warlock9_0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μονο debian ρε, κατουραμε τις πυραμιδες σας! To testing ειναι μια χαρα για desktop. Και σταθερο και με προσφατα πακετα Και μετα απο λιγο καιρο πας sid με λιγο προσοχη και εισαι αρχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 επειδή σε κάποιον έχω βάλει debian stable+mdadm/raid5 σε δυνατό μηχάνημα αποφάσισε να πάρει μια GT430 + 20m hdmi και θέλει και desktop+xbmc+chrome θες να το κάνεις ; θες να το συντηρείς κι 'oλας ; αλήθεια τώρα και μόνο στην ιδέα το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω ένα mkfs.ext4 στο / 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Απενεργοποίησε την εξής επιλογή: http://www.eightforums.com/attachments/tutorials/6232d1337576251-fast-startup-turn-off-windows-8-step-3.jpg thanks είσαι ωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 υπάρχει καμιά ελπίδα να παίξει το skype με alsa ή πρέπει να βάλω pulseaudio?δεν μου αναγνωρίζει καν την κάρτα μέσα στο skype Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artemis Fowl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 http://blogs.skype.com/2014/06/18/skype-4-3-for-linux/ This version (4.3) dropped support for direct Alsa support; please install PulseAudio 4.0 or greater for the best calling experience. Για Skype με Alsa, απαιτείται downgrade σε παλιότερη έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ναι το είδα αυτό, έλεγα μήπως παίζει με κάποιο τρόπο.Ποιο εύκολο είναι λοιπόν να πάω σε pulseaudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 αν θες να κρατησεις την alsa για ολα, και οτι χρειαζεται pulseaudio να παιζει παραλληλα (με την alsa) δες εδω: https://wiki.archlinux.org/index.php/PulseAudio#ALSA.2Fdmix_without_grabbing_hardware_device επισης αντι για εισσοδο dsnoop μπορεις να καρφωσεις το μικροφωνο σου. Αυτο εχω κανει και παιζουν ολα ταυτοχρονα και χαρωπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 για να βγάλω την alsa μου ζητάει να ξηλώσω μαζί το μισό σύστημα.κοινός, δεν με αφήνει να την βγάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artemis Fowl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν πρέπει να βγει η ALSA, το PulseAudio κάθεται "από πάνω". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 το pulseaudio ειναι layer (μια μπουρδα ειναι βασικα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) που καθεται πανω στην alsa. δεν την βγαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ε ντάξ τότες, τώρα παίζουν όλα μαζί απλά πέρασα το pulseaudio και παίζουν όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 υποψην, παιζουν ολα με το pulseaudio. αν ειχες πει σε καποιο προγραμμα να χρησιμοποιει alsa, πρεπει να το αλλαξεις σε pulseaudio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ξήλωσα το pulseaudio-alsa και τώρα είναι οκ, το skype παίζει με pulse και τα υπόλοιπα με alsa.thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια στο λαπτοπ εχω linux fedora 20,αλλα δεν ξερω πως να εγκατασθισω ενα προγραμμα,κατεβαζω κανονικα παω να το ανοιξω ψαχνω λιγο κανω αποσιμπιεση ενα αρχειο μετα μου το βγαζει setup.exe αλλα οταν το παταω δεν με αφηνει.τι να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το setup.exe δεν είναι για windows; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα