Dark Side Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μου ήρθε σήμερα στον hotmail λογαριασμό μου το εξής e-mail Dearest one, I came across your profile in this site,(www.insomnia.gr)i know we don't know each other befor now,but knowing some one starts a day,my name is Judith ,i am a girl and i will like you to contact me with my email ([email protected]) so that we can know each other and i will tell you about my self and my picture for better understanding. [email protected] Judith. Πολυαγαπημένοι ένα, Ήρθα σε όλη προφίλ σας σε αυτό το site, (www.insomnia.gr) ξέρω ότι δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον befor τώρα, αλλά γνωρίζοντας κάποιος ξεκινά την ημέρα, το όνομά μου είναι Judith, εγώ είμαι ένα κορίτσι και εγώ θα σας αρέσει να επικοινωνήσετε μαζί μου με e-mail μου ([email protected]) ώστε να μπορούμε να γνωριστούν μεταξύ τους και εγώ θα σας πω για τον εαυτό μου και την εικόνα μου για καλύτερη κατανόηση. [email protected] Judith. Πως συνδέεται αυτό με το insomnia.gr;
Hal9000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Όσο συνδέονται τα mail που παίρνεις από τράπεζες να αλλάξεις τον κωδικό σου ή ότι άλλο παρόμοιο spam
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Πολυαγαπημένοι ένα; Ας το άφηναν αμετάφραστο, περισσότερες πιθανότητες υπήρχαν να τσιμπήσει κάποιος από το τραγικό Αγγλικό κείμενο...
spartakoscs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 στιλέ μήνυμα στη Ελληνίδα judith να μας ανέβασε εδώ καμία φωτογραφία τις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.