johnyboy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) έβαλα το xf86-video-ati αλλά τίποτα. όλο το σύστημα θέλει να ξηλωσει τι να γράψω Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2016 από johnyboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nplatis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Έχεις το πακέτο mesa-libgl (και το lib32-mesa-libgl αν χρησιμοποιείς multilib); [Επίσης, κάνε μια προσπάθεια να μην γράφεις βιαστικά: το πακέτο λέγεται xf86-video-ati και στο προηγούμενο μήνυμά σου έγραψες ότι έβγαλες πακέτο με "pacman Sd" το οποίο είναι εντελώς λάθος.] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ναι δίκιο έχεις από την βιασυνη μπερδεύτηκα. ναι και τα δύο πακέτα τα έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nplatis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ποια εντολή δίνεις; Εγώ γράφονταςsudo pacman -Rs nvidia nvidia-utils nvidia-libgl lib32-nvidia-utils lib32-nvidia-libgl οι μόνες εξαρτήσεις που διαμαρτύρονται είναι η libgl και η lib32-libgl, οι οποίες όμως θα καλύπτονταν από τα mesa-libgl και lib32-mesa-libgl Μήπως χρησιμοποιείς pacman -Rsc ; Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 με rs δεν κάνει τίποτα πετάει σφάλμα με rcns μόνο γίνεται δουλειά αλλά θα ξηλωσει τα πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nplatis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Προσπαθώ να βοηθήσω αλλά δεν βοηθάς καθόλου... Τι σφάλμα σου βγάζει με την πρώτη εντολή; Επίσης: καταλαβαίνεις γιατί η δεύτερη εντολή "δουλεύει", δηλ. τι πάει να κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Έχεις δοκιμάσει να τα απεγκαταστήσεις όλα μαζί(αυτά που σου βγάζει ως dependencies)? Δηλαδή έτσι: pacman -Rs nvidia-utils nvidia-340xx-utils lib32-nvidia-utils nvidia-340xx-libgl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Προσπαθώ να βοηθήσω αλλά δεν βοηθάς καθόλου... Τι σφάλμα σου βγάζει με την πρώτη εντολή; Επίσης: καταλαβαίνεις γιατί η δεύτερη εντολή "δουλεύει", δηλ. τι πάει να κάνει; έχω βάλει φώτο με το έρρορ.φυσικά και ξέρω, ξηλώνει τα πάντα. Έχεις δοκιμάσει να τα απεγκαταστήσεις όλα μαζί(αυτά που σου βγάζει ως dependencies)? Δηλαδή έτσι: pacman -Rs nvidia-utils nvidia-340xx-utils lib32-nvidia-utils nvidia-340xx-libgl ούτε αυτό γίνεται.τεσπα, έχω καιρό να ασχοληθώ οπότε βγήκανε όλα τα confict και τα upgrade μαζί οπότε θα το στήσω από την αρχή. αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν υπάρχει σωστός driver για την msi r9 390.παντού για προβλήματα διαβάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nplatis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 έχω βάλει φώτο με το έρρορ.φυσικά και ξέρω, ξηλώνει τα πάντα. ούτε αυτό γίνεται.τεσπα, έχω καιρό να ασχοληθώ οπότε βγήκανε όλα τα confict και τα upgrade μαζί οπότε θα το στήσω από την αρχή. αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν υπάρχει σωστός driver για την msi r9 390.παντού για προβλήματα διαβάζω. Λάθος, το pacman -Rsc δεν «ξηλώνει τα πάντα», βγάζει τα πακέτα που θα του ζητήσεις και όσα εξαρτώνται από αυτά. Στην περίπτωσή σου, προσπαθείς να βγάλεις τον driver της κάρτας γραφικών, επομένως προσπαθεί να σου βγάλει οτιδήποτε έχει σχέση με γραφικό περιβάλλον. Επίσης παρατηρώ από την εικόνα ότι έχεις πακέτα και από την ομάδα nvidia και από την ομάδα nvidia-340xx, το οποίο δεν είναι σωστό, απευθύνονται σε διαφορετικές κάρτες. Αν δεν το έχεις ήδη ξηλώσει, θα σου πρότεινα να βρεις όλα τα πακέτα που σχετίζονται με nvidia, pacman -Q | grep nvidia και να προσπαθήσεις να τα απεγκαταστήσεις όλα μαζί με μία εντολή pacman -Rs nvidia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 αυτό εννοώ τα πάντα. 456 πακέτα είναι άρα τα πάντα. έχω αλλάξει 3 4 κάρτες και έχει γίνει αχταρμας η υπόθεση. nvidia βγάζει εκεί αλλά όταν πάω να το αφαιρέσω μόνο του βγάζει not found. θα το στήσω από την αρχή γιατί έχει γίνει μύλος με τις πολλές αλλαγές gpu. με ποιον driver θα παίξει σωστά η 390 ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Με τα λιγα που θυμαμαι απο arch. Οταν βαζεις τον xorg, σου λεει και ποια βιβλιοθηκη θες για libgl. Εχει 3 για τις nvidia (304, 340 και latest) και μια της mesa. Οταν θα πας να βγαλεις τον nvidia, θα βγει και αυτη, και μαζι με αυτη ολα τα πακετα που εξαρτονται απο αυτη. Οποτε, καλυτερα να βαλεις πρωτα τη βιβλιοθηκη της mesa και μετα να βγαλεις οτι εχει σχεση με την nvidia. Αυτα. Ακριβη ονοματα δεν θυμαμαι, αλλα σιγουρα παει καπως ετσι. Για την ati σου τωρα, δεν μπορεις να βαλεις fglrx μιας και δεν μπαινει σε xorg 1.18, οποτε πρεπει να βολευτεις με τον amdgpu (απογονος του radeon για τις νεες ati). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 -Rdd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 το έστησα από την αρχή, εξάλλου το παλιό σεταπ είχε πολύ σαβούρα μέσα.είχε πόσα upgrade και πόσες αλλαγές hw οπότε τώρα είναι όλα κομπλέ.με τον amdgpu δούλεψε και η r9 390 οπότε κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 με το conky-lua τι γίνεται και δεν παίζει?δοκίμασα χίλια δύο πράγματα αλλά δεν λέει να μπει με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Αν λες αυτο, εχει στα σχολια 2 patches για να χτιζεται σε lua 5.1. https://aur.archlinux.org/packages/conky-lua/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα