deantoni_21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα σας. Έχω μια απορία κ οποίος Μπορεί ας μου την λύσει.Έχω iPhone k ένα Sonyerriscon.Το πρώτο μετράει χαρακτήρες μυνηματος 70 για ένα μυνημα κ το δεύτερο 120 ή 140 που Είναι.Η διάφορα Είναι ότι στην μια Έχω ,στο iPhone κάρτα wind ξ στο Sony Έχω cosmote.Αυτο Γιατί το προβληματακι προκύπτει απο της εταιρείες κινητής...;;; Ευχαριστω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Η διαφορα εχει να κανει με τους χαρακτηρες που χρησιμοποιει η καθε συσκευη.Συγκεκριμενα το iphone σου χρησιμοποιει unicode χαρακτηρες (UTF-8,περισσοτερα bytes αρα λιγοτεροι χαρακτηρες ανα sms) σε αντιθεση με το sony που χρησιμοποιει GSΜ χαρακτηρες (UTF-7, λιγοτερα bytes αρα περισσοτεροι χαρακτηρες ανα sms).
deantoni_21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Σε ευχαριστω παρα Πολύ.Αυτο δεν το γνώριζα για να σου πω κ την αλήθεια.Μου ελυσες κ την απορία.
Nairob Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Πάντως πέρα απο το μοντέλο του κινητού μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις και μία ρύθμιση στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και μετα μπορείς να γράψεις περισσότερους χαρακτήρες .Τώρα για το iphone δε ξέρω αν ισχύει αυτο.Ειναι μάλλον αυτό που ανέφερε ο προηγούμενος φίλος.
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Τώρα για το iphone δε ξέρω αν ισχύει αυτο. Για το iphone ισχυει αυτο που ανεφερα πριν.Προκειμενου να γινει χρηση του UTF-7 θα πρεπει να γινει jailbreak και εγκασταση καποιου ελληνικου πληκτρολογιου που υποστηριζει τη δυνατοτητα αυτη.Δεν εχω ιδεα αν παιζει καποια επισημη εφαρμογη επι του θεματος στο appstore.Δεν το εχω ψαξει εδω και καιρο αλλα δεν θα απεκλεια την πιθανοτητα να υπαρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.