mandos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 το έβαλα και έκανα και στο sample config, δεν βλέπω να θέλει κάτι παραπέρα, το καταλαβαίνουν μόνα τους τα προγραμμάτα ότι υπάρχει? δεν είναι τύπου service ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 απαξ και δημιουργηθουν οι φακελοι.....για τσεκαρε..δημιουργηθηκαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 τους είχα, το /home μου το μεταφέρω το ίδιο εδώ και πολύ πολύ καιρό το Gnome είχε φτιάξει τους φακέλους και εκει μέσα είναι τα data μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 πάει το eth0 ελα ρε @@στη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 γεια σας παιδια.εγω εχω βαλει το virtual box και δοκιμαζω διανομες.εβαλα arch linux και βγαζει μαυρη οθονη τερματικου.η ερωτηση μου ειναι:δεν εχει γραφικο περιβαλλον οπως οι υπολοιπες διανομες;;;;και αν ναι πως γινετε γιατι δεν εχω ιδεα. και κατι αλλο,εσεις ποιο γραφικο περιβαλλον θα μου συστηνατε;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Έχει γραφικό περιβάλλον (και παραπάνω από ένα μάλιστα ) αλλά πρέπει να το εγκαταστήσεις εσύ -> https://wiki.archlinux.org/index.php/Beginners%27_Guide#Graphical_User_Interface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 εδω και σε video με ελληνικη περιγραφη http://deltahacker.gr/2012/12/08/deltacast-s01e02/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 γεια σας παιδια.εγω εχω βαλει το virtual box και δοκιμαζω διανομες.εβαλα arch linux και βγαζει μαυρη οθονη τερματικου.η ερωτηση μου ειναι:δεν εχει γραφικο περιβαλλον οπως οι υπολοιπες διανομες;;;;και αν ναι πως γινετε γιατι δεν εχω ιδεα. και κατι αλλο,εσεις ποιο γραφικο περιβαλλον θα μου συστηνατε;;;; Εχει. Απλα το δισκακι του δεν ειναι live cd για να σε βγαλει σε καποιο γραφικο περιβαλλον για να πατησεις install. Ειναι καθαρα installation disk, δηλαδη στο prompt που ειδες ξεκινας την εγκατασταση. Γραφικο περιβαλλον και de (gnome/kde/xfce κλπ) θα δεις μετα την εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 δηλαδη απο οτι καταλαβα αυτο που ειδα δεν ειχε γινει καν η εγκατασταση ακομα....... πως κανεις εγκατασταση;;;;ειναι πολυ δυσκολο;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 τα links που σου εδωσαν τα παιδια τα κοιταξες καθολου ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 tritonas00 χιλια συγνωμη,τα βλεπω τωρα απλα βιαστικα να απαντησω.αυτα κοιταω τωρα.ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τι γίνεται με τον κωλο thunar και δεν κάνει mount τα usb.κάποτε το έλυνα με ck-launch-session και κάτι άλλες μαλακίες.τώρα το ck-launch-session δεν δουλεύει γιατί το ξήλωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 pacman -Syu polkit εαν εχεις gnome polkit-gnome, kde polkit-kde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το έχω περάσει και δεν κάνει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 πως ανοίγεις το XFCE ? gvfs έχεις βάλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα