parsifal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 nikomas50, κι εσύ αν δεν κάνω λάθος, παρ' ότι παλιό μέλος, πρόσφατα άρχισες να ποστάρεις συχνά στο φόρουμ και ξεπέρασες το όριο στο οποίο κανονικά θα άλλαζε η βαθμίδα σου. Υποθέτω ότι δεν εκτελείται σωστά το script που οφείλει να αλλάζει τις βαθμίδες των μελών. Το δίνω ως bug και βλέπουμε...
NiKoS WSN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 nikomas50, κι εσύ αν δεν κάνω λάθος, παρ' ότι παλιό μέλος, πρόσφατα άρχισες να ποστάρεις συχνά στο φόρουμ και ξεπέρασες το όριο στο οποίο κανονικά θα άλλαζε η βαθμίδα σου. Υποθέτω ότι δεν εκτελείται σωστά το script που οφείλει να αλλάζει τις βαθμίδες των μελών. Το δίνω ως bug και βλέπουμε... όντως γιατί και εγώ παραμένω ακόμα junior από τότε...
3leven Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγω ειμαι ακομα Junior.. Αλλα δεν ειναι αυτο που με ενοχλει τοσο , οσο το γεγονος οτι τα posts μου εχουν κολησει στα 140 αν και ειμαι παραπανω (οχι πολυ προς το παρων) Eκτος αν μονο εγω το βλεπω
jakegate7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 τα ποστ στο μπλα μπλα δε μετράνε στον post counter που φαίνεται κάτω από το avatar σου.
3leven Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 τα ποστ στο μπλα μπλα δε μετράνε στον post counter που φαίνεται κάτω από το avatar σου. Δεν νομιζω να ειναι μονο απο το μπλα μπλα.. Δεν βαζω ομως και το χερι μου στη φωτια.. Edit: Ενταξει ανεβηκανε οποτε 99% παιχτηκε αυτο που λες
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν νομιζω να ειναι μονο απο το μπλα μπλα.. Δεν βαζω ομως και το χερι μου στη φωτια.. Edit: Ενταξει ανεβηκανε οποτε 99% παιχτηκε αυτο που λες Αν δεν απατώμαι έχει αναφερθεί ξανά: τα μηνύματα σε ολόκληρη την ενότητα Ψυχαγωγεία δεν προμετρώνται στο counter.
3leven Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αν δεν απατώμαι έχει αναφερθεί ξανά: τα μηνύματα σε ολόκληρη την ενότητα Ψυχαγωγεία δεν προμετρώνται στο counter. Ναι αυτο οντως ισχυει απλα δεν θυμομουν να ειχα ποσταρει στο Ψυχαγωγια.. Τελος παντων.. Τα ranks ποτε θα μπουν ομως?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εφόσον πρόκειται για bug, αν δεν το έχετε αναφέρει ήδη, χρήσιμη θα ήταν μια επισήμανση στο κατάλληλο νήμα. Αλλά, όσο διαρκεί η Cebit, δεν ξέρω τι χρόνος για bug fixing υπάρχει.
activex Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Που μπορώ να βρω τις βαθμίδες των μελών, πχ newbie-junior member-advanced κλπ Επισης, καλο ειναι οταν ρωταμε, να βαζουμε ερωτηματικο. Ναι έχεις δίκιο ξέχασα να το βάλω το ερωτηματικό. Δεύτερον, κάτι άλλα μέλοι που είναι advanced, newbie έχω δει και άλλα αλλά δεν θυμάμαι; χαχαχα Έγραψες ρε φίλε! Επίσης καλό είναι όταν δε χρειάζεται να μη βάζουμε Υ.γ σορρυ αλλά ήταν πολύ χτυπητό και δε κρατήθηκα
panosno1com Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 που βλεπουμε τα pips που αναφέρθηκαν πιο πανω;;
3leven Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το βαρεθηκα αυτο το Junior Member... Ο Luffy ειναι 18 χρονων πλεον..
karmen1983 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ε μείνε εκεί βρε... Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις, θα το μετανιώσεις αργότερα
3leven Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Seniora Member? Ατσα!! Ειναι σπαστικο. Εχω που εχω ενα anime για avatar , μου κοτσαρανε και το Junior , ειναι καπως.. 19 ειμαι , ποσο πρεπει να παω για να γινω Senior? Πρεπει να σαι και ανω των 18 Χαχα! Οριστε μεχρι και αυτη τη προυποθεση τη πληρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα