johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 ναι αυτό λέω, τα διάβασα όλα τα σχόλια αλλά δεν δουλεύει.πήρα και το fix από το conky-lua-nv που λέει ένας αλλά τίποτα πάλι.
jim_p Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Το lua το θες για να βαλεις καγκουριες ρολογια κλπ? 2
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 χαχαχαχα ήμουν σίγουρος.ε ναι ήθελα να φτιάξω ένα conky αλλά θα βολευτώ και με ένα μινιμαλ.
dancer_69 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως έχω βάλει εδώ και 1-2 μήνες που έκανα εγκατάσταση αυτό: conky-lua 1.10.1-7 και λειτουργεί κανονικά.
johnyboy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 και εγώ αυτό προσπαθώ με χίλιους 2 τρόπους αλλά δεν μπαίνει.
Luciddream Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω πόσες σειρές πρέπει να γράψω με ελληνικά αλλά θα δούμε τώρα δοκιμή τεστ ένα δύο τρία πουλάκια κάθονται Inspired by discussions on the arch-general mailing list, test-sec-flags was created by pid1 (with help from anthraxx, strcat, sangy, and rgacogne) to test the performance impact of various security-oriented compilation and linking flags. The goal is to determine if these flags can be the new default for all Arch Linux packages. Preliminary results suggest that the performance impact is almost nonexistent compare to the compilation flags we already use, but we would like to collect and compare more results before moving forwards. https://www.archlinux.org/news/test-sec-flags-call-for-assistance/
Nimda075 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 υπαρχει τροπος το output της curl (πχ 10 γραμμες με τιτλους) να γινει align δεξια? το χρειαζομαι για conky k οι native τροποι του conky με ${goto 150} η ${alignr} δουλευουν μονο στην πρωτη γραμμη του ouput κ οι υπολοιπες γραμμες καθονται ολες στην αριστερη εσοχη κανονικα
tritonas00 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 https://www.archlinux.org/news/test-sec-flags-call-for-assistance/ Ωχ... 1
jemadux Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 αν και θα φαω κραξιμο .... το .yaourtrc ειναι TMPDIR=/run/media/angelos/My\ Passport/yaourt και οταν πηγα να βαλω ενα αρχειο απο το yaourt > ΣΦΑΛΜΑ: Δεν έχεις δικαίωμα εγγραφής στο /run/media/angelos/My για αποθήκευση πακέτων. Ματαίωση... ==> ERROR: Makepkg was unable to build tkimg. ==> Restart building tkimg ? [y/N] ==> ------------------------------ ==> n ==> Restart building scid-vs-pc-svn ? [y/N] ==> --------------------------------------- ==> ^C ➜ ~
mphxths Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 αν και θα φαω κραξιμο .... το .yaourtrc ειναι TMPDIR=/run/media/angelos/My\ Passport/yaourt και οταν πηγα να βαλω ενα αρχειο απο το yaourt > ΣΦΑΛΜΑ: Δεν έχεις δικαίωμα εγγραφής στο /run/media/angelos/My για αποθήκευση πακέτων. Ματαίωση... ==> ERROR: Makepkg was unable to build tkimg. ==> Restart building tkimg ? [y/N] ==> ------------------------------ ==> n ==> Restart building scid-vs-pc-svn ? [y/N] ==> --------------------------------------- ==> ^C ➜ ~ Μηπως δεν διαβαζει τα κενα σωστα?Μηπως θελει τιποτα εισαγωγικα ? (" ") Γιατι απο οτι φαινεται το κοψε το ονομα του path και κρατησε μεχρι το "Μy"
jemadux Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 o μονος τροπος για να δουλεψει ειναι αμα αλλαξω umount mount σε αλλο directory χωρις κενα .. δεν θελει εισαγωγικα
giannisosfp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα ξανά και από εμένα. Έχει πέσει στα χέρια μου ένα Netbook Asus eee pc 1005HA με Intel Atom N270 @1.60GHz και 1GB ram. Μετά από αρκετό καιρό πειραματισμών σε γραφικά περιβάλλοντα κατέληψα στο Gnome 3 γιατί είναι το μόνο που μου δίνει smooth εμπειρία σε internet browsing. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος στο στήσιμο του Openbox ή του Mate αλλά γενική εμπιρεία χρήσης με παραξενεύει που είναι καλύτερη στο Gnome 3, το πέρασα μόνο και μόνο για να μην το πετάξω και τελικά με βόλεψε και μου άρεσε. Στο Openbox είχα tint2 panel, thunar για filemanager και xfce4-terminal (και μερικά άλλλα components του xfce), για internet browsing δοκίμασα Firefox, Chromium και Midori και όλοι ήταν απαράδεκτα αργοί, εκτός από το Midori που ήταν απαράδεκτος για χρήση internet στο 2016. Στο Mate μια από τα ίδια με τους Browsers. Στο Gnome 3, απαινεργοποιήσα μερικά εφέ και την αναζήτηση από το activity menu και το netbook έγινε πραγματικά εύχρηστο, όχι κάτι θεαματικό αλλά δεν σε ταλαιπωρεί πλέον. Για internet browser κράτησα τον epiphany του Gnome και τον Chromium έτσι για να βρίσκεται σε περίπτωση ανάγκης αν και δεν τον χρησιμοποιώ μιας και η εμπειρία που έχω μέχρι στιγμής με έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο από ένα μηχάνημα με τέτοιες δυνατότητες (σχεδόν ανύπαρκτες ) Υ.Γ.: Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πως γίνεται το Gnome 3 να κάθετε πιο καλά από Mate και πόσο μάλλον OpenBox και επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για swappiness τι προτείνεται για καλύτερο Multitasking (πιο γρήγορο). Αυτή την στιμγή έχω ένα partition 5.8GB (I know overkill) με swappiness ρυθμισμένο στο 10, επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που προτείνεται για να πάρει μια επιπλέον ανάσα (σίγουρα τα 2GB ram είναι must και είναι μέσα στο πρόγραμμα ). Επίσης ρύθμισα με gmabooster την κάρτα γραφικών -ο Θεός να την κάνει για τα σημερινά δεδομένα- στα 400MHz. Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα