Προς το περιεχόμενο

HP w2448hc vs Dell u2311

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά επειδή το deadline τελειώνει σήμερα για την ομαδική της Dell θα ήθελα γνώμες για τον αν αξίζει να κάνω την συγκεκριμένη κίνηση αυτό το διάστημα και να την πάρω αντικαθιστώντας την HP w2448hc η οποία με συντροφεύει εδώ και 1,5 χρόνο.

1)Η διαφορά ποιότητας πάνελ της Dell δικαιολογεί την μικρότερη (κατά 1") ανάλυση και την δαπάνη για την αγορά της ?

2)Υπάρχει 2ο PC με την LG 1970 http://www.all4pc.com/images/LG-L1970HR.jpg (και VGA 880 GTS 320 ΜΒ). Συνεπώς αν πάρω την Dell η HP θα πάει σε αυτό το PC. Αλλά μάλλον θα χρειαστεί αναβάθμιση στην VGA :-( .

3) Μήπως να κάνω υπομονή και σε μέλλοντα χρόνο να επιλέξω κάτι καλύτερο ή να πάω στην Dell U2410 ?

Δημοσ.

Και η hp είναι πολύ καλή οθόνη άλλα με tn panel και η dell σε ips panel.Αν νομίζεις οτι δεν σε ικανοποίει η hp τότε προτείνω να μεταβείς στην 24'' dell και όχι 23'' αν μπορείς βεβαία να διαθέσεις και το συγκεκριμένο πόσο

Δημοσ.

Μια επισήμανση.

Δεν υπάρχει μόνο μια μαρκα με τρεις οθόνες στο πλανήτη.

U2311h u2410 u2711.

Δεν υπάρχει μονο το 200, 500, 650.

Σίγουρα η Dell είναι φοβερή εταιρία και είχε φοβερές οθόνες.

Αλλα μην αποκλειουμε και άλλες επιλογές.

Και η nec βγάζει φθηνό ips με led backlight , και η hp βγάζει φθηνό ips.

Και κάποια tn είναι πολύ γρήγορα και πολυ ανταγωνισσιμα.

Μη τα βάζουμε ολα στο ίδιο τσουβάλι.

Δεν τη ξέρω τη συγκεκριμένη οθόνη, δεν ξέρω τι δουλειές κανεις, τι παράπονα έχεις απο την οθόνη σου αλλα να κατεβεις ιντσες δεν μ´αρεσει όπως το ακούω.

Βέβαια η προσφορά της Dell είναι φοβερή. Άλλαξε την μικρή την lg που έχεις. Και αν δεις οτι σου αρέσει τόσο πολυ η Dell άλλαξε και την μεγάλη που έχεις.

Και κάτι άλλο η αγορά τώρα στα 520€ της Dell u2410 δεν αξίζει. Με 650 παίρνεις την 27".

Και η 24 με την 23 δυστυχώς δεν έχουν μόνο διαφορα μια ιντσα και την ανάλυση.

Αν ήταν οι μοναδικές διάφορες, θα είχε σωθεί πολύς κόσμος.

Δημοσ.

Παιδιά τώρα τη ριξανε , την προηγούμενη βδομάδα τόσο την είχε . Γκαραντι , γιατί πήραμε μια 27αρα.

Δες και στο θέμα της Dell u2410.

Δες πόσο την έχει ο vision και ο myshop και το egate.

Που δεν τους λες και κλέφτες.

Δημοσ.

Σίγουρα η Dell είναι φοβερή εταιρία και είχε φοβερές οθόνες.

Αλλα μην αποκλειουμε και άλλες επιλογές.

Και η nec βγάζει φθηνό ips με led backlight , και η hp βγάζει φθηνό ips.

H επόμενη οθόνη θα είναι dell. Έχω πάρει από αρκετούς κατασκευαστές (Sony, Eizo, LG,HP) αλλά ποτέ δεν είχα Dell.

Και κάποια tn είναι πολύ γρήγορα και πολυ ανταγωνισσιμα.

Μη τα βάζουμε ολα στο ίδιο τσουβάλι.

Δεν τη ξέρω τη συγκεκριμένη οθόνη, δεν ξέρω τι δουλειές κανεις, τι παράπονα έχεις απο την οθόνη σου αλλα να κατεβεις ιντσες δεν μ´αρεσει όπως το ακούω.

Βέβαια η προσφορά της Dell είναι φοβερή. Άλλαξε την μικρή την lg που έχεις. Και αν δεις οτι σου αρέσει τόσο πολυ η Dell άλλαξε και την μεγάλη που έχεις.

Και κάτι άλλο η αγορά τώρα στα 520€ της Dell u2410 δεν αξίζει. Με 650 παίρνεις την 27".

Και η 24 με την 23 δυστυχώς δεν έχουν μόνο διαφορα μια ιντσα και την ανάλυση.

Αν ήταν οι μοναδικές διάφορες, θα είχε σωθεί πολύς κόσμος.

Από την HP δεν μπορώ να πώ ότι έχω κανένα παράπονο. Αλλά είπαμε αμά μπεί η ιδέα δύσκολά φεύγει :-D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τί έκανες τελικά Vasilis 07; Κι εγώ έχω την ίδια οθόνη και τον ίδιο προβληματισμό. Μπροστά στην ιδέα να σκάσω 500 ΕΥΡΩ τη στιγμή που η HP w2448hc μια χαρά με βολεύει μάλλον εγκαταλείπω τη ιδέα για αλλαγή οθόνης.

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά της U2311, την έχει κανένας σε ασημί; Γιατί απ'ότι φαίνεται οι μαύρες έχουν γίνει ανάρπαστες...

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά της U2311, την έχει κανένας σε ασημί; Γιατί απ'ότι φαίνεται οι μαύρες έχουν γίνει ανάρπαστες...

Δεν νομίζω ότι βγάινει σε ασημί...

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=320-9270&baynote_bnrank=1&baynote_irrank=0&~ck=baynoteSearch

• Moderators
Δημοσ.

Βασικα γιατι εχετε ξεγραψει τη w2448HC? Οκ, TN, αλλα εχει παρα πολυ ωραια εικονα. Ειναι glossy με wide color gamut, τελεια-σταθερη βαση και εχει και HDMI και καλορυθμισμενο σενσορακι φωτεινοτητας, και webcam και τυπικα ηχεια και μικροφωνο και USB hub και ειναι +1" και +120 πιξελ καθετα από την U2311.

Δε λεω, καλη η 2311, πιο πιστη απεικονιση χρωματων, IPS panel, κι εγω αυτη θα αγοραζα τωρα, αλλα προσωπικα δεν συμβιβαζομαι με μικροτερη οθονη και μικροτερη αναλυση (ναι, εχω την 2448)..

Αν δεν εχεις πηγη φωτισμου πισω ειναι πολυ καλη θα ελεγα.

Συγκρινετε εδω το μεγαλο (ολόιδιο σε χαρακτηριστικα) αδελφακι της:

(σε HD κατα προτίμηση).

• Moderators
Δημοσ.

Για μια ημερα μονο ειχα χασει προπερσυ την 2558 (26" που ειχε και φωτακι κατω για σκοτεινα δωματια κτλ). Πανω που αποσυροταν ηταν τοτε γκρρρ!

Η 2448 (και μια Samsung T240 παραλληλα) με εχουν βολεψει απιστευτα.

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα, η δευτερη δεν εχει καμια σχεση με την HP, αλλα για παραθυρα msn/τηλεορασης/μουσικης μια χαρα ειναι.

Ετσι κι αλλιως αν δεις το PC1, ειναι προπολεμικο λιγο, γιατι ειμαι σε φαση αναμονης Bulldozer ;)

Οποτε ελεγα αν φυγει καλως. Βρεθηκαν ορισμενοι, δεν εκατσε κι ετσι την κραταω.

Μου γλυτωνει και 60 ευρω απο τη τσεπη απο το να επαινα U2311 για δευτερη :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...