tritonas00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 με compositing ενεργό και gl fast ati στον smplayer πάλι κομμάτια είναι το βίντεο με κλειστο και gl σκετο? κλεισε τον compositor και δοκιμαζε xv gl gl2 κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 χωρίς compositor είπαμε παίζουν όλα οκ χωρίς να πειράξω τίποτα, στο youtube σπάνε τα δοκιμαστικά βέβαια, αλλά θέμα μου είναι να δω καμία HD ταινία όπως πρέπει, το youtube ας περιμένει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 βάλε το ffmpeg-git για αρχή πριν το κάνεις makepkg άνοιξε το pkgbuild και βάλε --enable-version3 με ένα ./configure -h (αφού κατεβάσεις το source) βλέπεις όλες τις επιλογές, εγώ βάζω αυτά στο δικό μου >--prefix=/usr -enable-gpl --enable-libfaac --enable-libfdk-aac --enable-libmp3lame --enable-libopencore-amrnb --enable-libopencore-amrwb --enable-librtmp --enable-libtheora --enable-libvorbis --enable-libvpx --enable-x11grab --enable-libx264 --enable-nonfree --enable-version3 --enable-libbluray στο xbmc για αυτό δεν το βλέπεις γιατί έχει δικό του optimazied ffmpeg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Κάνει compile. Να πω ότι το ffmpeg στο extra έχει ενεργό το version3 (https://projects.archlinux.org/svntogit/packages.git/tree/trunk/PKGBUILD?h=packages/ffmpeg) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στο aur δεν το έχει https://aur.archlinux.org/packages/ff/ffmpeg-git/PKGBUILD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 έκανα compile το ffmpeg-git και τώρα δεν έχω καθόλου video! Το πρόβλημα εντοπίζεται στο x264-git και όχι στο ffmpeg βέβαια. Θα κλείσω τον compositor για την ώρα, να δούμε πως θα πάει η κατάσταση και θα ψάξω περισσότερο το ffmpeg ή/και το xbmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 λλά θέμα μου είναι να δω καμία HD ταινία όπως πρέπει, το youtube ας περιμένει Χωρις τον compositor δεν σου παιζουν οι HD οκ ? Με μπερδεψες Το εχουν αυτο το limitation οι xrender based compositors.Οποτε σου ειπα αν θες compositing χωρις προβληματα--> compiz.Σταθερος ειναι και νομιζω εχει tilling plugin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 έκανα compile το ffmpeg-git και τώρα δεν έχω καθόλου video! Το πρόβλημα εντοπίζεται στο x264-git και όχι στο ffmpeg βέβαια. Θα κλείσω τον compositor για την ώρα, να δούμε πως θα πάει η κατάσταση και θα ψάξω περισσότερο το ffmpeg ή/και το xbmc --disable-libx264 αλλά καλύτερα ψαξτο, μπορεί να θέλει και x264 βάζω δικά μου x264 fdk-aac libvpx ffmpeg edit: δεν μπορεί να είναι στο x264, το ίδιο το κάνω compile --prefix=/usr --enable-static https://aur.archlinux.org/packages/x2/x264-git/PKGBUILD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 και όμως μόλις το έβαλα αντί του extra σταμάτησε να παίζει οτιδήποτε, λες να ήθελε restart? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω πρόβλημα με τα ελληνικά filenames στο dolphin του kde. To σύστημα μου είναι ενημερωμένο με τα τελευταία πακέτα. Επίσης έχω περάσει το πακέτο kde-i18-el για να υπάρχει υποστήριξη ελληνικών και τα locales είναι εντάξει (τσεκαρισμένο) Στο rc.conf έχω τα εξής: LOCALE="en_US.UTF-8" DAEMON_LOCALE="yes" HARDWARECLOCK="localtime" TIMEZONE="Europe/Athens" KEYMAP="en" CONSOLEFONT="iso07u-16" CONSOLEMAP= USECOLOR="yes" Τι μπορεί να φταίει άραγε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Σε τι filesystem ειναι τα αρχεια με τα οποια εχουν προβλημα τα ελληνικα? Να το γρουσουσεψω λεγοντας πχ fat32? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ext4 είναι. Τελικά βρήκα τη λύση. Επανεγκατέστησα το glibc και δούλεψαν σωστά τα locales. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Good news everyone Με xcompmgr ενεργο εχω tearing και στα 2 βιντεο που ποσταρε παραπανω ο τριτωνας. Σε αυτο με το τοπιο φαινεται πολυ λιγο και σε αυτο με τη γραμμη κανει μπαμ. Ακομα λιγοτερο φαινεται και στις νυχτεριδες στην αρχη του batman begins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ στις νυχτερίδες το γλύτωσα μόλις έκλεισα το compositing, αλλά δεν φαντάζομαι ο xcomp να εχει επιλογή να κλείσεις το compositing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ο xcompmgr ειναι το ιδιο το compositing, οποτε κλεινω αυτον. Btw, τον τρεχω με τις ρυθμισεις που λεει καπου το arch wiki, χωρις να εχω ιδεα τι κανει η καθεμια Να βαλω vlc ή δεν λεει? Στα windows παντως τον εχω εδω και κατι μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα