Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με 156 μηνύματα εδώ και 4-5 μήνες καθώς το τελευταίο διάστημα ήμουν inactive ! , Junior?! Τι λάθος υπάρχει!? rolleyes.gif

Διευκρίνηση: Ρωτάω από περιέργεια!!

Δημοσ.

με 156 μηνύματα εδώ και 4-5 μήνες καθώς το τελευταίο διάστημα ήμουν inactive ! , Junior?! Τι λάθος υπάρχει!? rolleyes.gif

Διευκρίνηση: Ρωτάω από περιέργεια!!

τα μηνυματα στο Μπλα-Μπλα δε μετρανε ;)

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν έχω γράψει ποτέ σε αυτή την κατηγορία ... Το διάβασα παραπάνω και απόρησα! Υπάρχει περίπτωση να εξαρτάται από τα θέματα που ανοίγουμε?!

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν έχω γράψει ποτέ σε αυτή την κατηγορία ... Το διάβασα παραπάνω και απόρησα! Υπάρχει περίπτωση να εξαρτάται από τα θέματα που ανοίγουμε?!

αναφερεσαι στο οτι εισαι ακομη junior?

νομιζα οτι εγραφες και δεν αυξανονταν τα μηνυματα σου!

Δημοσ.

Αλλά τώρα παρατηρώ ότι δεν υπάρχει σωστή αντιστοιχία των πραγματικών με αυτές του πίνακα. Π.χ. βαθμίδα "Junior Member" δεν υπάρχει στον πίνακα. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, μάλλον η αλλαγή του forum software δημιούργησε προβληματάκι εδώ πέρα.

Αν διάβαζες πιο πίσω θα έβλεπες ότι ο Parsifal το αναφέρει σαν πρόβλημα από κάποια αλλαγή του forum software.

Προφανώς κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες να το διορθώσουν.

Τώρα αμα θες αλλάζουμε. Να γίνω εγώ junior και εσύ senior :P

Δημοσ.

Yeap!

αυτό δε το ξερω!!ισως εχει να κανει με το πόσο καιρό εισαι μέλος,πόσα πόστ κανεις τη μερα..

Αν διάβαζες πιο πίσω θα έβλεπες ότι ο Parsifal το αναφέρει σαν πρόβλημα από κάποια αλλαγή του forum software.

Κarmen came to the rescue!

Δημοσ.

Το διάβασα ναι! Από περιέργεια ρωτάω! "Μην βαράς" !! grin.pnggrin.png

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πάντως οι βαθμίδες μελών είναι 'ντελώς λάθος. Πολλά μέλη έχουν χιλιάδες posts. Κάψιμο... :P

Δε στέκει να γίνεται διαχωρισμός στις πρώτες εκατοντάδες, όταν υπάρχουν μέλη με 11+ χιλιάδες posts. Γιατί να είναι Senior Member κάποιος με 800 posts, αλλά και κάποιος με 11+ χιλιάρικα; Αδικείται ο δεύτερος.

Τώρα θα μου πεις, τι νόημα έχει, για την πλάκα είναι τα ranks έτσι κι αλλιώς. Ε, αφού υπάρχουν όμως, ας είναι σωστά.

/ Sorry και για το ξέθαμα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παλαιο το θεμα, αλλα το ξεθαβω. Θα γινει κατι με τις βαθμιδες ή θα παραμεινουν οπως εχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...