Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα ασχολείται πλέον κάποιος με βαθμίδες; Εντάξει όσο αφορά τους διαχειριστές συντονιστές σε ένα φόρουμ καλό είναι για να ξέρουμε σε ποιον να απευθυνθούμε αλλά για τους υπόλοιπους και ένα απλό insomniac αρκούσε, ανεξαρτήτως posts.

Εδώ πολλά μεγάλα φόρουμ του εξωτερικού δεν εμφανίζουν καν post counter.

• Like 1
Δημοσ.

Τετοια λεγε να του ανεβει το αιμα στο κεφαλι του thresh... :P

• Like 9
Δημοσ.

Μα ασχολείται πλέον κάποιος με βαθμίδες; Εντάξει όσο αφορά τους διαχειριστές συντονιστές σε ένα φόρουμ καλό είναι για να ξέρουμε σε ποιον να απευθυνθούμε αλλά για τους υπόλοιπους και ένα απλό insomniac αρκούσε, ανεξαρτήτως posts.

αυτο ευχομαι και παρακαλαω σε ολους τους θεους του κοσμου να γινει.να μην υπαρχουν Post counters.το πολυ ενα thanxs counter.

• Like 4
Δημοσ.

Ούτε thnx counter. 

Το μόνο που θα πρότεινα είναι ένα verified answer counter και αυτό μόνο σε sub-forums που χρειάζεται τεχνική - τεχνολογική βοήθεια. Για να ξέρουν οι νέοι αναγνώστες ποιον να εμπιστευθούν και με ποιον ρισκάρουν. 

• Like 3
Δημοσ.

Ούτε thnx counter. 

Το μόνο που θα πρότεινα είναι ένα verified answer counter και αυτό μόνο σε sub-forums που χρειάζεται τεχνική - τεχνολογική βοήθεια. Για να ξέρουν οι νέοι αναγνώστες ποιον να εμπιστευθούν και με ποιον ρισκάρουν. 

Μου αρέσει! Και εννοείται ορατό (το κουμπάκι +, όχι ο μετρητής) μόνο στον εκάστοτε topic starter, καθώς αυτός είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει αν βοηθήθηκε ή όχι...

Δημοσ.

Μου αρέσει! Και εννοείται ορατό (το κουμπάκι +, όχι ο μετρητής) μόνο στον εκάστοτε topic starter, καθώς αυτός είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει αν βοηθήθηκε ή όχι...

Exactly. 

Και φυσικά μόνο μία verified answer per topic γιατί θα πέσει πολύ copy paste από τις προηγούμενες απαντήσεις (με λίγο διαφορετικά λόγια κτλ) για να αυξηθεί ο counter του καθενός. 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ που έχω 1342 post γιατι δεν έχει αλλάξει ακομα και παραμένω junior όχι ότι είναι θέμα αλλα άσπρισαν και τα μαλλιά και junior δεν κολλαει

Δημοσ.

Εγώ που έχω 1342 post γιατι δεν έχει αλλάξει ακομα και παραμένω junior όχι ότι είναι θέμα αλλα άσπρισαν και τα μαλλιά και junior δεν κολλαει

αφου βιαζεσαι να γινεις παππουλης μολις εγινες senior member;)

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή έχω γεράσει και τριγυρνώ σχεδόν μια δεκαετία εδώ μέσα, μήπως να με κάνατε junior member να μην φαίνεται η ηλικία μου;  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...