Oxygene Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλώστον... διάβασα και τα σχόλια σου στο reddit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 It's safe, I promise. :^) Μου σπασατε ετουτο ε... (λογω ois) Τα λεφτα μας πισω. Κατα τα αλλα ok ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nplatis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Διαπίστωσε κάποιος πρόβλημα με το chromium-pepper-flash; Με την τελευταία αναβάθμιση κρασάρει το flash συνέχεια στον chromium, και υποψιάζομαι ότι φταίει η αλλαγή στο ABI... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασες να το ξαναχτίσεις με το νέο ABI; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nplatis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Είχα δοκιμάσει να το βγάλω και να το ξαναβάλω, καμία διαφορά. Έτσι κι αλλιώς είναι binary, δεν περίμενα κάτι. Παραδόξως, βρήκα και το πακέτο chromium-pepper-flash-standalone, με το οποίο για την ώρα δεν έχω πρόβλημα... Πάντως στη μία μέρα που ήμουν χωρίς Flash δεν είδα και κάτι να μην δουλεύει από αυτά που ήθελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι κι αλλιώς είναι binary, δεν περίμενα κάτι. Ναι, ότι να 'ναι, ούτε είδα σε ποιο πακέτο αναφέρθηκες. Λίγο που δοκίμασα πάντως δεν είδα κάποιο θέμα εγώ, αλλά δεν τον χρησιμοποιώ σαν main browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Dropping Plasma 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εντυπωση μου κανει γιατι νομιζω δεν εχουν περασει ολα σε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Είναι όντως stable enough τι 5.5; Κάτι βλαμμένα bugs τα διορθώσανε επιτέλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Όχι, στην καλύτερη είναι ΒΕΤΑ το KDE 5. Θέλει 1,5 με 2 χρόνια δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Beta ξε-Beta, o συνδυασμός krunner-ballo είναι ότι καλύτερο έχω δει σε desktop...(alt-f2 και έχει πρόσβαση σε ότι μπορείς να φανταστείς)... Τα περισσότερα bugs έχουν διορθωθεί, το breeze είναι πολύ όμορφο, αλλά εντάξει σου δίνει μια αίσθηση beta ακόμα(λίγο το hot-plug, λίγο στα settings μερικά κουλά). Σε 2-3 εκδόσεις από τώρα, νομίζω θα έχει στρώσει εντελώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) το γρουσουζέψατε στήνω από την αρχή το desktop γιατί έκανα format σε λάθος δίσκο βάζω το plasma-desktop και με έχει πεθάνει στο segmentation fault στα μισά που κλικάρω amarok δεν ξεκινάει καν κλπ update μάλλον έχω πέσει σε αυτό https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=202735 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2015 από warlock9_0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σε ποια bugs αναφέρεστε; Χρησιμοποιώ kde-unstable εδώ και μήνες και δεν έχω δει κάτι κραυγαλέο. segmentation fault ούτε για πλάκα warlock9_0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 δεν ξέρω τι γίνεται, λογικά είναι θέμα με τους skylake και την nvidia, δεν είναι usable για κανένα λόγο πάντως στο laptop παίζει μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Πιθανά. Εγώ με intel μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα