Προς το περιεχόμενο

Partition σκληρού δίσκου

mesoxwra25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικα καλυτερα με partotion για πολλους λογους.Eνας κυριος ειναι να εχεις ενα κομματι του δισκου σου για να αποθηκευεις οτι θελεις ωστε αν χρειαστεις καποια στιγμη format να μην τα χασεις.Το format θα γινει μονο στο κομματι που ειναι τα windows.

Αλλος λογος οτι καποια προγραμματα που δημιουργουν image του λειτουργικου οπως το ghost και το acronis true image θελουν αλλο κοματι του δισκου για το image.

Μπορεις ανετα να το κανεις το partition και τωρα.Αν σε ενδιαφερει τελεικα πες μας να σου πουμε το πως.

Δημοσ.

γιατι οχι..

πειτε το μου,καλο μου ακουγεται.

βεβαια αυτο με το image δεν το πολυ καταλαβα

Τα προγραμματα που φτιαχνουν image ειν αι πολυ χρησιμα και ξεχναμε το format εκτος και αν αλλαξουμε μητρικη.Για το ghost κοιτα εδω ενα οδηγο μου εχω φτιαξει

http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/various/norton-ghost-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-r142

Για partition πηγαινε στο "ο υπολογιστης" δεξι κλικ Διαχειρηση/διαχειρηση δισκων/ κανε δεξι κλικ στον δισκο σου και επελεγξε συρικνωση τομου και ορισε το μεγεθος που θελεις να εχει μετα την δημιουργια δευτερου partition.

Εναλακτικα γινεται και με το προγραμμα Paragon partition manager.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γλώσσα του παρόντος forum είναι η ελληνική με ελληνική γραφή, για δε τους ξένους τεχνολογικούς όρους χρησιμοποιούνται οι λατινικοί χαρακτήρες.

Δεν ξέρω σε τι γλώσσα είναι λέξεις όπως παρτισιον, ουλτιμειτ, γιγαμπάιτ, πάντως δεν είναι στην ελληνική.

Αν θες να διορθώσεις το αρχικό σου μήνυμα, μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...