Προς το περιεχόμενο

7 ευρώ πτήση από Θεσ/κη (εξωτερικου)

coyote2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Thanx για την πληροφορηση (δεν νομιζω πως εχει σχεση με το hardware αλλα απτην αλλη δεν θα ειχα μαθει για την προσφοραtongue.gif)

Δημοσ.

Thanx για την πληροφορηση (δεν νομιζω πως εχει σχεση με το hardware αλλα απτην αλλη δεν θα ειχα μαθει για την προσφοραtongue.gif)

Γιατί μόνο harware? εχει εδω....

Σκέφτηκα πόσους φοιτητές απασχολεί βασικά.

Δημοσ.

παιδια εγω που μπηκα στο site δεν βγαινει 7 euro ..εχει και φορους και αλλα ποσα παντως

Δημοσ.

προφανως μιλαμε για τιμη ναύλου μονο χωρις φορους αερδρομίων που ειναι +100 ευρώ αλλα και πάλι δεν ειναι ασχημα για ενα ταξιδακι εξωτερικο. για να δουμε θα ερθει και στην αθηνα ι ραιαν? το βλεπω το τοπικ να πηγαινει αθυμιαστο

Δημοσ.

Οι προσφορες ειναι για το αεροδρομιο του βολου. Προς σαρλερουα, μιλανο, ρομη, φρανκφουρτη. Βγαινει 62ευρω το πανε ελα δεν ειναι ασχημα..

Δημοσ.

Εγώ πέρυσι έκλεισα πτήση από το Αρχους της Δανίας στο λονδίνο με μία λύρα! Σύνολο 2 λύρες. Τα εισιτήρια του ΟΑΣΘ είναι πιο ακριβά...

Δημοσ.

εγω πάντως κ εχθες με 2-3 δοκιμες δεν βρήκα κανένα εισιτήριο απο Σαλονικη (εννοείτε) αλλά κ βολο με 60 πηγενε έλα!!

βαλε 27 - 31 μαρτιου αφου το λεει

Δημοσ.

Μήπως απο τα 50-60 ευρώ που κάνει το εισητηριο, τα 7 είναι το κμμιστρο και τα υπόλοιπα 50 είναι οι φόροι?

Εγω με παρόμοια προσφορά είχα κλείσει με british, η προσφορά έγραφε "5 λίρες εισητηριο απο Θεσνικη" αλλα το εισητηριο κόστιζε 25 λίρες όταν πήγαινες να το κλείσεις.

Τα υπόλοιπα 20 ήταν φόροι αεροδρομίου κλπ.

Δημοσ.

Δεν εχει βγει νομοθεσια/οδηγια που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να ανακοινωνονται τιμες που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα; Εαν δεν κανω λαθος οι τιμες πρεπει να ειναι οι τελικες. Ειναι σαν να μας λενε οτι το εισητηριο στο μετρο ειναι 10λεπτα, στο ταμειο να μας ενημερωνουν οτι πληρωνουμε κοστος συστηρησης, κοστος μισθοδοσιας, κοστος καυσιμου οποτε τελικη τιμη ειναι 1,50€.

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

Δημοσ.

Ναι όμως orck, εγώ ανέκαθεν θυμάμαι να ανακοινώνουν οι αεροπορικές την τιμή του ναύλου και όχι ολόκληρου του εισητηρίου.

Μια ζωή έτσι κάνουν στις αεροπορικές όταν βγάζουν προσφορές.

Αλλιως θα έγραφαν "7 ευρώ με όλους τους φόρους"

Εννοειται παραπλανητικό, αλλα άλλη συζήτηση αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...