martinoff Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 thunar-volman, gvfs τα εχεις ; αυτο το ειδες ; https://wiki.archlinux.org/index.php/Thunar#Automounting ξεκινας με login-manager με xinitrc ;
johnyboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 gvfs έχω ναι.openbox έχω με slim και στο xinitrc έχω exec openbox-session.Αν βάλω ck-launch-session δεν κάνει login.
martinoff Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 loginctl show-session $XDG_SESSION_ID | grep Active τι επιστρέφει;
martinoff Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το Remote ; loginctl show-session $XDG_SESSION_ID | grep Remote wdf
johnyboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Remote=noRemoteUser=root ούτε με pcmanfm τα κάνει mount τα usb.
martinoff Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τι εχεις στο .xinitrc σου ; systemctl disable slim systemctl stop slim κανε reboot και σήκωσε X με startx, αν και δεν εχω ελπιδες μιας και ο slim διαβαζει xinitrc
johnyboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ούτε έτσι παίζει. στο xinitrc έχω μόνο να ξεκινά το openbox.τίποτα άλλο.
martinoff Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 δεν ξέρω τι άλλο .... μήπως θέλει udisk2 ; http://rlu.ru/hes
johnyboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το wiki για το thunar είναι σχεδόν μισό, δεν λέει τίποτα για το automount, μόνο για το gvfs λέει το οποίο και το πέρασα. δεν ξέρω μήπως θέλει κανένας daemon που τον έχω ξεχάσει.
tritonas00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Eδω κανει κανονικα mount οταν πατησω πανω σε μια συσκευη, αριστερα που τις εμφανιζει. Για automount δεν ξερω. Κανω autologin οπως λεει το wiki χωρις login manager, και ανοιγω το αυτοματα τον X στο bach_profile, παλι οπως λεει το wiki. Επισης δες το /etc/X11/xinit/xserverrc σου μηπως ειναι παλιο, να βαλεις το καινουργιο. (Πρεπει πλεον ο X να τρεχει στο ιδιο tty που γινεται και το login) #!/bin/sh if [ -z "$XDG_VTNR" ]; then exec /usr/bin/X -nolisten tcp "$@" else exec /usr/bin/X -nolisten tcp "$@" vt$XDG_VTNR fi
johnyboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 βάζω τα φλασάκια και δεν κάνει κανένα.ούτε με thunar ούτε με pcmanfm δεν τα εμφανίζει καν αριστερά.
tritonas00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 αν τρεξεις τον thunar σε κονσολα ετσι dbus-launch thunar τι κανει ?
mask2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εμένα κάνει το εξής. Αν έχω ανοιχτό τον thunar και βάλω το usb κάνει mount αυτόματα. Αν δεν τον έχω ανοιχτό τότε απλά το βγάζει αριστερά. @johnyboy στο xinitrc σου βάλε exec dbus-launch openbox-session. εγώ έτσι το έχω...
tritonas00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 mask εφοσον υπαρχει πλεον το /etc/X11/xinit/xinitrc.d/30-dbus , δεν χρειαζεται να βαζεις και αλλο dbus στο .xinitrc σου. τον ξεκιναει το παραπανω αρχειο. #!/bin/bash # launches a session dbus instance dbuslaunch="`which dbus-launch 2>/dev/null`" if [ -n "$dbuslaunch" ] && [ -x "$dbuslaunch" ] && [ -z "$DBUS_SESSION_BUS_ADDRESS" ]; then eval `$dbuslaunch --sh-syntax --exit-with-session` fi επισης και το xinitrc εχει αλλαξει παιδια #!/bin/sh # Source scripts in /etc/X11/xinit/xinitrc.d/ if [ -d /etc/X11/xinit/xinitrc.d ]; then for f in /etc/X11/xinit/xinitrc.d/*; do [ -x "$f" ] && . "$f" done unset f fi exec openbox-session
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα