silmarien Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ξεπεράστε το... Ξέρω είναι δύσκολο αλλά πρέπει! <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia 1
shodan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μα ασχολείται πλέον κάποιος με βαθμίδες; Εντάξει όσο αφορά τους διαχειριστές συντονιστές σε ένα φόρουμ καλό είναι για να ξέρουμε σε ποιον να απευθυνθούμε αλλά για τους υπόλοιπους και ένα απλό insomniac αρκούσε, ανεξαρτήτως posts. Εδώ πολλά μεγάλα φόρουμ του εξωτερικού δεν εμφανίζουν καν post counter. 1
tritonas00 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Εδώ πολλά μεγάλα φόρουμ του εξωτερικού δεν εμφανίζουν καν post counter. Τετοια λεγε να του ανεβει το αιμα στο κεφαλι του thresh... 9
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μα ασχολείται πλέον κάποιος με βαθμίδες; Εντάξει όσο αφορά τους διαχειριστές συντονιστές σε ένα φόρουμ καλό είναι για να ξέρουμε σε ποιον να απευθυνθούμε αλλά για τους υπόλοιπους και ένα απλό insomniac αρκούσε, ανεξαρτήτως posts. Εδώ πολλά μεγάλα φόρουμ του εξωτερικού δεν εμφανίζουν καν post counter. αυτο ευχομαι και παρακαλαω σε ολους τους θεους του κοσμου να γινει.να μην υπαρχουν Post counters.το πολυ ενα thanxs counter. 4
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ούτε thnx counter. Το μόνο που θα πρότεινα είναι ένα verified answer counter και αυτό μόνο σε sub-forums που χρειάζεται τεχνική - τεχνολογική βοήθεια. Για να ξέρουν οι νέοι αναγνώστες ποιον να εμπιστευθούν και με ποιον ρισκάρουν. 3
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μια εικονα χιλιες λεξεις x files-trust no one.the truth is out there:P 2
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ούτε thnx counter. Το μόνο που θα πρότεινα είναι ένα verified answer counter και αυτό μόνο σε sub-forums που χρειάζεται τεχνική - τεχνολογική βοήθεια. Για να ξέρουν οι νέοι αναγνώστες ποιον να εμπιστευθούν και με ποιον ρισκάρουν. Μου αρέσει! Και εννοείται ορατό (το κουμπάκι +, όχι ο μετρητής) μόνο στον εκάστοτε topic starter, καθώς αυτός είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει αν βοηθήθηκε ή όχι...
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μου αρέσει! Και εννοείται ορατό (το κουμπάκι +, όχι ο μετρητής) μόνο στον εκάστοτε topic starter, καθώς αυτός είναι ο μόνος κατάλληλος να κρίνει αν βοηθήθηκε ή όχι... Exactly. Και φυσικά μόνο μία verified answer per topic γιατί θα πέσει πολύ copy paste από τις προηγούμενες απαντήσεις (με λίγο διαφορετικά λόγια κτλ) για να αυξηθεί ο counter του καθενός.
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 αντε να οργανωθει το πραγμα να μην εχουν παραπονα the forum users:D 2
lepaterious Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εγώ που έχω 1342 post γιατι δεν έχει αλλάξει ακομα και παραμένω junior όχι ότι είναι θέμα αλλα άσπρισαν και τα μαλλιά και junior δεν κολλαει
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εγώ που έχω 1342 post γιατι δεν έχει αλλάξει ακομα και παραμένω junior όχι ότι είναι θέμα αλλα άσπρισαν και τα μαλλιά και junior δεν κολλαει αφου βιαζεσαι να γινεις παππουλης μολις εγινες senior member;) 1
dolph Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή έχω γεράσει και τριγυρνώ σχεδόν μια δεκαετία εδώ μέσα, μήπως να με κάνατε junior member να μην φαίνεται η ηλικία μου;
dolph Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ναι μπρε, δεν κάναμε και αμέσως νικ. Άσχετο: από πότε τρέχει το Insomnia; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα