Oxygene Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Περιέργο... ο foutrelis είναι από τα λίγα άτομα που πραγματικά ξεχωρίζουν σε γειτονικό τρολοφόρουμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 εχει αναφερθει και εδω https://bugs.archlinux.org/task/41985, εκανα και εκει εκκληση για update αρχιζω και εκνευριζομαι. πρεπει να βαλω μεσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Σε μενα εκανε το αναποδο, δηλαδη σε ασπρο (ανοιχτοχρωμο) πανελ εβγαζε μαυρο φοντο γυρω απο το εικονιδιο. Και μαντεψε απο τι ειναι... Απο την ενημερωση της gtk2! Μετα απο 2-3 updates εστρωσε αλλα σε μερικα το κανει ακομα, πχ στο owncloud client. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Τρίτωνα ρώτα στο IRC κανάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 θα ρωτησω και κει εχω hold το πακετο σε 0.6.2 ακομη, το πολυ πολυ να βαλω το -git απο το aur. κουραστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 τιποτα και στο irc του εστειλα και στο adslgr μπας και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Βασικά δεν έχει και πολύ νόημα να συνεχίσεις. Και μόνο το out-of-date θα του είχε έρθει στα email του. Όταν θα βρει χρόνο θα ανταποκριθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 openbox + lxdeΕκεί που έβλεπα ένα βίντεο στο youtube, πατώντας κατά λάθος ένα πλήκτρο και κάνοντας κλικ (ή κουνώντας και την ροδέλα; ή ένα περίεργο συνδυασμό που δεν κατάλαβα) πετάχτηκε ξαφνικά ένα παράθυρο απ' το πουθενά και άρχισε ο wm να αλλάζει ανάμεσα στα virtual desktops σαν τρελός. :blink: Πάτησα escape, σταμάτησε να αλλάζει desktops και είχε εμφανιστεί ένα παράθυρο που με ρωτούσε αν θέλω να διαγράψω το panel ή όχι. Πάτησα όχι και από τότε η οθόνη μου έχει ένα κενό αριστερά: To panel είναι τοποθετημένο σωστά παρ' όλα αυτά.Έκανα reboot, δεν διορθώθηκε. Έψαξα τις ρυθμίσεις του openbox και του panel και δεν βρήκα και σχετικό.Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 στο ασπρο δεξι κλικ κανει? αν ναι, delete this panel. νεο αδειο panel εφτιαξες μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Στο obconf > margins εχεις καποιο απο τα 4 που να μην ειναι 0 πιξελ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 στο ασπρο δεξι κλικ κανει? αν ναι, delete this panel. νεο αδειο panel εφτιαξες μαλλον. Αυτό ήταν! Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου. Αλλά αυτό με την συνεχόμενη γρήγορη εναλλαγή desktops με χάζεψε, υπάρχει κάποιο default shortcut; Το χω πάθει άλλη μια φορά χωρίς να καταλάβω πως πάλι και χωρίς side-effects τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχω ιδεα, παντα τα ειχα κλειστα. σιγουρα υπαρχει το ctrl+alt και βελακια (δεξια αριστερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Αυτό ήταν! Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου.Δεν είναι τίποτα. Το Desktop φταίει μάλλον. Που να πάει το μυαλό σου όταν βλέπεις συνεχώς μπροστά σου τέτοια....ακουστικά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ω ναι, εξαιρετικα... ακουστικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τα έχω χρησιμοποιήσει και εγώ αυτά τα ακουστικά για wallpaper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα