Rurouni89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα. Είχε γίνει partial upgrade.... Επειδή χρησιμοποιώ το fontconfig-ubuntu απ' το AUR και αναβαθμίστηκε μόνο το pango στο τελευταίο update. Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του fontconfig-ubuntu, αλλά δεν διορθώθηκε. Έπειτα πέρασα την κανονική από το extra και ta-dah! Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας! better than format xD μπράβο σου που βρήκες την λύση σχεδόν μόνος δείχνει και την μαγεία του Linux άμα ξέρεις τι βάζεις στο σύστημα είσαι και ο μόνος που βγάζεις την άκρη πέρα από τα βασικά ακριβώς όπως η υπογραφή με το π_______ι που λέει η έκφραση xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 μπράβο σου που βρήκες την λύση σχεδόν μόνος https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=211157 Να 'ναι καλά ο 2ος που είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα και ο 3ος που κατάλαβε το πρόβλημα του 2ου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=211157 Να 'ναι καλά ο 2ος που είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα και ο 3ος που κατάλαβε το πρόβλημα του 2ου. ε πειράζει έτυχε το fontconfig-ubuntu δεν το δουλεύω :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 ok kernel 4.5.0-1 και nvidia 364.16 με το vulkan(ιζατέρ) μέσα λογικά όλα πήγαν μια χαρά όσο αφορά το upgrade μπήκα και ένα παιχνιδάκι να δω πως πάει και πάει καλύτερα επίσης πλέον για το CS:GO δεν χρειάζεται στο αρχείο csgo.sh να κάνουμε αλλαγή από 1 σε 0 αυτήν την εντολή export __GL_THREADED_OPTIMIZATIONS=1 για να παίξει. Ξεκινάει ακόμα και με το "1" κανονικά βέβαια οι θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών σε idle mode είναι κομμάτι αυξημένες 10 βαθμοί πάνω ~ σε σχέση με τα windows αλλά αυτό πρέπει να είναι γενικότερο θέμα στο Linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 gtkrc.mine .... style "Adwaita" { text[NORMAL] = "#313739" } class "GtkWidget" style "Adwaita" Το κανανε τερμα #000000 οι αχρηστοι με την 3.20: gtk-color-scheme = "text_color:black\nbase_color:white" Παιζει να μου ανεβηκε λιγο ακομη η μυωπια... Εντωμεταξυ εχει βελαξει πολυς κοσμος στο arch forum με το τελευταιο update...Γ@μησατε το gtk3, τουλαχιστον αφηστε το gtk2 στην ησυχια του Θα με πεθανουν ρε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εντωμεταξυ εχει βελαξει πολυς κοσμος στο arch forum με το τελευταιο update... Γέμισε το dustbin του arch forum μιλάμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Γέμισε το dustbin του arch forum μιλάμε... τι έγινε τι έχασα ; γιατί δεν είχα θέμα με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 @war ασε τα like και τραβα με το g3 στα γραφεια του gnome... Πες τους και ενα qt akbar πρωτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μονο qt ρε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 @warlock g3 ακούω; Υπηρετείς το έθνος τέκνον μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 μάλιστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 μάλιστα! Διατάξτε! fixed! Εντάξει, έτσι εξηγείται γιατί οι Τούρκοι κάνουν 30 παραβιάσεις την ημέρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 μάλιστα! Τι μαλιστα ηταν αυτο war παιδι μου? Ετσι το λεει ο κοσμος... starae για παρτη σου! system tar & restore army edition 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 παιδες τελικα λεω να ριξω στο desktop μου και γω arch! (ελεγα για mint αλλα μετα τα τελευταια που διαβαζα ειπα να παω μια και καλη στα δυσκολα!) μετα απο πολλες διανομες πιο παλια ομως ειπα να ξαναγυρισω πιο δυνατος χεχε! τωρα το μεσημερακι ετοιμαζομαι για εγκατασταση! απλα εχω ssd πρεπει να προσεξω κατι; θα κανω την εγκατασταση απο το begginners guide του wiki ισως μπω και λιγο youtube αν εχει τιποτα καλο, εχετε να προτινεται κατι συγκεκριμενο σαν βοηθεια; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εγω mint εχω. Και το λατρευω. Δουλευουν ολα, ακομα κι ο spidf ηχος. Τι ακουσες τελευταια που σε εκανε να φοβηθεις? Μιλας για το σερβερ με το distro που χακαραν? Το εφτιαξαν. Και νομιζω δεν εχει καμια σχεση με το λειτουργικο αυτο καθ' αυτο. Εμενα αλλο με φοβιζει γενικα με τα ubunt-οειδη. Που ακομα δεν εχω καταφερει να σεταρω το firewall. Δε καταλαβαινω πως δουλευει. Κι αυτο με φρικαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα