Oxygene Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Να σου πώ κάτι... δεν φταίνε αυτοί αλλά αυτοί που τους στηρίζουν... Και 'σύ ρε Τρίτωνα χάθηκε ο κόσμος να βάλεις ένα kdialog, αμάν με αυτό το zenity... Ένα έχω να πώ, από τότε που το handbrake το γύρισε από gtk2 σε gtk3 μεταμορφώθηκε σε ότι πιο άσχημο και χοντροκομμένο έχω δεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 εχω γυρισει σε xdialog εδω και πολυ καιρο. να μου κοπει το χερι και να μου καει o vhs player αν ξαναγραψω σε zenity. ειχα αποσυρει τοτε και τους wrappers του system-tar-and-restore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Πρόσεχε τι λες... Μπορεί να πέσεις στην ανάγκη τους.. Πλάκα πλάκα εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτε κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά των εφαρμογών η των θεμάτων μετά απο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω και ένα άλλο θεματάκι μετά το dual booting. Δε δουλεύει το shut down των windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 απο τι διαβαζω, απενεργοποιησε το fast boot στα 8. https://sites.google.com/site/easylinuxtipsproject/windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δε δουλεύει ούτε το Poweroff στο menu του syslinux. Αν πατήσει λέει : APM not present απο τι διαβαζω, απενεργοποιησε το fast boot στα 8. https://sites.google.com/site/easylinuxtipsproject/windows Δούλεψε.Ευχαριστώ πολύ! σε ποιο σημειο απετυχε? https://wiki.archlinux.org/index.php/Bluetooth_keyboard Μετά το bluetoothctl -a δε μπορώ να γράψω τίποτα στο πληκτρολόγιο του laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Καμιά ιδέα παιδιά για το ασύρματο πληκτρολόγιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά το εγκατέστησα με χειροκίνητο τρόπο και τώρα προσπαθώ να αυτοματοποιήσω την όλη διαδικασία γιατί το να το κάνεις αυτό κάθε φορά manually είναι μεγάλο παλούκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εφτιαξα ένα conf και ένα service file αλλά δε μου κάθεται η όλη φάση. Κάποια από τις 2 mac παραμέτρους πετάει error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, γυρνόντας ξανά σε xfce4 αντιμετοπίζω πρόβλημα με τον ήχο. Ενώ έχω κανονικά ήχο στο σύστημα στον firefox παίζει ήχο μόνο από το site του YouTube, ακόμη και όταν είναι το βίντεο με embed ο ήχος δεν ακούγεται. Να αναφέρω ότι το μηχάνημα έχει τρεις εξόδους ήχου. Μια hdmi από την κάρτα γραφικών (αυτή που θέλω να χρησιμοποιώ και εν μέρη λειτουργεί), αυτή της motherboard και ακόμη PCI.Έχω εγκατεστημένα pulseaudio και alsa. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το πως θα μπορούσα να το διορθώσω; Edit: Το πρόβλημα λύθηκε, αφαίρεσα το xfce4-mixer πέρασα το pavucontrol απαινεργοποίησα όλες τις κάρτες από εκτός από αυτήν που ήθελα και όλα λειτουργούν μια χαρά. Το xfce4-mixer μαζί με το pavucontrol για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να δουλέψουν μαζί παρόλο που έδειχναν και τα δύο στην ίδια κάρτα. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2014 από giannisosfp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ανακοίνωση Site: nvidia-340xx and nvidia "2014-10-05 - Sven-Hendrik Haase As NVIDIA dropped support for G8x, G9x, and GT2xx GPUs with the release of 343.22, there now is set of nvidia-340xx packages supporting those older GPUs. 340xx will receive support until the end of 2019 according to NVIDIA. Users of older GPUs should consider switching to nvidia-340xx. The nvidia-343.22 and nvidia-340xx-340.46 packages will be in testing for a few days." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Έχουμε ανακοίνωση στην αρχική σελίδα σχετικά με την αναβάθμιση της java Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 μόλις τρέξω την εντολή grub-install --target=i386-pc --recheck /dev/sda3 μου βγάζει το παρακάτω λάθος grub-install: warning: File system 'ext2' doesn't support embedding Το λάθος οφείλεται στο ότι προσπαθείς να εγκαταστήσεις τον grub σε partition και όχι στο MBR του δίσκου. Ο grub είναι σχεδιασμένος για να εγκαθίσταται ως bootloader στο MBR, όχι σε partitions. Είτε θα τρέξεις την εντολή σωστά grub-install --target=i386-pc --recheck /dev/sdaή αν για κάποιον δικό σου λόγο θέλεις να τον εγκαταστήσεις στο partition, τρέχεις την εντολή με --force grub-install --target=i386-pc --recheck --force /dev/sda3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Τι κάνω με αυτήν την αναβάθμιση που δε γίνεται; :: Replace java-common with extra/java-runtime-common? [Y/n] y resolving dependencies... looking for inter-conflicts... Packages (6): boost-libs-1.56.0-2 java-common-1-8 [removal] java-runtime-common-2-1 jre7-openjdk-7.u65_2.5.2-3 jre7-openjdk-headless-7.u65_2.5.2-3 python-setuptools-1:6.1-1 Total Installed Size: 87.97 MiB Net Upgrade Size: 0.00 MiB :: Proceed with installation? [Y/n] y (5/5) checking keys in keyring [################################################################] 100% (5/5) checking package integrity [################################################################] 100% (5/5) loading package files [################################################################] 100% (5/5) checking for file conflicts [################################################################] 100% error: failed to commit transaction (conflicting files) java-runtime-common: /usr/bin/java exists in filesystem java-runtime-common: /usr/bin/keytool exists in filesystem java-runtime-common: /usr/bin/orbd exists in filesystem java-runtime-common: /usr/bin/pack200 exists in filesystem java-runtime-common: /usr/bin/policytool exists in filesystem java-runtime-common: /usr/bin/rmid exists in filesystem java-runtime-common: /usr/bin/rmiregistry exists in filesystem java-runtime-common: /usr/bin/servertool exists in filesystem java-runtime-common: /usr/bin/tnameserv exists in filesystem java-runtime-common: /usr/bin/unpack200 exists in filesystem java-runtime-common: /usr/lib/jvm/default exists in filesystem java-runtime-common: /usr/lib/jvm/default-runtime exists in filesystem Errors occurred, no packages were upgraded. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αυτο https://www.archlinux.org/news/java-users-manual-intervention-required-before-upgrade/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα