Timwros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα. Ψάχνω αυτό το θέμα τον τελευταίο καιρό και ο λόγος είναι ότι θέλω να κρατήσω κάποιες σημειώσεις (που είχα αρχικά σαν πρόχειρα SMS στο κινητό μου και μετά λόγω όγκου έγιναν MMS->Ericsson k770) πριν πετάξω το κινητό μου που είναι στα όρια κατάρρευσης. Μια λύση που βρήκα και δεν έκατσε ήταν να στείλω σε διεύθυνση email τα MMS και να τα πάρω από εκεί μέσω υπολογιστή. Μετά συνειδητοποίησα ότι αυτό κοστίζει 0,50€ το μήνυμα και έχω περίπου 50 αποθηκευμένα. Καταλαβαίνω μετά από πολύ ψάξιμο ότι δεν υπάρχει λογισμικό που να το κάνει αυτό. Κάθε ένας που έγραφε στο Internet ότι αυτά γίνονται μέσω MyPhoneExplorer κτλ κτλ έκανε λάθος γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν υποστηρίζει MMS μεταφορά, όπως και κανένα του είδους του. Υπάρχει άλλος τρόπος; Να πω ότι τα MMS είναι προφανώς μόνο κείμενο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα. Ψάχνω αυτό το θέμα τον τελευταίο καιρό και ο λόγος είναι ότι θέλω να κρατήσω κάποιες σημειώσεις (που είχα αρχικά σαν πρόχειρα SMS στο κινητό μου και μετά λόγω όγκου έγιναν MMS->Ericsson k770) πριν πετάξω το κινητό μου που είναι στα όρια κατάρρευσης. Μια λύση που βρήκα και δεν έκατσε ήταν να στείλω σε διεύθυνση email τα MMS και να τα πάρω από εκεί μέσω υπολογιστή. Μετά συνειδητοποίησα ότι αυτό κοστίζει 0,50€ το μήνυμα και έχω περίπου 50 αποθηκευμένα. Καταλαβαίνω μετά από πολύ ψάξιμο ότι δεν υπάρχει λογισμικό που να το κάνει αυτό. Κάθε ένας που έγραφε στο Internet ότι αυτά γίνονται μέσω MyPhoneExplorer κτλ κτλ έκανε λάθος γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν υποστηρίζει MMS μεταφορά, όπως και κανένα του είδους του. Υπάρχει άλλος τρόπος; Να πω ότι τα MMS είναι προφανώς μόνο κείμενο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τωρα μπορει να πεταξω και εντελως ακυρο, αλλα δεν παιζει να τα κανεις copy απο την επεξεργασια του ΜΜS και μετα paste σε καποια σημειωση? Ειπα μπορει να ειναι και ακυρο αυτο που λεω
Timwros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Τωρα μπορει να πεταξω και εντελως ακυρο, αλλα δεν παιζει να τα κανεις copy απο την επεξεργασια του ΜΜS και μετα paste σε καποια σημειωση? Ειπα μπορει να ειναι και ακυρο αυτο που λεω Μωρέ πολύ λογικό είναι, αλλά το κινητό έχει αρχίσει και κάνει παράσιτα στην οθόνη κ δε βλέπω τίποτα. Μόνο στα καλά του (ανά μερικές μέρες) επανέρχεται Υπάρχει ένα πρόγραμμα για συγχρονισμό που είχα χρησιμοποιήσει ένα καιρό που μπορούσες να δεις ό,τι έδειχνε η οθόνη. Θα ψάξω εκεί αρχικά...
isay Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 το πρόγραμμα της se δεν κατεβάζει και τα mms;
Timwros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 το πρόγραμμα της se δεν κατεβάζει και τα mms; Όχι. Δυστυχώς :/ Βρήκα πρόγραμμα για image capture πάντως ;-)
Timwros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά βρήκα άκρη. Τελικά κατέβασα το Gmail Mobile και έστειλα με copy-paste (παρ'όλο που ήταν τεράστιο) το κείμενο των MMS στον εαυτό μου και τα πήρα από τον υπολογιστή ;-) Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.