Προς το περιεχόμενο

Ποια μητρική προτείνετε..

elo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται να κάνω αναβάθμιση στον υπολογιστή μου και θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε αυτές τις δυο μητρικές.

Αν και πάντα ήμουν πιστός της Asus, αλλά το τελευταίο καιρό δεν υπάρχει τίποτε στην αγορά πάνω σε μητρικές ASUS που να υποστηρίζουν το συγκεκριμένο νέο chipset P67, πχ. ASUS P8P67 Deluxe- ASUS P8P67 EVO, τουλάχιστον σε γνωστά μαγαζιά έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα από πλευρά εγγύησης… ;)

1-MSI P67A-GD65

2-Gigabyte P67A-UD4

Δημοσ.

+1 ^^

Αν θέλεις να κανείς Overclock αν όχι μπορείς να πας και στο h67 για να χρησιμοποιήσεις αν θέλεις την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που διαθέτουν οι νέοι επεξεργαστές

Δημοσ.

UpToDate δεν ξέρω ιδιαίτερα τι λέει η ASROCK σαν εταιρία και σαν ποιότητα κατασκευής…:whistle:

rafail1994 με ενδιαφέρει και το κομμάτι του Overclocking, επίσης η καινούργια τεχνολογία sandy bridge με ενσωματωμένα γραφικά δεν είναι για ιδιαίτερες απαιτήσεις, οπότε προτιμώ την ξεχωριστή κάρτα, δηλαδή P67.

Εσύ τι γνώμη (αν γνωρίζεις) έχεις για αυτές τις εταιρίες πάνω στο κομμάτι του Μ/Β και σαν μητρικές, αλλά και σαν ποιότητα κατασκευής.

Δημοσ.

Εγώ από ASROCK έχω χρησιμοποίηση παλιά μοντέλα οπού δεν μου άφησαν και της καλύτερες εντυπώσεις και από θέμα ποιότητας κατασκευής ,επιλογές στο bios ,άλλα η καινούριες έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και στην ποιότητα άλλα και στην τεχνολογία μόνο σε κάποια μοντέλα για amd τα χάλασαν λίγο στο overclock άλλα έβγαλε και κάτι διαμάντια . :wub:

Δημοσ.

Επειδή δεν γνωρίζω τίποτα πάνω σε αυτό το μοντέλο της ASROCK θα προτιμήσω κάτι πιο γνωστό, όπως MSI, Gigabyte ή αν βρω Asus (δύσκολο) ακόμα καλύτερα, βλέπεις την προηγούμενη μητρική striker extreme την είχα πάνω από 6 χρόνια και την ξεζούμιζα καθημερινά… :devil:

Βέβαια όπως έγραψα ως τρελός με την Asus δεν έχω δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, γι΄ αυτό ρωτάω για τις καινούργιες μητρικές τις MSI, Gigabyte, από τα reviews που έχω διαβάσει και ως ποιότητα (κατασκευή) και ως διάφορα χαρακτηριστικά που έχουν φαίνεται ότι αξίζουν, τώρα τι αληθεύει δεν γνωρίζω….B)

Δημοσ.

Την συγκεκριμένη ASRock δεν την προτείνω τυχαία. Έχω φιλαράκι στο εξωτερικό που με την ίδια έχει πιάσει 4.5ghz σε i5 2500k.

Την έχω και εγώ στα "χέρια" μου.

Η ποιότητα της είναι αρκετά καλή.Πλέον όλες οι εταιρίες έχουν ίδια ποιότητα κατασκευής, είτε κοιτάξεις το pcb της motherboard είτε κοιτάξεις τους πυκνωτές(100% Japan-made high-quality Conduvtive Polymer Capacitors).

Πλέον είναι ανερχόμενη δύναμη στον τομέα των motherboards. Είναι κατά σειρά 3η παγκοσμίως στην κατασκευή μητρικων και κατά την γνώμη μου η gigabyte που είναι στην 2η θέση δεν θα αντέξει και για πολύ..

Αναμένουμε πόλεμο της ASUS και της ASRock σε λίγο καιρό.. Η μαμά εταιρία.. και η θυγατρική της. ^_^

Εν ολίγοις, ανταγωνίζεται χωρίς πρόβλημα μητρικές των ~140€.

Δημοσ.

Και εγω για asrock θα σου ελεγα.

Ριξε μια ματια στο newegg και θα δεις οτι πολυς κοσμος ειχε doa με τις asus ενω απο asrock κανεις.

Δημοσ.

Και εγω για asrock θα σου ελεγα.

Ριξε μια ματια στο newegg και θα δεις οτι πολυς κοσμος ειχε doa με τις asus ενω απο asrock κανεις.

Μην βγάζουμε και μάπα της asus.

@elo

Η συγκεκριμένη έκτος από καλή όπως λένε και τα παιδιά που την έχουν είναι αρκετά φτηνή για αυτά που προσφέρει

Δημοσ.

UpToDate έριξα μια ματιά για να δω τι λέει η ASRock για να σπάσω λίγο την προκατάληψη…B)

Το συγκεκριμένο μοντέλο ASRock P67 Extreme6 πρέπει να παραδεχτώ πως είναι εκτός από «φτηνό» για High-End μοντέλο, σύγκριση με τα άλλα της αγοράς, είναι και αρκετά προσεγμένο.

Δες στο YouTube την παρουσίαση που κάνουνε…

Στο e-shop την έχει στα 195.00 ευρώ

Βέβαια δεν γνώριζα πως η ASRock είναι θυγατρική της Asus :-D

overpower ψάχνω για P67 chipset

Δημοσ.

P67 pro3 σου πρότεινα :Ρ

Βέβαια και η pro 6 είναι διαμαντάκι από τα λίγα.. αλλά άλλο 195 και άλλο 110.

Η διαφορές βεβαία δεν είναι μεγάλες έκτος από κάποια εξτρά που έχει η pro 6

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...