phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Είναι κάπως πιο κάτω (ο AMD), αλλά δε θα πρέπει να σε προβληματίσει. Τον πας στα 4GHz σχετικά εύκολα και είσαι μια χαρά.
hudjw Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μαλιστα.Επίσης φίλε όσον αφορά την μητρική αυτή είναι η καλυτερη επιλογή ; :Gigabyte GA-890XA-UD3 Σου είναι εύκολο να μου προτείνεις κάποια παρόμοια απ το vision studio , αν η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη επιλογή μάλλον θα την πάρω απο multirama η plaisio. Mε ssd 80 gb θα είμαι εντάξει ε ;
UpToDate_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Περίμενε τις νέες μητρικές.... ήδη το digital master έμαθα ότι έφερε τις νέες msi από ένα παλικαράκι που πήγε να στήσει pc.. και τσίμπα i5 2500k.Άλλο πράγμα να φτάνεις τα 4.2ghz ζωρίς να έχεις πειράξει καθόλου ρεύμα.
nikos21aek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Από τη στιγμή που δίνεις πολλά λεφτά πλέον απλά διαλέγεις τραίνο.AMD ή Intel. Και επειδή τα πάντα κρίνονται και αξιολογούνται βάση τιμής η αγορά amd phenom II x 6 rig στα 350€ είναι για εμένα κακή αν ο γνώμονας σου είναι καθαρά και μόνο η δύναμη του pc.Γνώμη μου επειδή δεν δίνεις και λίγα περίμενε τις νέες μητρικές της intel και στήσε με τα ίδια λεφτά ένα 2500k rig.Αν θέλεις να πας σε AMD προτίμησε λύσεις που να σε γλιτώσουν τουλάχιστον λίγο χρήμα το οποίο να το διαθέσεις κάπου αλλού ή να σου μείνει στην τσέπη σου. Έχε στο νού σου ότι η AMD παρουσιάζει σε 3 μήνες τις επόμενες μητρικές ΑΜ3+ στις οποίες θα μπαίνουν οι bulldozer.Οπότε αν με AMD θέλεις να έχεις upgrade path θα χρειαστεί να αλλάξεις και μητρική.Ενώ με intel είσαι ήδη στη νέα πλατφόρμα της εταιρίας που αν ευσταθούν οι φήμες θα μπορείς να αναβαθμίσεις και σε ivy bridge. Edit:Έβγαλε η Gigabyte τα νέα revision μητρικών που κουμπώνουν και οι AM3+ επεξεργαστές οπότε πλέον είναι απλά επιλογή τραίνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.