NiKoS WSN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Θέλω να ασχοληθώ με djing (σε Pc) και αρχικά πρέπει να πάρω εξοπλισμό. Θα αγοράσω από Γερμανία από μαγαζί που είχε πάρει ο αδερφός μου μία πεταλιέρα για κιθάρα και ήταν κύριοι οι τύποι που την έφεραν και επίσης έχουν και καλές τιμές. Το μαγαζί λέγετε Thomman. Κονσόλα: AMERICAN AUDIO VMS4 Stand laptop: MILLENIUM LAPTOPSTAND λοιπά accesories έχω το πρόβλημα μου είναι τα ηχεία. Επειδή δεν ξέρω καθόλου μπορείτε να με βοηθήσετε; Αρχικά να ενημερώσω ότι τα θέλω για μικρό χώρο όχι για "live", να είναι passive (έτσι μου φαίνεται πως λέγονται -να μην χρειάζονται ενισχυτή -λόγο χρημάτων-), όχι πάνω από 150ευρώ και σχετικά καλά. Μπείτε όσοι ξέρετε εδώ και προτείνετε μου ΥΓ. αν έχετε να σχολιάσετε κάτι για την κονσόλα ανοιχτά
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Κανείς δεν ασχολείται με ηχεία Active ηχεία θες. Τώρα, δες πόσα μπορείς να ξοδέψεις και ψάξε στο Thoman να δεις τι μπορείς να πάρεις με τα λεφτά σου. εάν έχεις πολλές επιλογές, σύγκρινε ό,τι μπορείς από τα χαρακτηριστικά σου. Στα λεφτά που θα παίξεις (που παίζουμε και οι περισσότεροι) ό,τι είναι ακριβότερο είναι και καλύτερο (με ελάχιστες εξαιρέσεις)
Tony_Montana Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλύτερα να μπεις σε κανά εξειδικευμένο forum για την κονσόλα. Πχ http://www.djforums.com/ Με τρακτορ θα παίζεις; Ούτε που την ξέρω αυτήν την μαρκα. Ψάξε καλύτερα κάτι σε allen&heath η vestax. Κάρτα ήχου έχεις; Και Καλύτερα ψάξε για active monitor πάλι ανάλογα τα λεφτά ρωτά στο noiz.gr Να με συγχωρεσουν οι mods που δίνω links σε αλλα φόρουμ αλλα το θέμα είναι εντελώς διαφορετικό Και κάτι άλλο Εγώ θα σου πρότεινα να κατεβασεις και να μάθεις το ableton live. Και να μην πάρεις για αρχή τίποτα σε hardware. Δες στο YouTube πως δουλεύει και σιγά σιγά αν δεις οτι χρειάζεσαι κάτι σε hardware το αγοράζεις. Όλοι οι διάσημοι με ableton παίζουν πλέον. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.