mask2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα που έβαλα τα video να παίξουν έχω και εγώ tearing. Δεν έχω δει ταινία ακόμα από τότε που έκανα την εγκατάσταση και για αυτό δεν το είχα προσέξει. Δεν έχω κάποια ταινία πρόχειρη να το δοκιμάσω. Το σύστημα είναι Arch+openbox. Δεν χρησιμοποιώ κάποιον compositing manger. Γιατί με βάλατε σε περιπέτειες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στο youtube το είδες? Κατέβασε κανένα batman και εσύ να δούμε, γιατί εγώ στο youtube έχω tearing και χωρίς compositing τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 και πως βλέπεις τα παράθυρα, awn κλπ mask2011 χωρίς compositing ? να βάλεις @jim_p δεν λέω για το rises, στο προηγούμενο δες, dark knight μπορεί να μην δεις να κόβετε η εικόνα αλλά ένα μικρο σεισμό όπως κατεβαίνει η κάμερα είναι από τα πιο δύσκολα τεστ στα htpc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ειπα να το παρακανω Κατεβασα το βιντεο με την ασπρη μπαρα τοπικα και το παιζω με mplayer. Ευρηματα του τεστ - με xv χωρις compositing: κανενα tearing - με xv και compositing: κανει tearing - με gl και compositing: λιγοτερο εμφανες tearing Επισης στο youtube, ασχετως αν το εχω σε flash ή html5, ασχετως αν το εχω σε ff (ανυπαρκτο ha) ή σε opera (ha ενεργο), εχω tearing. Τελος, η επιλογη --vsync του mplayer δεν φαινεται να αλλαζει κατι, μαλλον γιατι δεν σχετιζεται με τις παραπανω video outputs. Η σκηνη με τις νυχτεριδες που λετε ειναι αυτη? http://www.youtube.com/watch?v=bAeedL4Q6K8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 ναι ναι, επειδή είναι εύκολο αν την βρει κανείς έτσι που είναι στην αρχή κάνω δοκιμές με αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Κατεβασε τη απο το youtube! Παντως καμια σχεση το tearing της ασπρης μπαρας με το tearing στις νυχτεριδες. Το μεν σε κανει να θες να σπασεις το pc και το αλλο ισα ισα που φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχω awn. Τα παράθυρα τα βλέπω. Να βάλω αλλά τι να το κάνω; Πέρα από την πλάκα. Θα κατεβάσω μία ταινία για να δούμε τα αποτελέσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 @jim_p τα βίντεο στο youtube είναι 23,97fps η οθόνη σου αν είναι monitor ειναι 60-75-+, δλδ τα τριπλάσια fps τι ακριβώς θα τα κάνει upscaling ? τπτ, άρα λογικό το βρίσκω να έχω drop και όχι tearing για αυτό υπάρχουν τα madvr,avsynth κλπ frame interpolation πχ για να σκίσετε έναν i7 > http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/63051-Οδηγός-αναπαραγωγής-αρχείων-με-χρήση-Frame-Interpolation άρα μην τρελαίνεσαι με το youtube, βρες ένα demo κάτι αλλά στα δικά σου fps http://www.youtube.com/watch?v=0OYBEquZ_j0 αυτό εδώ λέω, είναι ακόμα πιο δύσκολο από τις νυχτερίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 η σκηνή που περνάνε κτίριο με το σκοινί (ομοιοκαταληξία! χααα!) σπάει παααρα πολύ στο original (όχι youtube) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Παίδες μία γρήγορη ερώτηση. Πως μπορώ να ρυθμίσω static ip στον wicd; Θυμίζω ότι έχω περάσει σε systemd. Είμαι άσχετος από δίκτυα(among other things). Χρειάζομε μόνο ip, gateway και netmask στον wicd; Υποθέτω ότι το netmask είναι το 255.255.255.0 ή κάπως έτσι. Στο gateway τι βάζω; Το ip είναι προφανές. Στο DNS τι βάζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 σε Lan συνηθως για gateway βαζουμε το ip του ρουτερ..οπως και dns αν χρειαζεται να ρυθμιστει.Αν και το ρουτερ παιρνει αυτοματα τα dns του παροχου και τα "περναει στο lan αυτοματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
semaphor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 DNS1 βάλε την ip του ρουτερ σου ώστε να πάρει αυτόματα την dns του isp σου. DNS2 8.8.8.8 (google dns) σε περίπτωση που ο dns του isp σου έχει πρόβλημα. DNS3 208.67.222.222 (openDNS) Υ.Γ.: Παρεμπίπτοντος, για κάποιο λόγο σε εμένα ο google chrome παρακάμπτει της ρυθμίσεις του wicd και χρησιμοποιεί τον google DNS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Τωρα καταλαβατε κυριοι γιατι αναγκαστικα περασα σε compiz σκετο ? 0 tearing ολουθε. nvidia + opengl compositing + vsync+ triple buffer + gl/vdpau Απλετο acceleration παντου Με οτιδηποτε αλλο ειχα προβλημα ακομα και στο moving των παραθυρων. Και ο kde εχει opengl compositing. Εντυπωση μου κανει που τοσα χρονια δεν εχει βγει ενας minimal opengl standalone compositor για τους WM's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
semaphor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγώ το σκεφτομαι καιρό να περάσω σε compiz standalone+lxpanel.. αλλά δυστυχώς δεν τρέχει το lxde-logout(logout reboot shutdown popup menu). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 θα τρέχει όμως το obshutdown που είναι εύκολο και παραμετροποιήσιμο για τον wicd, μέσω wicd-curses είναι εύκολο να μπουν στατικές ρυθμίσεις, αν όμως είσαι σε τοπικό δίκτυο (και μόνο) τότε γιατί να φορτώνεις wicd? σε ότι αφορά τους dns εγώ πλέον δουλεύω με opendns, αλλά μπορείς είτε να δηλώσεις το router σου, είτε απευθείας τους dns του isp σου (αν ειναι πες να τους βρω) είτε του google (8.8.8.8). Αποφεύγω το google γιατί είμαι σίγουρος ότι κρατάει στατιστικά χρήσης για να μου δίνει ακόμα πιο στοχευμένες διαφημίσεις και δεν μου αρέσει αυτή η τακτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα