mandos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 @martinoff σκέφτομαι να το έχω για vnc client και να γλυτώνω τίποτα χιλιόμετρα (το βάζεις κάπου και το αφήνεις μήνες) router για πιο πράγμα? δεν έχω σκεφτεί κάτι @coffeex πρέπει να είναι δίσκος τελικά, δεν έχω όμως άλλο 2.5" να κάνω δοκιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 update και τα πράγματα δεν είναι καλά... πήρα έναν 3ο δίσκο για να κάνω δοκιμές και έχω πάλι τα ίδια. Βάζει λίγα πακετά και μετά βγάζει ένα error (βαριέμαι να το γράψω) και σταματάει δεν πάει ο νους μου τι μπορεί να είναι αυτό μου έκοψε να κάνω ένα memtest και δεν πάει ο νους σας πόσο κόκκινο έγινε το report Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 https://bugs.archlinux.org/task/36022 εγω έπεσα πάνω του, εσείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ναι, μολις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το φτιαξανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 έφαγα ήττα (και ιώτα και ύψιλον)... μου έδωσαν ένα promo code για το Capture One (http://www.phaseone.com/en/Downloads/Capture-One-6.aspx) που έκανε 100% έκπτωση στην αγορά του προγράμματος, της παλαιότερης έκδοσης αλλά δεν έχει σημασία. Είναι τόσο μα τόσο καλό που σκέφτομαι να στήσω windows και dual boot στο μηχανάκι. Έπειτα από τόσα χρόνια γαλήνης... :| Και καλά το dual boot, το αντέχω. Που όλοι μου οι δίσκοι είναι ext4 σκέφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 vmware και windows δεν υφιστανται σαν επιλογη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αυτό κάνω τώρα, με virtualbox για τις δοκιμές, και έδωσα μπόλικη ram και μερικά cores στο VM και θα δούμε πως θα αντέξει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα network drives του virtualbox είναι πολύυυ αργά. Πάλι με βλέπω για κάποιο native ntfs σε usb για το windows-vm. Θα ψάξω μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να πάνε πιο γρήγορα. Για όποιον έχει περιέργια: http://srm.gr/sites/default/files/captureone_vs_aftershotpro_imageopened.jpg http://srm.gr/sites/default/files/captureone_vs_aftershotpro_highlights100.jpg Το aftershot είναι καλό πρόγραμμα, αλλά αν τα βάλεις πλάι πλάι βλέπεις άλλα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 να παιξει το capture one με κανα wine...το αποκλειουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Έχω crossover, θα το δοκιμάσω σύντομα. Στο μεταξύ έκανα ένα ακόμα test και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά διαφορετικά. Αυτή τη φορά υπό led φωτισμό (όλες οι μηχανές πασχίζανε να βγάλουν καρέ της προκοπής). http://srm.gr/sites/default/files/aftershot_vs_captureone_round2_imageopened.jpg Αυτή τη φορά το aftershot τα κατάφερε καλυτερα (χωρίς να πειράχτουν ρυθμίσεις στο raw). Θέλει μελέτη το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 (1/6) upgrading audacious-plugins New optional dependencies for audacious-plugins libsidplayfp: Commodore 64 audio input Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Σημερα που ανοιξα το pc, εμεινε για λιγο στον udev hook, μετα εκανε check το dvd και εγραψε κατι για αυτο (δεν προλαβα να δω), και φορτωσε.Μου εβαλε το εναν και μονο δισκο που εχω ως /dev/sdb. Στο syslinux.cfg εχω βαλει uuid. Τι να παιχτηκε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ξεχασες καποιο στικακι πανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ξεχασες καποιο στικακι πανω? nop. Σημερα ολα normal. Τωρα τι σκαλωμα εφαγε ο udev... τρεχα γυρευε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Σήμερα είπα να καθαρίσω την cache του pacman. Έχω ssd. Μήπως είναι πιο καλό να την κάνω symlink στον hdd; Πως μπορώ να μικρύνω την εγκατάστασή μου; Δηλαδή. Ας πούμε έχω εγκαταστημένο το πακέτο lvm αλλά εγώ δεν έχω ούτε θέλω να χρησιμοποιήσω lvm. Αν το βγάλω θα έχω κάποιο πρόβλημα; Πως μπορώ να βρω ποια πακέτα δεν μου χρειάζονται αλλά δεν θα επηρεάσουν το σύστημα αν τα βγάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα