eSATA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 εεεε ρεεε Αυτός ο καρκίνος ναι. Και επίσης κανα δυο φορές που έχω πατήσει shift+delete αρχείο με το ίδιο όνομα με ένα άλλο έχει αποφασίσει να σβήσει και το συνονόματο (πχ movie.mkv, movie.srt), δε ξέρω αν σας έχει τύχει. Που να πεθάνει σήμερα το κωλοthunar...συγχύστηκα.
thomasG4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 εεεε ρεεε o TS αλλαξε avatar... Έγινε και σε μένα σήμερα πρώτη φορά. Αυτός ο καρκίνος ναι. Και επίσης κανα δυο φορές που έχω πατήσει shift+delete αρχείο με το ίδιο όνομα με ένα άλλο έχει αποφασίσει να σβήσει και το συνονόματο (πχ movie.mkv, movie.srt), δε ξέρω αν σας έχει τύχει. Που να πεθάνει σήμερα το κωλοthunar...συγχύστηκα. Αυτό πάλι δεν μου το έχει εμφανίσει.
tritonas00 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 δεν φταιει ο thunar. downgrade σε glib2 2.44 λυνει το προβλημα.εδω το υποπτο commit 2
Luciddream Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα γελάσουμε... https://www.twitchinstalls.com/ Edit: RIP Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2015 από Luciddream 1
mask2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Έχουμε ανακοινωσούλα... Ελπίζω να βγουν σύντομα οι drivers.
warlock9_0 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 έχω πέσει σε ένα περίεργο bug έστω οτι έχω και παίζει μουσική το amarok αν ανοίξω κάποιο video σε vlc και χαμηλώσω τον ήχο τέρμα, στο επόμενο κομμάτι το amarok θα είναι τέρμα χαμηλομένο το παθαίνει κανένας άλλος? με pulseaudio είμαι, και vlc backend στον ήχο
Oxygene Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Διάβασε εδώ https://wiki.archlinux.org/index.php/PulseAudio/Troubleshooting (Στο Muted Application)
pmav99 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 έχω πέσει σε ένα περίεργο bug βάλε debian. 1
warlock9_0 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 αυτό με τα sink inputs δεν καταλαβαίνω τι θέλει να κάνει βλέπω τα δύο sinks για το vlc και το amarok, δεν είναι muted, το ένα είναι 0%, το άλλο 100%, έχουν διαφορετικά Id κλπ μόλις τελειώσει ένα τραγούδι στο amarok πάει στην ένταση του vlc, είτε είναι 0 είτε 25 κλπ επίσης το αντίθετο, όταν ανοίξω το vlc ενώ πάιζει amarok, ανοίγει στην ένταση του amarok το set που κάνει δεν κάνει κάτι διαφορετικό από την ένταση που πειράζω στο kmix και γμθηκε και το desktop να δω αν γίνεται και εκεί το ίδιο
Luciddream Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι το arch έχει μείνει λίγο πίσω στα updates τελευταία? Η τυχαίνει να χρησιμοποιώ προγράμματα που έχουν μείνει out of date?
nplatis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι το arch έχει μείνει λίγο πίσω στα updates τελευταία? Η τυχαίνει να χρησιμοποιώ προγράμματα που έχουν μείνει out of date? Όπως;
Luciddream Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Βασικά λόγω δουλειάς είχα να loggarω linux κανα μήνα. Και τις τελευταίες 2-3 μέρες που το χρησιμοποιώ παρατηρώ διάφορα out of date. π.χ IntelliJ-IDEA π.χ Virtualbox (Αυτό τώρα είδα ότι είναι στο testing) Μάλλον false alarm
Oxygene Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 https://www.archlinux.org/news/c-abi-change 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα