Oxygene Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Το κατεβάζεις ολόκληρο, είναι περίπου 170 ΜΒ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Το ξέρω. Αυτό που λέω είναι ότι μέσα απ' το web interface βολεύει πχ. να κάνεις αναζητήσεις για όλα τα πακέτα που έχουν το keyword python στον τίτλο και είναι orphans. Και γενικά να δεις τι orphans δεν περάστηκαν σε aur4 για να κάνεις adopt μερικά αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 openssh-7.0p1 deprecates ssh-dss keys 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Έχει κανείς θέμα με τον dhcpcd 6.9.1; Μετά από την 6.9.0 το resolv.conf μένει άδειο. Δεν ξέρω αν είναι και θέμα του WICD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Έχω βάλει το infinality γιατί τα fonts του firefox δε βλεπόταν. Σήμερα μετά από ένα pacman -Syu μου τα χαλάει πάλι σε μερικά σημείαΈχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Σήμερα μετά από update μου βγάζει το εξής: ldconfig: File /usr/lib/libexo-1.so.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libwnck-1.so.22.4.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libwnck-3.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libXRes.so.1 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libplank.so.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfconf-0.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libgarcon-gtk2-1.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libobrender.so.32 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libbamf3.so.2.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libwnck-3.so.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4kbd-private-2.so.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libwnck-1.so.22 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libgarcon-gtk2-1.so.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libobrender.so.32.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4ui-1.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfconf-0.so.2 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libXRes.so.1.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libgarcon-1.so.0.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfconf-0.so.2.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4ui-1.so.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4kbd-private-2.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libplank.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4kbd-private-3.so.0.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libobt.so.2 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4ui-2.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4panel-1.0.so.4.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libplank.so.0.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4panel-1.0.so.4 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4panel-2.0.so.4 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4util.so.7 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libgarcon-1.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libgarcon-1.so.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libobt.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libbamf3.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libgarcon-gtk2-1.so.0.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4kbd-private-3.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4ui-2.so.0.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4util.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4ui-1.so.0.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4panel-2.0.so.4.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libbamf3.so.2 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libwnck-1.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libwnck-3.so.0.2.2 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4panel-1.0.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4ui-2.so.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libexo-1.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libobrender.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4kbd-private-2.so.0.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4kbd-private-3.so.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libXRes.so is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libobt.so.2.0.2 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libexo-1.so.0.1.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4util.so.7.0.0 is empty, not checked. ldconfig: File /usr/lib/libxfce4panel-2.0.so is empty, not checked. Μετά από κάθε πέρασμα νέας εφαρμογής ή αφαίρεση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; Βρήκα αυτό αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Οπότε αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου εξηγήσει λίγο καλύτερα ή έστω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω. To pacman.log μου, λογικά κάπου στην γραμμή 4902 ίσως κάτι έγινε γιατί μέχρι χθες όλα ήταν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 στο link στην ουσια ο τυπος λεει να τρεξεις pacman -Syyf <πακετο_που_γαμηθηκε> θα μου πεις ποιο πακετο ειναι αυτο... απο οσο καταλαβα πρεπει να βρεις τα αρχεια που αναφερονται στα λαθη σου , σε ποια πακετα ανηκουν...και να τρεξεις την παραπανω εντολη για τα πακετα αυτα. πως θα βρεις σε ποια πακετα ανηκουν τα αναφερομενα αρχεια/βιβλιοθηκες? εχει καποια παραμετρο το pacman που σου το λεει αυτο..δεν θυμαμαι ποια..ψαξτο ή ας βοηθησει καποιος πιο εξοικειωμενος με το pacman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 *Εdit 1: Με πρόλαβε ο Mphxths*Edit 2: Δεν πρόσεξα πως δίνεις link... *Edit 3: Για τη παράμετρο που λέει ο Mphxths δοκίμασε το pacman -Qo file_name 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ δοκιμάζω αμέσως και αν συναντήσω και άλλα προβλήματα και δεν τα καταφέρω θα επανέλθω. Edit1: Δοκιμάζω pacman -Qo /usr/lib/libexo-1.so.0 και μου γυρίζει error: No package owns /usr/lib/libexo-1.so.0 Επίσης με pacman -Syyf exo μου επιστρέφει error: invalid option '-f' Edit2: Πλέον θέλει pacman -S --force <package name> Εdit3: Λύθηκε googlάρωντας όλα τα file που μου έβγαζε σαν error για να βρω σε πιο πακέτο ανοίκουν. Μετά εγκατάσταση με --force και απεγκατάσταση των πακέτων αυτών. Eυχαριστώ πολύ mphxths και ALLisCHAOS @ALLisCHAOS Σχετικά με το infinality δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να φταίει αλλά στο δικό μου μηχάνημα (καθαρά 64bit χωρίς 32bit libs) με fontconfig-infinality-ultimate 2.11.1-28 freetype2-infinality-ultimate 2.6-2 ttf-google-fonts-git 20150427-1 ttf-ms-fonts 2.0-10 όλα λειτουργούν μια χαρά. Επίσης επειδή βλέπω ότι και εσύ χρησιμοποιείς Gnome3 και Firefox δες εδώ. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2015 από giannisosfp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Good!*Δεν ξέρω αν το pkgfile να σε γλύτωνε από το googlarisma. Αφού λύθηκε πάντως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Πέρασε ο Qt5 dolphin στο Extra. Yay... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Παιδες μια πολυ γρηγορη ερωτηση. Ειμαι στην αρχικη εγκατασταση arch και απο το wiki ειδα οτι για το kde επρεπε να βαλω το plasma-meta. Το ετρεξα λοιπον sudo pacman -S plasma-meta και εγκατασταθηκε. Τωρα πως το κανω enable? Απο το wiki δεν καταλαβα... Πρεπει να προσθεσω και κατι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εγκατέστησε και τον sddm: pacman -S sddm μετά κάντον enable: systemctl enable sddm και μετά ξεκίνατον: systemctl start sddm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Thanx mate. Δεν πρεπει δλδ να κανω κατι σε στυλ .service για μετα την επανεκκίνηση; σαν αυτο που διαβασα systemctl enable kde.service ? Μετα απο τον sddm μου μενει μονο ο ηχος που δεν εχω πειραξει καθολου. Πρεπει να τρεξω πχ αυτο sudo pacman -S alsa-utils pulseaudio για να κανω εγκατασταση τον ηχο και μετα reboot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 εγώ έβαλα το plasma-desktop μόνο, χωρίς login manager και το ξεκινάω έτσι https://wiki.archlinux.org/index.php/Xinitrc#Autostart_X_at_login 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα