nikomas50 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ε μείνε εκεί βρε... Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις, θα το μετανιώσεις αργότερα Όπως βλέπεις εγγονούλα μου, εγώ δε βιάζομαι και θα παραμείνω πάντα junior παππούς. Αφαίρεσε όμως τη διαγράμμιση από την υπογραφή σου. Δεν είναι όμορφη!
karmen1983 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Σε καμιά βδομαδούλα παππού που θα το έχω πάλι το pc Seniora Member? Ατσα!! Είδες ενόχλησε το a και έγινα κύριος πάλι, για να μην έχεις παράπονο...
3leven Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Σε καμιά βδομαδούλα παππού που θα το έχω πάλι το pc Είδες ενόχλησε το a και έγινα κύριος πάλι, για να μην έχεις παράπονο... Πλακα κανεις! Συγγνωμη ζητησες να στο βγαλουν , η στο εβγαλαν? Κυριος? Γιατι πριν τι ησουν? Μπουαχαχαχα
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Είδες ενόχλησε το a και έγινα κύριος πάλι, για να μην έχεις παράπονο... Πρέπει να ήταν bug που σε άφησε να το πειράξεις, τα μέλη κανονικά δεν έχουν δυνατότητα για custom titles. Επίσης, διόρθωσα και τον τίτλο όλων των συμμετεχόντων στο topic. Αλλά η case-by-case παρέμβαση σίγουρα δεν είναι πρακτική λύση, το forum έχει αρκετά εγγεγραμμένα μέλη. Θα το ξαναθέσω υπ' όψιν των Μεγάλων Δυνάμεων...
3leven Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Πρέπει να ήταν bug που σε άφησε να το πειράξεις, τα μέλη κανονικά δεν έχουν δυνατότητα για custom titles. Επίσης, διόρθωσα και τον τίτλο όλων των συμμετεχόντων στο topic. Αλλά η case-by-case παρέμβαση σίγουρα δεν είναι πρακτική λύση, το forum έχει αρκετά εγγεγραμμένα μέλη. Θα το ξαναθέσω υπ' όψιν των Μεγάλων Δυνάμεων... Χακαρε το rank της?? Καρμεν κανονισε να σε μαζευει καμια Microsoft - Google!! Ευχαριστουμε parsifal.. Ahh , it feels good
karmen1983 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 parsifal δε το άλλαξα εγώ δεν είναι Bug οπότε μη το ψάχνεται δεν έχω semimod permissions... Μία πλάκα είχε γίνει κάποτε πριν πολύ καιρό (4-5 μήνες αν θυμάμαι καλά και ξέμεινε από τότε)...
nikomas50 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Επίσης, διόρθωσα και τον τίτλο όλων των συμμετεχόντων στο topic. Αλλά η case-by-case παρέμβαση σίγουρα δεν είναι πρακτική λύση, το forum έχει αρκετά εγγεγραμμένα μέλη. Θα το ξαναθέσω υπ' όψιν των Μεγάλων Δυνάμεων... Εγώ τώρα πώς θα καμαρώνω ότι είμαι junior member? Θα πρέπει να αλλάξω και την υπογραφή μου! Ίσως και το avatar μου. parsifal ευχαριστώ για τη διόρθωση. Να είσαι καλά!
eu@ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το βαρεθηκα αυτο το Junior Member... Ο Luffy ειναι 18 χρονων πλεον.. βάλε τον Ζόρο που ειναι μεγαλύτερος
3leven Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 βάλε τον Ζόρο που ειναι μεγαλύτερος Xαχα δεν το ειχα σκεφτει. Ενταξει τωρα τα κανονισαμε
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Πρέπει να ήταν bug που σε άφησε να το πειράξεις, τα μέλη κανονικά δεν έχουν δυνατότητα για custom titles. Επίσης, διόρθωσα και τον τίτλο όλων των συμμετεχόντων στο topic. Αλλά η case-by-case παρέμβαση σίγουρα δεν είναι πρακτική λύση, το forum έχει αρκετά εγγεγραμμένα μέλη. Θα το ξαναθέσω υπ' όψιν των Μεγάλων Δυνάμεων... ηταν manual αλλαγη απο εμενα. ημουν αναμεσα στο seniora και retired member που μας εχει κουρασει εδω η karmen parsifal δε το άλλαξα εγώ δεν είναι Bug οπότε μη το ψάχνεται δεν έχω semimod permissions... Μία πλάκα είχε γίνει κάποτε πριν πολύ καιρό (4-5 μήνες αν θυμάμαι καλά και ξέμεινε από τότε)... retired member:P
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αμα σας έχω κουράσει να φύγω και να πάω αλλού
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αμα σας έχω κουράσει να φύγω και να πάω αλλού γλύφοντας παγωτό? damn...
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αμα σας έχω κουράσει να φύγω και να πάω αλλού ολο το λες αλλα ακομα να το κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα