johnyboy Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 προσπαθώ να περάσω ξανά arch, και ενώ όλα γίνονται οκ εκεί που πάω να δώσω syslinux-install_update -c /mnt -iam μου βγάζει ότι το /boot είναι άδειο και μου λέει αν είναι mount,που φυσικά είναι αφού είναι στο ίδιο partition. τι γίνεται?
tritonas00 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 προσπαθώ να περάσω ξανά arch, και ενώ όλα γίνονται οκ εκεί που πάω να δώσω syslinux-install_update -c /mnt -iam μου βγάζει ότι το /boot είναι άδειο και μου λέει αν είναι mount,που φυσικά είναι αφού είναι στο ίδιο partition. τι γίνεται? arch-chroot /mnt και μετα syslinux-install_update -i -a -m και μην ξεχασεις να κανεις update το /boot/syslinux/syslinux.cfg σου.
johnyboy Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 προσπαθώ να περάσω ξανά arch, και ενώ όλα γίνονται οκ εκεί που πάω να δώσω syslinux-install_update -c /mnt -iam μου βγάζει ότι το /boot είναι άδειο και μου λέει αν είναι mount,που φυσικά είναι αφού είναι στο ίδιο partition. τι γίνεται? arch-chroot /mntκαι μετα syslinux-install_update -i -a -m και μην ξεχασεις να κανεις update το /boot/syslinux/syslinux.cfg σου. Δεν κάνει τίποτα, ενώ με την εντολή δείχνει να είναι οκ στην επανεκκίνηση δεν κάνει τίποτα.ξεκινά ένα MBA V 4 και τίποτα.
tritonas00 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Τι συστημα αρχειων εχει το partition σου ?
tritonas00 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Tι να σου πω, προχθες εστησα ενα 64αρι arch σε vbox, δεν ειχα προβλημα. Εκανα μονο ενα root partition ext4. Μηπως εχεις ξεχωριστο boot partition και δεν το εχεις κανει mount ?
johnyboy Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 δοκίμασα και με ξεχωριστό και με 1 και με χίλιους 2 τρόπους.φυσικά και το έχω κάνει mount.έχω στήσει arch κάμποσες φορές.
tritonas00 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Περιεργα πραματα δοκιμασε manual να δεις που ακριβως σκαλωνει https://wiki.archlinux.org/index.php/Syslinux#Manual_Install
johnyboy Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Άλλαξα δίσκο και δούλεψε.τώρα δεν μου ξεκινά το δίκτυο, δίνω up link set dev eth0 up και βγάζει cannot find device eth0, ενώ ο module τρέχει.
martinoff Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 ls /sys/class/net ότι σου βγάλει systemctl start dhcpcd@onoma systemctl enable dhcpcd@onoma
johnyboy Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μου έβγαλε αποτέλεσμα lo Υγ με systemctl δεν παίζει.προσπαθώ με στατική
johnyboy Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ναι ένα σκέτο lo. το ρουτερ το βλέπει αλλά δεν βλέπει ίντερνετ
martinoff Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 το αποτέλεσμα της εντολής ip link τι είναι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα