Προς το περιεχόμενο

προβλημα με malware μετα απο εγκατασταση του shareaza

SpirtouLisS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγκατεστησα το εν λογω peer2peer που οπως ξερετε ειναι καθολα σεβαστο και ειναι καιρο στο χωρο. ισως εκανα το λαθος και δεν αποεπελεξα να μου αλλαξει την αρχικη σελιδα σε αυτην που εγκαθιστα το shareaza, μοιαζει με την αρχικη της google αλλα καμια σχεση.

λοιπον ειδα οτι μου αλλαξε την αρχικη σελιδα και εβαλε και ενα toolbar. απεγκατεστησα το toolbar απο ffox και αλλαξα την αρχικη σελιδα μου ξανα στο ΄΄google.gr''.

δυστυχως και ενω εκανα απεγκατασταση την επομενη και το shareaza και το toolbar απο ffox ανα τακτα χρονικα διαστηματα επαναφερει την αρχικη σελιδα στη δικια του. πολλες φορες μετα απο επανεκιννηση αλλες φορες οχι. γενικα σε τυχαια διαστηματα ανοιγω το ffox και διαπιστωνω οτι η αρχικη αλλαξε.

δεν πιστευα οτι ενα γνωστο προγραμμα που εχει και τοσους χρηστες εγκαθιστα malware στον υπολογιστη μου με τοσο υπουλο τροπο.

λοιπον.

εκανα scan με microsoft sec. essentials τιποτα δε βρηκαν

το ιδιο με malwarebytes βρηκαν ενα trojan αλλα το προβλημα παραμενει.

δεν βρεθηκε τπτ ουτε στο registry

τι εχει κανει το καταραμενο πως εχει κρυψει τον κωδικα και μου αλλαζει την αρχικη??

τη βοηθεια σας.

να πω οτι δεν εχω επιλογη επαναφορας συστηματος την εχω απενεργοποιησει.

εχω ενα image αλλα ειναι καπου 2 μηνες πριν αλλα αυτο θα ειναι η τελευταια μας επιλογη.

το προβλημα συμβαινει και στον ΙΕ. η αρχικη που εγκαθιστα και αλλαζει τακτικα τη δικια μου ειναι η search.shareazaweb.com

ευχαριστω

Δημοσ.

hijackThis και ελεγξε για τυχον υποπτα entries.

εκανα ελεγχο με το προγραμμα. βρηκε ενα entry στον ΙΕ μονο σχετικο με το shareaza. δεν βρηκε τιποτα στον ffox.

τα διεγραψα αλλα το αν ειχε αποτελεσμα θα το ξερω αν μεχρι αυριο δεν εχει ξαναλλαξει τις αρχικες μου σελιδες

χιλια ευχαριστω ετσι και αλλιως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...