Προς το περιεχόμενο

δεν βλεπει η μητρικη τον σκληρο μου....

BigBlue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα εχω θεμα μεγαλο με τον σκληρο και δεν ξερω τι να κανω.....η μητρικη που εχω δεν βλεπει τον sata2 σκληρο που αγορασα... η μητρικη μου ειναι http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i945GC....... αν εχει καποιος ιδιο προβλημα θα το εκτιμουσα να μου πει την αποψη του.......

Δημοσ.

στο BIOS δεν τον βλεπει τα καλωδια τα εχω αλλαξει μηπως και εχουν κατι.... θελω να ρωτησω κατι που προσεξα.... στα χαρακτιριστικα της μητρικης γραφει οτι (No support for RAID and "Hot Plug" functions...... και στα χαρακτηριστικα του σκληρου εχει το εξης.... Υποστήριξη Raid ναι.... παιζει καποιο ρολο?? στο bios δεν εχει ρυθμιση να ενεργοποιησω η απενεργοποιησω το raid.......

Δημοσ.

Αφού δεν τον βλέπει στο bios κλαφτα BigBlue :cry: .

Όχι δεν έχει καμιά σχέση αυτό. Ο δίσκος αν τον ακουμπήσεις η αν βάλεις το αυτί σου κοντά ακούς κάνα γουργουρητό η έναν θόρυβο που να σου δείχνει ότι δουλεύει;

Δημοσ.

στο BIOS δεν τον βλεπει τα καλωδια τα εχω αλλαξει μηπως και εχουν κατι.... θελω να ρωτησω κατι που προσεξα.... στα χαρακτιριστικα της μητρικης γραφει οτι (No support for RAID and "Hot Plug" functions...... και στα χαρακτηριστικα του σκληρου εχει το εξης.... Υποστήριξη Raid ναι.... παιζει καποιο ρολο?? στο bios δεν εχει ρυθμιση να ενεργοποιησω η απενεργοποιησω το raid.......

Δεν πρέπει να υπάρχει θέμα τετοιο. Έχεις δεδομένα μέσα ή είναι ολοκαίνουργιος ο δίσκος....?

Δημοσ.

ειναι καινουργιος ο δισκος φιλε αλλα δεν τον βλεπω απο το bios.... τι γινεται βρε παιδια εχει κανεις αναλογο θεμα.... καλησπερα και στο σαιτ ειμαι καινουγιος.....

Δημοσ.

Αν δεν τον βλέπει το bios δεν θα τον δει λογικά ούτε το λειτουργικό, είσαι σίγουρος πως δεν τον βλέπει; Εμένα που πήρα έναν μπλε wd δεν τον έβλεπαν τα win 7 μέχρι που τον έκανα διαμορφωση. Όμως στο bios τον έβλεπα κανονικά

Δημοσ.

ειναι καινουργιος ο δισκος φιλε αλλα δεν τον βλεπω απο το bios.... τι γινεται βρε παιδια εχει κανεις αναλογο θεμα.... καλησπερα και στο σαιτ ειμαι καινουγιος.....

καλησπερα. για δοκιμασε να τον βαλεις σε αλλη sata θυρα και δες μηπως το τροφοδοτικο δεν δινει ρευμα, βαλε αλλο καλωδιο απο το τροφοδοτικο. π.χ. συνδεσετον στα ιδια καλωδια που ειχες τον προηγουμενο σκληρο σου και ηξερες οτι δουλευαν. αν δεν δουλεψει και εκει δες αν μπορεις να τον βαλεις σε πισι φιλου να τον τσεκαρεις και μετα αλλιως πας βουρ για RMA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...