Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαπίστωσε κάποιος πρόβλημα με το chromium-pepper-flash; Με την τελευταία αναβάθμιση κρασάρει το flash συνέχεια στον chromium, και υποψιάζομαι ότι φταίει η αλλαγή στο ABI...

Δημοσ.

Είχα δοκιμάσει να το βγάλω και να το ξαναβάλω, καμία διαφορά. Έτσι κι αλλιώς είναι binary, δεν περίμενα κάτι. Παραδόξως, βρήκα και το πακέτο chromium-pepper-flash-standalone, με το οποίο για την ώρα δεν έχω πρόβλημα...

Πάντως στη μία μέρα που ήμουν χωρίς Flash δεν είδα και κάτι να μην δουλεύει από αυτά που ήθελα :-)

Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς είναι binary, δεν περίμενα κάτι.

Ναι, ότι να 'ναι, ούτε είδα σε ποιο πακέτο αναφέρθηκες. :P

Λίγο που δοκίμασα πάντως δεν είδα κάποιο θέμα εγώ, αλλά δεν τον χρησιμοποιώ σαν main browser.

Δημοσ.

Beta ξε-Beta, o συνδυασμός krunner-ballo είναι ότι καλύτερο έχω δει σε desktop...(alt-f2 και έχει πρόσβαση σε ότι μπορείς να φανταστείς)... Τα περισσότερα bugs έχουν διορθωθεί, το breeze είναι πολύ όμορφο, αλλά εντάξει σου δίνει μια αίσθηση beta ακόμα(λίγο το hot-plug, λίγο στα settings μερικά κουλά). Σε 2-3 εκδόσεις από τώρα, νομίζω θα έχει στρώσει εντελώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το γρουσουζέψατε

στήνω από την αρχή το desktop γιατί έκανα format σε λάθος δίσκο :rolleyes: :mellow:

βάζω το plasma-desktop και με έχει πεθάνει στο segmentation fault στα μισά που κλικάρω

amarok δεν ξεκινάει καν κλπ

update μάλλον έχω πέσει σε αυτό https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=202735

Επεξ/σία από warlock9_0
Δημοσ.

Σε ποια bugs αναφέρεστε; 

Χρησιμοποιώ kde-unstable εδώ και μήνες και δεν έχω δει κάτι κραυγαλέο. 

segmentation fault ούτε για πλάκα warlock9_0

Δημοσ.

δεν ξέρω τι γίνεται, λογικά είναι θέμα με τους skylake και την nvidia, δεν είναι usable για κανένα λόγο πάντως

στο laptop παίζει μια χαρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...