jemadux Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 και άμα δεν έχεις νετ, πως το φτιάχνεις ρε jemadux? σφυρίζεις κλέφτικα; οταν κανεις ιντσταλλ το archlinux πρεπει να εισαι με καλωδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 @jemadux Γράψε μας τις εμπειρίες σου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ενώ χτες βράδυ είχα ασύρματο Internet σήμερα το πρωί δεν έχω. Στα windows δουλεύει. Τι έγινε ;; http://pastebin.com/SHe2WPZh Ακυρο. Φτιάχτηκε. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2014 από zynif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 χμμμμμμμμ https://aur.archlinux.org/packages/wine-multimedia-csmt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpete Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 https://wiki.archlinux.org/index.php/Migrating_Between_Architectures_Without_Reinstalling το έχει δοκιμάσει κανείς? πριν μία βδομάδα έκανα την εγκατάσταση στο laptop μου και τώρα ανακαλύπτω ότι κάποια προγράμματα έχουν μόνο 64 bit έκδοση. Να το δοκιμάσω αυτό ή να κάνω εγκατάσταση από την αρχή? ο επεξεργαστής μου υποστηρίζει 64bit (pentium duo T4200) και 4gb ram (http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01783775&tmp_task=prodinfoCategory&cc=us&dlc=en&lc=en&product=3984873) Η αλήθεια είναι κιόλας ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω και πολύ χρόνο για καινούργια εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 λιγότερο χρόνο θα σου πάρει η καινουρια εγκατάσταση παρα αν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με τις παραπάνω εντολές μέχρι να βρεις τι φταίει Warning: Unless explicitly stated, all these methods are UNTESTED and may irreparably damage your system. Continue at your own risk. παρόλα αυτα εγώ θα το δοκίμαζα πρώτα και αν δεν πετύχαινε τότε θα εκανα καινούρια εγκατάσταση, φαίνεται ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 πάντως το arch έχει την wifi-menu, με την οποία κάνεις το install μέσω wifi πολύ πολύ εύκολα. Εγώ δεν έχω βάλει καλώδιο εδώ και πολλούς μήνες: http://srm.gr/quick-and-dirty-archlinux-installation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpete Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 μμμ απλά τώρα δεν θυμάμαι τι ρυθμίσεις έχω κάνει σε ποια αρχεία και βαριέμαι να κάτσω να τα βρω και να τα βάλω σε μία άκρη. Επίσης έχω κάτι προγράμματα που αν κάνω φορμάτ θα πρέπει να ξαναζητήσω να μου στέιλουν καινούργια άδεια χρήσης..... Και εγώ αυτό είδα για αυτό ρώτησα μπας και το είχε δοκιμάσει κανείς. Γιατί σε γενικές γραμμές δεν αργεί ιδιαίτερα μία νέα εγκατάσταση. Θα δω στο μέλλον γιατί τώρα δεν έχω χρόνο για πειράματα Ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ε καλά, με τον SSD δεν το συζητάμε. Θα πεις "γιατί δεν έπαιρνα τόσο καιρό". Arch Linux/ Gnome Shell/ GDM = 5.5 δευτερόλεπτα με κουτσουρεμένο τον SSD λόγω SATAII (και όχι ΙΙΙ που χρειάζεται κανονικά για πλήρεις ταχύτητες), εκτός βέβαια την ανταπόκριση μέσα στο σύστημα που είναι ...πως το λένε οι ξένοι .. in the blink of an eye ; Καλορίζικος εύχομαι και περιμένουμε την systemd-analyze $ systemd-analyze Startup finished in 1.597s (kernel) + 1.020s (userspace) = 2.618s Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2014 από hariskar 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 $ systemd-analyze Startup finished in 1.597s (kernel) + 1.020s (userspace) = 2.618s Αυτά είναι. Όσο κάποιοι άλλοι κάνουν για logout-login κάνεις εσύ full εκκίνηση του λειτουργικού. Κάνε και μια απενεργοποίηση του networkmanager(αν τον χρησιμοποιείς), καθώς και "cat" (COMPRESSION="cat") στο mkinitcpio, να δούμε διαφορές. Σε κόβω το 1 sec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 hariskar ποιον ssd πηρες? Με δικτυο ανοιχτο ειναι τετοιοι χρονοι? wtf Αν ναι, θα το πεταξω απο το παραθυρο... Startup finished in 1.158s (kernel) + 4.071s (userspace) = 5.229s 3.099s netctl@ethernet\x2dstatic.service 205ms systemd-fsck@dev-disk-by\x2duuid-af5c9e6f\x2d09c1\x2d46c2\x2d9ff9\x2dab04a137ce91.service 99ms home-babis-VirtualBox\x20VMs.mount 66ms smbd.service 62ms nmbd.service 55ms systemd-modules-load.service 54ms systemd-vconsole-setup.service 41ms colord.service 41ms lm_sensors.service 41ms systemd-logind.service 37ms systemd-udev-trigger.service 36ms systemd-binfmt.service 33ms alsa-restore.service 32ms systemd-tmpfiles-setup-dev.service 26ms proc-sys-fs-binfmt_misc.mount 23ms polkit.service 15ms systemd-remount-fs.service 12ms tmp.mount 12ms [email protected] 11ms dev-mqueue.mount 11ms dev-hugepages.mount 9ms systemd-update-utmp.service 9ms systemd-sysctl.service 7ms kmod-static-nodes.service 7ms systemd-random-seed.service 6ms systemd-udevd.service 4ms systemd-journal-flush.service 3ms systemd-backlight@backlight:acpi_video0.service 3ms systemd-tmpfiles-setup.service 2ms sys-kernel-debug.mount 2ms systemd-user-sessions.service 1ms home-babis-i686-proc.mount 1ms sys-fs-fuse-connections.mount 946us home-babis-i686-dev.mount 773us sys-kernel-config.mount Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 3.099s netctl@ethernet\x2dstatic.service To ιντερνετ αργεί τρίτωνα Το δικό μου, χωρίς ίντερνετ και χωρίς κανένα απολύτως tuning $ systemd-analyze Startup finished in 9.704s (firmware) + 43ms (loader) + 1.495s (kernel) + 1.219s (userspace) = 12.462s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Για αυτο το ποσταρα και μου κανουν εντυπωση οι χρονοι που βγαζει στον hariskar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Νορμάλ είναι οι χρόνοι του. KernelSpace + UserSpace < 3 sec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 χωρις ή με δικτυο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα