Luciddream Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 το kde οντως δεν τρωει μνημη τωρα τελευταια ... δοκιμασα το kde neon και σε idle ετρωγε 350mb εγω θα σου προτεινα openbox Δεν θα αλλάξω αφού τελικά δεν φταίει το gnome. Τώρα π.χ μου τρώει μόνο 177MB ram, το οποίο είναι αστείο ποσό. Τόσο καιρό νόμιζα ότι απλά δεν μου δείχνει τα υπο-processes, αλλά απο ότι φαίνεται είναι πολύ ελαφρύ. Το πρόβλημα μου ήταν στον debugger που έτρεχα ο οποίος για κάποιους λόγους ανέβαζε πολύ το memory usage (έως και 10GB). Πλέον το προσέχω και όταν ανέβει του κάνω ένα restart.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μόλις δώσω yaourt -Syua βγάζει (πέρα από τα γνωστά μηνύματα) αυτό: lib32-libmng : Orphan lib32-qt4 : Orphan Δοκίμασα να τα σβήσω με yaourt -Qtd και sudo pacman -Rns $(pacman -Qttdq) αλλά δε βρίσκει τίποτα. Καμιά ιδέα? Edit: Nvm, λύθηκε με ένα update. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2017 από sir ImPeCaBlE
Ilias95 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Update σε μηχάνημα μετά από 6 μήνες. ~ ➜ sudo pacman -Syu :: Synchronizing package databases... core is up to date extra is up to date community is up to date multilib is up to date :: Starting full system upgrade... :: Replace fuse with extra/fuse2? [Y/n] y :: Replace lib32-elfutils with multilib/lib32-libelf? [Y/n] y :: Replace lib32-libdbus with multilib/lib32-dbus? [Y/n] y resolving dependencies... looking for conflicting packages... error: failed to prepare transaction (could not satisfy dependencies) :: lib32-qt4: installing lib32-sqlite (3.16.2-1) breaks dependency 'lib32-sqlite3' Καμιά ιδέα πώς συνεχίζω; Με λίγο γρήγορο googling δεν βρήκα κάποια λύση.Edit: Μισό να κάνω update τα του AUR πρώτα μπας και λυθεί.Edit2: Το έλυσα, όλα καλά.
dalan2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα έχω ένα δεινόσαυρο σονυ λαπτοπ και ενώ στην εγκατάσταση βρίσκει την ασύρματη καρτα μετά το πρώτο boot και την εγκατάσταση του βασικού συστηματος δεν υπάρχει!!!τρεχω δλδ iw dev και είναι κενό .εβαλα και iw και dialog κτλ...καμία ιδέα;;
jim_p Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ποια καρτα εχει? Φαινεται το interface της στο ls /sys/class/net/
dalan2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Όταν κάνω boot από το cd την wlp2s11 όταν κάνω από το σύστημα τίποτα
dalan2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό είναι από το boot από το ISO.οταν κάνω από το σύστημα λείπει εντελώς
nplatis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείς να κάνεις boot άλλη μία φορά από το iso, δεν θα σου χαλάσει τίποτα!
dalan2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μάλλον έχει κάποιο firmware που πρέπει να εγκατασταθεί μετα(πράγμα που δεν ξέρω)γιατί σε κανένα μέλος της οικογένειας arch(antergos,manjaro,clean arch) δεν δούλεψε αλλά με opensuse κομπλέ...σορυ για το χρόνο σας
nplatis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως είναι πολύ πιθανό, είτε στα επίσημα αποθετήρια είτε στο AUR να υπάρχει αυτό που χρειάζεσαι. Το Arch δεν έχει εργαλεία για αυτόματη ανίχνευση υλικού (όπως το opensuse, νομίζω), βρίσκεις τι έχεις και βάζεις ό,τι χρειάζεσαι με το χέρι διαβάζοντας το wiki. Το lspci θα σου πει τι έχεις. -- Sorry, τώρα είδα ότι έγραψες ότι δεν φαίνεται καθόλου.
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 άκυρο, πόσο noob είμαι... ήμαρτον Υπαρχουν και χειροτερα
Ilias95 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, μια ερώτηση. Τα χρώματα τα οποία βλέπω στον ίδιο terminal emulator (terminator) σε Arch και Fedora είναι διαφορετικά. Επισυνάπτω screenshots για να γίνει σαφές τι εννοώ.Έχω αντιγράψει το config του terminator από τη μία διανομή στην άλλη, οπότε η color palette είναι η ίδια.Έχει να κάνει με το ότι στο Arch είμαι με infinality και στη Fedora είμαι με τα default config όποιο κι αν είναι;Πώς θα γίνει να το «διορθώσω»;Ευχαριστώ.P.S. Πώς σκατά βάζω thumbnails;
AlexKane Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τα χρώματα είναι σωστά. Για κάποιο λόγο σου βγάζει αντίστροφα τη χρωματική παλέτα. Για παράδειγμα το background / foreground και το prompt, είναι σωστά και στις δυο περιπτώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα