Προς το περιεχόμενο

[INFO] ARCH Linux: Απόψεις, Ερωτήσεις, Σχόλια

jemadux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@markelos αυτό διάβαζα τώρα, απλά ήθελα λίγο να μου πείτε από την εμπειρία που το χρησιμοποιήσατε. 

Λίγο που κοιτούσα και πακέτα στο arch δεν βρήκα plugins. Τα βάζεις ξεχωριστά;

Σκέφτομαι να τον δοκιμάσω. Αλλά θέλω να εχει καποια πραγματακια όπως add to playlist για τον audacious και extract here.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λίγο που τον είδα στο  tools βάζεις όσα θες, δεν βρήκα πως τα κάνεις να βγουν και με δεξί κλικ μιας και έχει keybinding που 

I LOVE IT !

do4bgd8y-mask_635x400.jpg

thanx markelos

# Start the window manager:

if [ -z "$DESKTOP_SESSION" -a -x /usr/bin/ck-launch-session ]; then

exec ck-launch-session dbus-launch --exit-with-session openbox-session

else

exec openbox-session

fi

αν το κάνω έτσι κάνει login αλλά δεν γίνεται τίποτα.μια από τα ίδια.

@martinoff

τα keybindings είναι απαγορευτικά στην δικιά μου περίπτωση, γιατί χρησιμοποιεί και άλλος τον υπολογιστή.

Αν γινόταν με δεξί κλικ θα ήταν ιδανικό.

Κοιτάζα το site τους, θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι. Δείχνει πολύ promising.

Αν καλύπτεί και κάποιες ανάγκες για automounting (έτσι κατάλαβα) τότε νομίζω αλλάζει πολύ το σκηνικό στο θέμα DE/WM.

Όχι τίποτα άλλο, έχω αρχίσει να νομίζω ότι φταίει το XFCE για τα crashes που έχω... Έτρεξα 5μιση ώρες memtest και βγήκα καθαρός.

Υποψιάζομαι XFCE, Catalyst για αρχή. Ψάχνω. Μιλάμε για τρελλό bug hunting τελευταία (έχω παρατήσει τη δουλειά να βρω τι φταίει...)

άσχετο, έθιξα ένα θέμα στο flyspray και έχουν πέσει τα μεγάλα κεφαλιά... https://bugs.archlinux.org/task/33402https://bugs.archlinux.org/task/33402

όχι τίποτα άλλο, βλέπω να πηγαίνουν την κουβέντα εκεί που αρχίζω να μην καταλαβαίνω :)

Καλημέρα στην παρέα. Προσπάθησα χθες να περάσω στο σταθερό arch -βασικά πέρασα- αλλά μετά την εγκατάσταση αντιμεντοπίζω πρόβλημα με το internet δεν έχει eth0. To ip addr μου επιστρέφει μόνο lo σαν device. Κοίταξα και στο google λίγο αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Και στο laptop που κοίταξα τώρα έχει μόνο wlan0 και lo.

Απ' ότι καταλαβαίνω έγινε μετά από κάποιο update. Τώρα τι μπορώ να κάνω για να έχω internet στο σταθερό και να εγκαταστήσω τα προγράμματα που θέλω;...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...