Προς το περιεχόμενο

Ποια μητρική προτείνετε..

elo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διαφορές βεβαία δεν είναι μεγάλες έκτος από κάποια εξτρά που έχει η pro 6

ΑΚριβώς, αυτά τα "extra" πληρώνεις-και το λίγο καλύτερο overclock ability

Στο e-shop την έχει στα 195.00 ευρώ

171 @ pc1.gr ;)

pc1.gr = παραμάγαζο του e-shop

Δημοσ.

Το κακό είναι πως επειδή είναι καινούργιο μοντέλο δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά reviews έτσι ώστε να γίνουν συγκρίσεις και τεστ πάνω στην συγκεκριμένη μητρική.

Επίσης δεν υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα, μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Δημοσ.

Το κακό είναι πως επειδή είναι καινούργιο μοντέλο δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά reviews έτσι ώστε να γίνουν συγκρίσεις και τεστ πάνω στην συγκεκριμένη μητρική.

Επίσης δεν υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα, μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Κατόπιν παραγγελίας ήταν και η δική μου pro3 που ήρθε μέσα σε 2 εργάσιμες

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή UpToDate…:rolleyes:

Έχει αγοράσει κανείς σας από μαγαζιά στυλ pc1 και e-shop, τι παίζει από πλευρά εγγύησης, σε εξυπηρετούν ή σε έχουν και περιμένεις μήνες για αλλαγή ελαττωματικού προϊόντος.

Τουλάχιστον από τα 2 γνωστά μαγαζιά που ξέρουμε σε περίπτωση αλλαγής, από δική μου εμπειρία που έχω η αλλαγή είναι γρήγορη, ειδικά αν αρχίσουν τα μπινελίκια… :devil:

Δημοσ.

Οι περισσότεροι σε αυτό το forum αγοράζουν αντικείμενα από pc1.gr , vision studio , digital master , e-gate , plaisio , e-shop.

Και believe me,τα λιγότερο γνωστά μαγαζιά είναι αυτά τα οποία δεν θα σε "εκμεταλλευτούν" απο μεριά τιμής .. όπως και από after sales support.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν σε προλαβα, το review της MSI θα το ανεβασω μεσα στην εβδομαδα που ερχεται. Σαν επιδοσεις ειναι καλυτερη απο την ASUS (την απλή)

αλλά από overclocking θα σε παιδέψει λόγω BIOS...πολυ χάλι το EFI της...

Δημοσ.

Aragorn μιλάς για την συγκεκριμένη που αναφέρομαι; -MSI P67A-GD65-

Την αναβάθμιση θα την κάνω τέλος Φλεβάρη με μέσα Μάρτη, οπότε θα διαβάσω και θα πάρω γνώμες και από το review που θα ανεβάσεις..:-D

Aragorn αν γνωρίζεις πες την γνώμη σου για την ASRock P67 Extreme6 που συζήταγα με τους φίλους εδώ μέσα, αξίζει να επενδύσω σε μια τέτοια μητρική… :shifty:

Και φυσικά την γνώμη σου για ποια μητρική προτείνεις, μέχρι 200 ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...