wiimaniac Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Τώρα τελευταία ακούγεται πολύ ο σκληρός δίσκος, σαν να γουργουρίζει. τον imac τον εχω 5-6 μήνες τώρα. Καμία συμβουλή για να σταματήσει?
ntb118 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Να σταματήσει δεν νομίζω ! Να αλλαχτεί ναι!
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 κανε hardware check απο το disk utility
Merdock Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Το κάνει αυτό και σε ένα φίλο μου που πήρε πρόσφατα 27αρι iMac.Τον έδωσε πίσω για αλλαγή σκληρού και όταν το πήρε ο νέος έκανε πάλι τα ίδια οπότε δεν ξανασχολήθηκε. Η πλάκα είναι ότι πάω σπίτι του για να κάνουμε μια εργασία.Καθόμασταν λοιπόν στον iMac και άρχισε το γουργουρητό σε κάποια στιγμή.Εντωμεταξύ ήταν και μεσημέρι οπότε γυρνάω και του λέω πεινάς ε;Και μου λέει όχι ο iMac είναι.Μου χε πει ότι κάνει θόρυβο αλλά νόμιζα ότι ήταν υπερβολικός και δεν τον πίστευα στην αρχή μέχρι να το ακούσω
ChrisAce Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Έχεις εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο πάνω; Δοκίμασε και το spotlight μπας και κάνει index αρχεία από εξωτερικό δίσκο ή από bootcamp αν έχεις. Πήγαινε system preferences -> spotlight -> privacy και κάνε add το partition του bootcamp ή του εξωτερικού δίσκου. Και παρατήρησε αν σταματήσει το διάβασμα του δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.