tr3quart1sta Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 >$ sudo pacman -Syu --ignore filesystem && sudo pacman -S filesystem --force :: Synchronizing package databases... core is up to date extra is up to date community is up to date :: Starting full system upgrade... warning: filesystem: ignoring package upgrade (2012.2-5 => 2012.6-2) :: Replace libusb with core/libusbx? [Y/n] n warning: linux: local (3.4-1) is newer than core (3.3.7-1) :: Replace udev with core/systemd-tools? [Y/n] n resolving dependencies... warning: dependency cycle detected: warning: util-linux will be installed before its systemd-tools dependency looking for inter-conflicts... :: systemd-tools and udev are in conflict. Remove udev? [y/N] n error: unresolvable package conflicts detected error: failed to prepare transaction (conflicting dependencies) :: systemd-tools and udev are in conflict τι κανω εδω? γιατι μου λεει για παλιοτερο πυρηνα?
semaphor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 >$ sudo pacman -Syu --ignore filesystem && sudo pacman -S filesystem --force :: Synchronizing package databases... core is up to date extra is up to date community is up to date :: Starting full system upgrade... warning: filesystem: ignoring package upgrade (2012.2-5 => 2012.6-2) :: Replace libusb with core/libusbx? [Y/n] n warning: linux: local (3.4-1) is newer than core (3.3.7-1) :: Replace udev with core/systemd-tools? [Y/n] n resolving dependencies... warning: dependency cycle detected: warning: util-linux will be installed before its systemd-tools dependency looking for inter-conflicts... :: systemd-tools and udev are in conflict. Remove udev? [y/N] n error: unresolvable package conflicts detected error: failed to prepare transaction (conflicting dependencies) :: systemd-tools and udev are in conflict τι κανω εδω? γιατι μου λεει για παλιοτερο πυρηνα? Δεν ξέρω, αλλα εμένα τα :: systemd-tools and udev are in conflict. Remove udev? [y/N] :: Replace udev with core/systemd-tools? [Y/n] :: Replace libusb with core/libusbx? [Y/n] τα έκανε σε παλιότερο update(μες την βδομάδα) και είχα πατήσει yes και τα έκανε κανονικά... και τώρα έκανα # pacman -Syu --ignore filesystem && pacman -S filesystem --force πέταξε warning permissions will be 555 έκανα και reboot και είναι οκ...
mandos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 δεν ξέρω να σας πω για το systemd, νομίζω δεν μπήκε ποτέ το udev μιας και έκανα install προχθές tr3quart1sta έχεις ή είχες το testing ανοιχτό? edit: ναι το είχες λογικά, ο 3.4-1 είναι ακόμα στο testing, o 3.3.7-1 στο core
corrupted Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μολις εκανα μια νεα εγκατασταση arch και μετα τα Syy και Syu, καθε φορα που κανω login, εμφανιζεται το μηνυμα... -bash: pgrep: command not found Προς τα που να κοιταξω?
corrupted Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Thanks τριτωνα, επαιξε. Παντως πιστευω οτι πρεπει να φτιαξουν ενα νεο installation γιατι οι αλλαγες που εχουν γινει ειναι πλεον αρκετες...
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω, αλλα εμένα τα :: systemd-tools and udev are in conflict. Remove udev? [y/N] :: Replace udev with core/systemd-tools? [Y/n] :: Replace libusb with core/libusbx? [Y/n] τα έκανε σε παλιότερο update(μες την βδομάδα) και είχα πατήσει yes και τα έκανε κανονικά... και τώρα έκανα # pacman -Syu --ignore filesystem && pacman -S filesystem --force πέταξε warning permissions will be 555 έκανα και reboot και είναι οκ... θενκς και δω ολα οκ δεν ξέρω να σας πω για το systemd, νομίζω δεν μπήκε ποτέ το udev μιας και έκανα install προχθές tr3quart1sta έχεις ή είχες το testing ανοιχτό? edit: ναι το είχες λογικά, ο 3.4-1 είναι ακόμα στο testing, o 3.3.7-1 στο core τελικα μου εβαλε τον 3.4.1-1
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 πρωτο update ειναι στον 1 μηνα περιπου που τοχω εγκατεστημενο..
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Βασική εγκατάσταση Arch Linux - E. Iosifidis Αρχικές ρυθμίσεις Arch Linux - E. Iosifidis
corrupted Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Βασικα... με τοσο καλη online τεκμηριωση, ειναι λιγο ακυρο να φτιαξει κανεις howtos για το arch... Παρολ'αυτα, ο κοπος ειναι κοπος και πρεπει να το αναγνωρισουμε.
mask2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Παιδιά μια βοήθεια. Δεν είναι τόσο σοβαρό όσο σπαστικό το θέμα. Όταν ανοίγω το minitube καθυστερεί να ανοίξει. Έτσι λοιπόν το άνοιξα από το τερματικό και μου έβγαλε το εξής: > minitube Warning: option --plugin-path no longer exists. Warning: option --plugin-path no longer exists. [0x9f64550] main services discovery error: no suitable services discovery module επίσης σήμερα παρατήρησα ότι δεν μπορώ να βάλω τόνους όταν γράφω στην αναζήτησή του. Καμία ιδέα;
mandos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Τι εστί minitube? Είναι γραμμένο σε Qt? Σε άλλες Qt εφαρμογές έχεις τόνους (πχ opera) ? [hint: http://www.insomnia.gr/topic/190183-opera-και-προβλημα-στους-τονους-στα-ελληνικα/page__view__findpost__p__4695898]
jim_p Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Το minitube ειναι youtube viewer/client γραμμενος σε qt4, που παιζει τα βιντεο κλπ με τη βοηθεια του gstreamer, αλλα απαιτει και phonon με gstreamer backend για να δουλεψει.
mandos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 οπότε για τους τόνους μάλλον η λύση είναι στο link που έδωσα, δες το link mask και πες μας (διάβασε όλη την κουβέντα στο άλλο topic)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα