mesoxwra25 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 εχω τα 7 ultimate σε laptop με τον σκληρο χωρισμενο σε 222,1,9 gb θεωρειται αυτο partition
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εχεις και αλλο Partition ??? Ποσο ειναι ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αυτο που εχεις λοιπον ειναι ο δισκος ολοκληρος και οχι partition του.Ειναι σαν ενα σπιτι... χωρις δωματια. Μπορεις βεβαια να δημιουργησεις.
mesoxwra25 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 καλυτερα με η χωρισ παρτισιον,αν ναι χρειαζεται φορματ..
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Φυσικα καλυτερα με partotion για πολλους λογους.Eνας κυριος ειναι να εχεις ενα κομματι του δισκου σου για να αποθηκευεις οτι θελεις ωστε αν χρειαστεις καποια στιγμη format να μην τα χασεις.Το format θα γινει μονο στο κομματι που ειναι τα windows. Αλλος λογος οτι καποια προγραμματα που δημιουργουν image του λειτουργικου οπως το ghost και το acronis true image θελουν αλλο κοματι του δισκου για το image. Μπορεις ανετα να το κανεις το partition και τωρα.Αν σε ενδιαφερει τελεικα πες μας να σου πουμε το πως.
mesoxwra25 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 γιατι οχι.. πειτε το μου,καλο μου ακουγεται. βεβαια αυτο με το image δεν το πολυ καταλαβα
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 γιατι οχι.. πειτε το μου,καλο μου ακουγεται. βεβαια αυτο με το image δεν το πολυ καταλαβα Τα προγραμματα που φτιαχνουν image ειν αι πολυ χρησιμα και ξεχναμε το format εκτος και αν αλλαξουμε μητρικη.Για το ghost κοιτα εδω ενα οδηγο μου εχω φτιαξει http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/various/norton-ghost-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-r142 Για partition πηγαινε στο "ο υπολογιστης" δεξι κλικ Διαχειρηση/διαχειρηση δισκων/ κανε δεξι κλικ στον δισκο σου και επελεγξε συρικνωση τομου και ορισε το μεγεθος που θελεις να εχει μετα την δημιουργια δευτερου partition. Εναλακτικα γινεται και με το προγραμμα Paragon partition manager.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Γλώσσα του παρόντος forum είναι η ελληνική με ελληνική γραφή, για δε τους ξένους τεχνολογικούς όρους χρησιμοποιούνται οι λατινικοί χαρακτήρες. Δεν ξέρω σε τι γλώσσα είναι λέξεις όπως παρτισιον, ουλτιμειτ, γιγαμπάιτ, πάντως δεν είναι στην ελληνική. Αν θες να διορθώσεις το αρχικό σου μήνυμα, μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 ναι θεωρείται partition. Σβηστηκαν καποια ποστ που ο mesoxwra25 εχει πει οτι αυτα τα 222,19 ειναι το μοναδικο κομματι δισκου οποτε δεν ειναι partition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.