Προς το περιεχόμενο

Να ανοίξω ιχθυοπωλείο ??

gmch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως βρε παιδιά η λογική ότι υπάρχει κρίση και ότι το ψάρι είναι είδος πολυτελείας δεν νομίζω ότι έχει σταθερές βάσεις γιατί με αυτό το σκεπτικό δεν θα υπήρχαν βιολογικές λαϊκές αγορές και καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

Πιστεύω ότι οι Έλληνες πάντα θα αγοράζουν ψάρι (ανεξάρτητα από που). Τώρα, τίθεται ένα θέμα με τους αλλοδαπούς. Έχω μια εντύπωση ότι δεν τρώνε πολλά ψάρια εκτός από τις Ασιατικές φυλές που έχω δει πολλές φορές στην ψαραγορά στην Αθηνάς.

Δημοσ.

Να πω κ την γνωμη μου σαν επαγγελματιας 17 χρονια σε ειδος πολυτελειας 15χρ. κ σε ειδος φαγητου,σαντουιτς, κρεπες , τυροπιτες 2χρ.

Δυστυχως οι περισοτεροι προλαλησαντες εχουν δικιο σε ολα!

Παρα πολυ δυσκολη περιοδος για ελευθερους επαγγελματιες, πολλα τα εξοδα,ΤΕΒΕ, περαιωσεις κλπ παπα..ες! ( τα ενοικια φιλε μου εχουν πεσει κατακορυφα, πριν 7 χρονια απεναντι απο το μετρο FIX Συγγρου,ισογειο,υπογειο παταρι το ειχα "ριξει"στα700 ευρω!) μιλαμε για λεωφορο Καλιροης εαν εχεις ακουστα!)

Γνωμη δικη μου ειναι οτι ποτε δεν θα ανοιγα μαγαζι σε στενο ουτε 2ο παραλληλο κεντρικης οδου!

Εαν επιμενεις, τοτε λεωφορος μονο κ γωνιακο,... εαν γινεται κ με μεγαλο πεζοδρομιο η πολυ ευκολο παρκινγκ!!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ, συγνωμη για το απολυτο μου, αλλα εαν θελεις να δουλεψεις καλα, μονο ετσι!

Σαφως υπαρχει κ το καθημερινο πεταγμα των πιο μπαγιατικων ψωριων, το οποιο φανταζομαι οτι μπορει να φτανει κ το 50%-80% καποιες φορες,τουλαχιστον στην αρχη μεχρι να γινεις γνωστος κ οτι πουλας μονο φρεσκο ψαρι

κ ενα πολυ σημαντικο ακομη, οτι θελει παρα πολυ καθαρισμα το μαγαζι κ καθημερινα να λαμπει( σε υπολογιζω 1-1,5 ωρα να καθαριζεις καθημερινα), φυσικα κ μανικα (λαστιχο)με πολυ καλη αποχετευση! οι διπλανοι παντα θα παραπονουνται για την βρωμα που εχουν τα ψαρια!

Υ.γ. Ενα τελευταιο που ηθελα να πω, η εμπειρια τοσα χρονια εχει δειξει κ συγνωμη που θα το πω,

οτι οι ιδιοκτητες επαγγελματιες, επειδη σκεφτονται οτι αντε να ανοιξω ενα μαγαζι δεν θα εχω κ ενοικιο...,

συνηθως αυτη η λογικη ξεγελαει κ αποτυνχανεις!

συγνωμη αν κουρασα, αλλα τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα!

Τρωω ψαρια 6,7 φορες τον μηνα, αλλα οχι φρεσκο συνηθως, κ ψωνιζουμε απο σουπερ μαρκετ, η λαικη!

εχουμε μαθει γιατι μας το καθαριζουν κ ετσι συμφερει!

Υ.Γ. οτι θελεις πολυ ευχαριστως να συζητησουμε σε προσωπικο μηνυμα η σε κινητο! θα χαρω πολυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...