infin1tyGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 μια απλη ερωτηση παρακαλω, πως αλλαζουν οι βαθμιδες (junior member, advanced κτλ) των μελων του forum? γιατι καποιο μελος που γραφτηκε τον φεβρουαριο του 2016 ειναι advanced και καποιο αλλο (με διπλασια ας πουμε συμμετοχη) που γραφτηκε πριν 3-4 χρονια ειναι junior member? μην παπεξηγηθω, δεν υπαρχει καποιο προβλημα και δεν εχει και καποια σημασια, αλλα ποσοι ειναι οι βαθμοι, ποια έννοια εχει ο καθενας, πως καθοριζεται και πως αλλαζει? μια απλη ερωτηση Με βάση τα post είναι. Μετά τα 50 post γίνεσαι Advanced Member, μετά τα 100 Senior Member. Αλλά απ' όσο ξέρω, μερικές φορές κολλάει σε κάποιους και μένουν για πάντα Junior εκτός αν το αλλάξει κάποιος moderator.
dedalos91 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Με βάση τα post είναι. Μετά τα 50 post γίνεσαι Advanced Member, μετά τα 100 Senior Member. Αλλά απ' όσο ξέρω, μερικές φορές κολλάει σε κάποιους και μένουν για πάντα Junior εκτός αν το αλλάξει κάποιος moderator. εχω δει με 40 post και 40 μερες απο την εγγραφη να ειναι Advanced Member, γι αυτο δεν καταλαβαινω, και μαλλον εγω ειμαι απο τους καποιους που κολλησαν...
dedalos91 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Όπως κι αν έχει το θέμα, ευχαριστώ τον "από μηχανής θεό" (όποιος κι αν είναι) που όλα τα ακούει. Οι παραπάνω απορίες μου βέβαια παραμένουν... υστερόγραφο μάλλον κάποιο script-άκι λειτουργεί καλά με τους νέους χρήστες αλλά όχι με τους παλιούς. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Όπως κι αν έχει το θέμα, ευχαριστώ τον "από μηχανής θεό" (όποιος κι αν είναι) που όλα τα ακούει. Οι παραπάνω απορίες μου βέβαια παραμένουν... υστερόγραφο μάλλον κάποιο script-άκι λειτουργεί καλά με τους νέους χρήστες αλλά όχι με τους παλιούς. Νομιζω πως ειναι αυτο που λεει ο infin1tyGR. Και you're welcome Με βάση τα post είναι. Μετά τα 50 post γίνεσαι Advanced Member, μετά τα 100 Senior Member. Αλλά απ' όσο ξέρω, μερικές φορές κολλάει σε κάποιους και μένουν για πάντα Junior εκτός αν το αλλάξει κάποιος moderator.
j0hnn1e Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εγώ ούτε καν junior αλλά απλό member ακόμα και δεν το κάνω υπόθεση. Νιώθω και θέλω να ειμαι ένα με τον απλό κόσμο του φόρουμ!
dedalos91 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Όπως κι αν έχει το θέμα, ευχαριστώ τον "από μηχανής θεό" (όποιος κι αν είναι) που όλα τα ακούει. Οι παραπάνω απορίες μου βέβαια παραμένουν... υστερόγραφο μάλλον κάποιο script-άκι λειτουργεί καλά με τους νέους χρήστες αλλά όχι με τους παλιούς. Εγώ ούτε καν junior αλλά απλό member ακόμα και δεν το κάνω υπόθεση. Νιώθω και θέλω να ειμαι ένα με τον απλό κόσμο του φόρουμ! θυμάσαι αυτό που είπα για <<τον "από μηχανής θεό" (όποιος κι αν είναι) που όλα τα ακούει">>?
j0hnn1e Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Να κάτσει ο απο μηχανής θεός στη μηχανή του. Εγώ πάω κόντρα στο κατεστημένο
dedalos91 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Να κάτσει ο απο μηχανής θεός στη μηχανή του. Εγώ πάω κόντρα στο κατεστημένο δεν θα πω πως δεν κάνεις καλά...
dedalos91 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 παντως με πολύ σεβασμο βλεπω και χρηστη με 6.259 μηνύματα που ειναι σκετο Member (!), οπως ο φιλος j0hnn1e..... ισως ειναι επιλογη τους και δικαιωμα τους και ξερουμε οτι ο τιτλος απο μονος του δεν λεει τιποτε...
xaerialtwistx Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 εχω δει με 40 post και 40 μερες απο την εγγραφη να ειναι Advanced Member, γι αυτο δεν καταλαβαινω, και μαλλον εγω ειμαι απο τους καποιους που κολλησαν... από όσο γνωριζω, τα post δεν μετρανε σε ολες τις κατηγοριες αλλα μονο σε αυτες που 'βοηθας' τον υπολοιπο κοσμο. για παραδειγμα αν καποιος συμμετεχει σε υποκατηγοριες του forum τυπου "μπλα μπλα", και 1000 μηνυματα να εχει εκει, δεν θα ανεβει κανεναν 'βαθμο'.
infin1tyGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Σε αυτές τις κατηγορίες δεν προστίθενται καν τα μηνύματα στον μετρητή σου. Υπάρχουν μέλη που γράφουν καιρό μόνο σε τέτοια θέματα και δείχνει ότι έχουν 0 μηνύματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα