Προς το περιεχόμενο

παιχνίδι τύπου sniper

Etherovamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Μπορεί μήπως κάποιος να μου προτείνει ένα παιχνίδι τύπου sniper αλλά να μην έχει να κάνει με πόλεμο.Θα προτιμούσα περισσότερο να διαδραματίζεται με αποστολές μέσα σε πόλεις και αποκλειστικά με σκόπευση από πολύ μακριά.Π.χ. να είμαι στο παιχνίδι μέλος μιας οργάνωσης πληρωμένων δολοφόνων και να εκτελώ αποστολές πυροβολώντας από ταράτσες κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Moderators
Δημοσ.

To Sniper: Ghost Warrior είναι αρκετά πολεμικό.

Σε πόλεις κλπ, κανένα με δολοφονίες όπως τα Hitman, αλλά δεν σου δίνει πολλές φορές κάποιο βολικό στόχο για sniping νομίζω.

Δημοσ.

Ψάξε βρες και κατέβασε το Chrome της Techland.Το είχα αγοράσει πριν μερικά χρόνια σε προσφορά 10-12 ευρώ.

Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει με διόπτρα.Είσαι σε ένα διαστημόπλοιο και σου αναθέτουν διάφορες αποστολές στέλνοντάς σε μέσα σε ζούγκλες και σε χιονισμένα τοπία.Κανονικά στην αρχή ξεκινάς χωρίς τίποτα από οπλισμό αλλά εαν μπεις στο νετ βρισκεις τα cheat για άπειρες ζωές και για όπλα.Διαλέγεις ένα βαρύ όπλο με διόπτρα και δεν χρειάζεται καν να πλησιάσεις τον εχθρό.Μέσα στις ζούγκλες εκτός από ένοπλους που κάνουν περιπολίες υπάρχουν και διάφορα αγρίμια.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανέβεις σε κάποιον από τους στύλους που έχουν ασανσέρ.Σε ανεβάζει ψηλά και κάθεσε και εποπτεύεις το χώρο μέσα από την διόπτρα του όπλου.Έχει τρομερά μεγάλο ζουμ και τους συμαδεύεις στο κεφάλι από μίλια μακρυά και πέφτουν σαν τα κοτόπουλα.

Οι ήχοι μέσα στη ζούγκλα είναι όλα τα λεφτά.

Στα μόνα σημεία που χρειάζεται να επιτεθείς με απλό όπλο χειρός είναι μέσα σε κάτι ερευνητικά κτήρια όπου πρέπει να μπεις και να κάνεις hack στους υπολογιστές για να ξεκλειδώσουν διάφορες πόρτες ή να απενεργοποιήσεις ηλεκτροφόρους φράχτες.Έχει και το στοιχείο του γρίφου δηλαδή.Σου δίχνει σε ένα μόνιτορ διάφορα σύμβολα και πρέπει να τα ταιριάξεις σωστά για να έχεις πρόσβαση στους υπολογιστές ελέγχου.Επίσης από όπλα έχει μέχρι και ρουκετοβόλα.Από οχήματα μπορείς να πάρεις αυτοκινούμενα ανδροειδή σαν αυτά που δείχνει στην ταινία Avatar ή ακόμα και ατομικές μηχανές-αεροσκάφη...

Αν και το παιχνίδι είναι αρκετών χρονών,θα πάθεις πλάκα με την πλοκή του και τα γραφικά του.

Το έχω παίξει τουλάχιστον 6-7 φορές από τη αρχή μέχρι το τέλος και δεν το έχω βαρεθεί ποτέ.Αν θες για τα cheat πες μου να στα στείλω.

Δες και εδώ http://specforce.techland.pl/en/main.php

Το ένα λέγεται Chrome και το άλλο Chrome Specforce.Και τα δυο είναι φανταστικά.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι του στυλ που θέλει, και αν δεν κανω λάθος συνήθως η στόχευση με sniper rifle σε αυτά του είδους τα παιχνίδια δεν είναι και τόσο ρεαλιστική.

Δημοσ.

Μάλον δεν το έχεις παίξει το παιχνίδι γι'αυτό το λες....

λάθος...

Sci-fi fps είναι και μάλιστα το sniper rifle του δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό, λες και το κρατάει ρομπότ.

Ούτε σε πόλη είναι ούτε tactical game για να είσαι με το sniper, καμιά σχέση με αυτό που ζητάει.

Δημοσ.

Το ανέφερα επειδή είπε οτι του αρέσει να πυροβολεί από ταράτσες οπότε έχει κάτι αντίστοιχο και σε αυτό το παιχνίδι.

Πάντως εμένα μου άρεσε τρομερά και κατά καιρούς το βάζω πάλι και το παίζω σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που τα παίζεις μια φορά και μετά τα βαριέσαι

Δημοσ.

Το ανέφερα επειδή είπε οτι του αρέσει να πυροβολεί από ταράτσες οπότε έχει κάτι αντίστοιχο και σε αυτό το παιχνίδι.

Πάντως εμένα μου άρεσε τρομερά και κατά καιρούς το βάζω πάλι και το παίζω σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που τα παίζεις μια φορά και μετά τα βαριέσαι

Ναι άμα το πάμε έτσι,και στο ut2k4 και στα άλλα ut έχει..Αλλά τούτος εδώ ζητάει άλλο από αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...