Προς το περιεχόμενο

Μήκος μυνηματος

deantoni_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Έχω μια απορία κ οποίος Μπορεί ας μου την λύσει.Έχω iPhone k ένα Sonyerriscon.Το πρώτο μετράει χαρακτήρες μυνηματος 70 για ένα μυνημα κ το δεύτερο 120 ή 140 που Είναι.Η διάφορα Είναι ότι στην μια Έχω ,στο iPhone κάρτα wind ξ στο Sony Έχω cosmote.Αυτο Γιατί το προβληματακι προκύπτει απο της εταιρείες κινητής...;;;

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Η διαφορα εχει να κανει με τους χαρακτηρες που χρησιμοποιει η καθε συσκευη.Συγκεκριμενα το iphone σου χρησιμοποιει unicode χαρακτηρες (UTF-8,περισσοτερα bytes αρα λιγοτεροι χαρακτηρες ανα sms) σε αντιθεση με το sony που χρησιμοποιει GSΜ χαρακτηρες (UTF-7, λιγοτερα bytes αρα περισσοτεροι χαρακτηρες ανα sms).

Δημοσ.

Πάντως πέρα απο το μοντέλο του κινητού μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις και μία ρύθμιση στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και μετα μπορείς να γράψεις περισσότερους χαρακτήρες .Τώρα για το iphone δε ξέρω αν ισχύει αυτο.Ειναι μάλλον αυτό που ανέφερε ο προηγούμενος φίλος.

• Moderators
Δημοσ.

Τώρα για το iphone δε ξέρω αν ισχύει αυτο.

Για το iphone ισχυει αυτο που ανεφερα πριν.Προκειμενου να γινει χρηση του UTF-7 θα πρεπει να γινει jailbreak και εγκασταση καποιου ελληνικου πληκτρολογιου που υποστηριζει τη δυνατοτητα αυτη.Δεν εχω ιδεα αν

παιζει καποια επισημη εφαρμογη επι του θεματος στο appstore.Δεν το εχω ψαξει εδω και καιρο αλλα δεν θα απεκλεια την πιθανοτητα να υπαρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...