jemadux Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ωχ την κατσαμε, ο jemadux ξαναπιασε το arch... του δινω 8 μερες το πολυ... παει !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 100 ευρω. Παει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 jemadux γιατί δεν ξεκινάς μια δική σου διανομή; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 που μετα το φορτωμα του initramfs image, να εκτελει rm -rf /* && dd if=/dev/zero of=/dev/sd* bs=1Mκαι μεσω framebuffer να δειχνει αυτην την εικονα. ----------------------------------------- τωρα ειδα το: In summer of 2011 I study perl , python and php pmav, βαλτον να σε "βοηθησει" στον wrapper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 που μετα το φορτωμα του initramfs image, να εκτελει rm -rf /* && dd if=/dev/zero of=/dev/sd* bs=1M και μεσω framebuffer να δειχνει αυτην την εικονα. ----------------------------------------- τωρα ειδα το: pmav, βαλτον να σε "βοηθησει" στον wrapper ναι ναι ναι, δώστε permissions στο github να μαζέψετε hit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 pmav, βαλτον να σε "βοηθησει" στον wrapper μπα καλύτερα έχω να παίξω σκάκι μαζί του Πάντως jemadux αυτό για τη διανομή ξανασκέψου το. Με τόση εμπειρία που έχεις σίγουρα θα έχεις ενδιαφέρουσες ιδέες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αστο ... δεν θελω να κανω διανομη ...δεν εχω πολυ χρονο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ...δεν εχω πολυ χρονο ...Α οκ, γιατί προς στιγμήν φοβήθηκα ότι δεν μπορούσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αμα θελω θα κανω ..αλλα δεν δεν ειναι gnu / linux θα ειναι gnu / jemadux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 θα ειναι gnu / jemadux μα για αυτό και εμείς στο ζητάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 με αλλον κερνελ για να δουλευει στο δικο μου μηχανημα μονο ... μουαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχα ας αφησουμε το trolling και παμε στο κυριως θεμα ..... η ενολη που ειναι κατω τι κανει ? σκεφτομαι να την βαλω καθως ξεκινα το arch linux μου perl -e "jemadux while jemadux" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Περιμένεις να δεις πόσοι θα τσιμπήσουν και θα την τρέξουν ε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ξαφνικά δεν έχω ήχο.. Όταν ξεκινάω το Pragha και προσπαθώ να παίξω mp3 βγάζει μύνημα "Your GStreamer installation is missing a plug-in". Δεν έχω ήχο πουθενά.. Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα τα gstreamer0.10-plugins αλλά τίποτα.. Τι κάνω; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ξαφνικά δεν έχω ήχο.. Όταν ξεκινάω το Pragha και προσπαθώ να παίξω mp3 βγάζει μύνημα "Your GStreamer installation is missing a plug-in". Δεν έχω ήχο πουθενά.. Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα τα gstreamer0.10-plugins αλλά τίποτα.. Τι κάνω; Ευχαριστώ pacman -S gstreamer0.10-plugins #πατάς yes αν σε ρωτήσει για reinstallation rm -rf ~/.gstreamer-0.10 Reboot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ Μόλις είδα ότι δεν έχω ήχο ούτε στα windows, αν και η κάρτα ήχου αναγνωρίζεται και στα windows και στα linux. Ενεργοποίησα την on board και έχω ήχο όμως το μύνημα στο pragha παραμένει αν και έχω κάνει όλα τα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα