lionheart75 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχώς blower δεν.. Δεν υπάρχει θέμα τότε, πιστολάκι + πινελάκι όπως ήδη αναφέρθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 βενζινάδικο above all ΑΛΛΑ δεν αφήνεις τα φουρφούρια να γυρίσουν,τα μπλοκάρεις με κάτι κ πίεση ίσα ίσα που να βαθουλώνει το δέρμα στην παλάμη σου όχι περισσότερη...για το hardware...αν πάς σκέτη την ψύκτρα δεν έχεις φόβο!οι δίσκοι μένουν σπίτι φυσικά! αν βαριέσαι να το κουβαλήσεις,ό,τι σου είπαν απο πάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sif Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 πρακτικα δεν υπαρχει φοβος.βαζεις οινοπνευμα(καθαρο κατα προτιμηση) στο βαμβακι και καθαριζεις..εγω τοσα χρονια δεν ειχα καποιο προβλημα σε αρκετους υπολογιστες. +100 εγω εκτος το κομπρεσερ που εχω.. εχει τυχει να μαγνητιστει για χ-ψ λογους η καρτα ηχου (2-3 φορες) κ της εκανα μπανιο στο οινοπνευμα.. ενοιτε μετα καλο στεγνωμα πριν την κανω use.. μετα το μπανακι ξεμαγνητιστικε κ συνεχιζει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alpo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αφού την αφαιρέσεις από τη μητρική, βγάζεις ανεμιστήρες και ότι άλλο έχει πάνω της, καθαρίζεις με ένα χαρτί κουζίνας και λίγο καθαρή βενζίνη τη βάση της από τη θερμοαγώγιμη πάστα και με ένα πινέλο βγάζεις την πολύ σκόνη. Μετά κάνε της ένα κανονικό μπανάκι σε μια λεκανίτσα με μπόλικη σαπουνάδα και με το πινέλο καθαρίζεις όλες τις λεπτομέρειες και τις επιφάνειες ανάμεσα στα fins. Ξέπλυμα μετά κάτω από τη βρύση και στέγνωμα με τίναγμα και μπόλικο απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Στο τέλος φύσα τη και με ένα σεσουάρ για τα μαλλιά με ζεστό αέρα ώστε να φύγουν όλα τα κατάλυπα του νερού. Και γίνεται όπως όταν την αγόρασες. Εννοείται ότι θα πρέπει να καθαρίσεις και τον ανεμιστήρα από τη σκόνη, πάντα με το πινέλο. Καλό είναι να το κάνεις πρώτα αυτό στην αρχή, πριν βρέξεις στη συνέχεια το πινέλο με την ψύχτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 καλη δουλεια κανει και το ασετον,καθαρο οχι απο αυτο για τα νυχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Κοιτα εγω το πινελο το εχω για τα ποιο δυσκολα σημεια.Τα κανω πρωτα με το σεσουαρ,και οτι μενει τα βγαζω με το πινελο.Κανει καλη δουλεια. Αν δεν εχεις blower το πιστολακι ειναι η μονη λυση, εμενα ευτυχως εχει η αδερφη μου ενα πανισχυρο επαγγελματικο που τα σπαει Αν ομως εχει πιασει παρα πολλη σκονη αναμεσα στα fins (πχ σε μενα που χω να καθαρισω καιρο) ,ωστε να χει μειωθει αισθητα η ροη του αερα, ουτε το πιστολακι βοηθαει , ουτε το πινελο Και επειδη βαριεμαι να βγαλω τη ψυκτρα και να απλωνω παστες θα πρεπει να σκεφτω κατι αλλο.. Λεω να δοκιμασω με λεπτο συρματακι Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν εχεις blower το πιστολακι ειναι η μονη λυση, εμενα ευτυχως εχει η αδερφη μου ενα πανισχυρο επαγγελματικο που τα σπαει Αν ομως εχει πιασει παρα πολλη σκονη αναμεσα στα fins (πχ σε μενα που χω να καθαρισω καιρο) ,ωστε να χει μειωθει αισθητα η ροη του αερα, ουτε το πιστολακι βοηθαει , ουτε το πινελο Και επειδη βαριεμαι να βγαλω τη ψυκτρα και να απλωνω παστες θα πρεπει να σκεφτω κατι αλλο.. Λεω να δοκιμασω με λεπτο συρματακι Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang Εμενα οταν μπουκωνει η ψυχτρα του επεξεργαστη για τα καλα,την καθαριζω πρωτα με το σεσουαρ,μετα βαζω πινελο και επαναλαμβανω αυτην την διαδικασια αρκετες φορες.Ετσι οτι σκονη εχει μεινει-κολλησει στα φινς και δεν μπορει να την διωξει το σεσουαρ,την "διαλυω" με το πινελο και την "διωχνω" με το σεσουαρ.Με αυτην την διαδικασια,στο ματι μου τουλαχιστον,η ψυχτρα γυαλιζει. Τωρα αμα βαριεσε να βγαζεις ψυχτρες και εχεις και αρχετα ευρυχωρο κουτι,με λιγο προσοχη μπορεις να κανεις το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Θα το δοκιμασω το πινελο, δε το συζητω να βγει η ψυκτρα και να απλωνω παλι παστα Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ηλεκτρική για να ρουφήξεις το χνούδι και αυτό μόνο αν εχει γίνει κουβέρτα,αλλιώς μην ασχολήσε καν. Οινόπνευμα και σκατ.χαρτο για την πάστα. Τι ασετόν πινέλα και βερνίκια νυχιών. Κομπιουτεράς είσαι ή ο Τρυφων Σαμαράς. Και πολύ ασχολήσε στο εξάμηνο πάλι κ.... θα εχει γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 αμα καθαριζεις καθε διμηνο δεν εχεις θεμα , αλλα αν πιασεις εξαμηνο η ψυκτρα πιανει σκονη που μειωνει τη ροη αερα αναμεσα στα fins (το καταλαβαινεις αν βαλεις το χερι σου πισω , δε περναει ο ιδιος αερας οπως στην αρχη, αντιθετως φευγει κυριως απο τα πλαγια) και αυτη δε βγαινει ευκολα το υπολοιπο pc το καθαριζεις ανετα δεν ειναι προβλημα βεβαια εδω που τα λεμε δεν εχω δει να ανεβαινουν καθολου οι θερμοκρασιες, αλλα απο την αλλη κανει κρυο αυτη την εποχη τη παστα παντως με σκετο κωλοχαρτο (ή βαμβακι) μια χαρα τη βγαζεις , δεν εχει αναγκη.. απλα δε θελω να βγαλω τη ψυκτρα γιατι πραγματικα βαριεμαι τη διαδικασια θελω να φυγει η κωλοσκονη οσο η ψυκτρα ειναι πανω στη μητρικη μαλλον θα δανειστω blower απο φιλο , το οποιο φυσαει πραγματικα δυνατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Τρεις μηνες ειχα να το καθαρισω και η ψυχτρα του επεξεργαστη ητανε τεζα απο την σκονη.Αφου εβαζα το χερι μου και δεν ενιωθα το αερα να περναει στην αλλη μερια της ψυχτρας.Οταν το καθαρισα με σεσουαρ και πηνελο ειχα 4-5 βαθμους κατω σε idle.Δεν ειναι και λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ε σιγουρα θα πεφτει η αποδοση. το ειχα παρατηρησει και σε παλιοτερη ψυκτρα (την οποια ομως μπορουσα να καθαρισω πολυ πιο ευκολα απο αυτη που χω τωρα) απλα τωρα κανει ψ@λοκρυο και ακομα κι ετσι εχω πολυ καλυτερες θερμοκρασιες σε σχεση με το καλοκαιρι για αυτο προς το παρον δεν αγχωνομαι, αλλα κατι πρεπει να γινει καποια στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Οινόπνευμα και σκατ.χαρτο για την πάστα. Τι ασετόν πινέλα και βερνίκια νυχιών. Κομπιουτεράς είσαι ή ο Τρυφων Σαμαράς. γιατι δοκιμασες ασετον για να καθαρισεις παστα και δεν εκανε καλη δουλεια,ισα ισα που ειναι και καλυτερο απο το οινοπνευμα. ΠΡΟΣΟΧΗ ομως οπως ξανα ειπα ποιο πανω καθαρο ασετον ΜΟΝΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Να σου πω την αλήθεια δεν εχω δοκιμάσει. Ούτε ασετόν εχω σπίτι ούτε πινέλα. Απο χαρτί υγείας ομως άλλο τπτ. Η ηλεκτρική, το σκατ.χαρτο και το οινόπνευμα μου δουλεύουν μέχρι τώρα μια χαρά. Το πιεστικό μια φορά που το δοκίμασα με την s1283 φύγανε τα δυο πάνω πάνω fins και έψαχνα να τα βρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ok μια εναλακτικη εδωσα και με οινοπνευμα μια χαρα κανει τη δουλεια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.