Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με επεξεργαστή

spn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας . .Έχω έναν επεξεργαστή Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 . . . δεν λειτουργεί με την ταχύτητα που πρέπει να λειτουργεί . . για παράδειγμα πριν μια εβδομάδα έπαιζε ένα παιχνίδι χωρίς κολήματα και τώρα η κατάσταση είναι κωμικοτραγική - κολλάει μέχρι αηδίας . . δεν ξέρω αν είναι από κάτι άλλο το πρόβλημα αλλα από κάρτα γραφικών δεν είναι γιατι πριν 4 μέρες άλλαξα και έβαλα την ATI RADEON 6870 γιατί νόμιζα πως είναι από κάρτα αλλα τα πράγματα είναι τα ίδια . . τι μπορεί να φταίει ? ?

? ?

Δημοσ.

συγγνώμη που δεν τα είπα πριν αλλα είναι

CPU : Intel® Core™2 Quad Processor Q6600

GPU : Ati Radeon HD 6870

RAM : 4 GB

αν χρειαζεσαι κατι αλλο πες μου

Δημοσ.

πες μου σε παρακαλω,πως καταλαβες οτι δεν λειτουργει στην συχνοτητα που πρεπει;;;

σε ποιο παιχνιδι σου κολλαει;;;

απο θερμοκρασιες πως πας;

Δημοσ.

Σε οποιοδήποτε παιχνίδι μου κολλάει μέχρι και σε παιχνίδια με γραφικά του psx (έχω emulator)

οι θερμοκρασίες είναι λίγο ανεβασμένες για την ακρίβεια περίμενε να σου πω σε 1 λεπτάκι ακριβώς

οι 2 πυρήνες είναι στα 90c και άλλοι 2 σε 85 - 87 c

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες είναι πολύ ψηλές. Θα έπρεπε σε full load να είσαι τουλάχιστον 10 βαθμούς κάτω. Για τσέκαρε την ψύκτρα και την εφαρμογή της πάνω στον επεξεργαστή...

Δημοσ.

πωωωωωωωωω ρε μαν καιγεσαι λεμε!!!!!!!!!!!!!

πιθανοτατα γ αυτο κολλανε τα παντα!!!!

ανοιξε τον πυργο με σβηστο μηχανημα και ριξε ενα γερο καθαρισμα στην ψυκτρα του επεξεργαστη!!!!

σκεψου οτι εχεις οριο 100 βαθμους!!!!

με τη στοκ ψυκτρα της ιντελ εισαι;;;;

Δημοσ.

ναι

η ψηχτρα τριζει απο τιν καθαριοτητα . .ρε παιδια δεν ξερω τι φταιει που εχω τοσο μεγαλες θερμοκρασιες

Δημοσ.

αν την ειχες πειραξει προσφατα,βεβαιωσου οτι την εχεις κουμπωσει καλα και δεν κουναει ουτε χιλιοστο πανω!!!!

το ειχα παρει σε τεχνικο το pc . . . εγω δεν ξερω πως να καταλαβω αν ειναι καλα κουμπομενει . .

Δημοσ.

την κουνας και θα δεις αν ειναι στον αερα θα κουνιεται προφανως

η στοκ ψυκτρα εχει 4 ποδακαρια τα οποια κουμπωνουν γυριστα(σαν σε ενα μπουκαλι φαντασου)

αν ενα δεν εχει πιασει σωστα τοτε η ψυκτρα δεν κανει επαφη με τον επεξεργαστη = no cooling bro!

Δημοσ.

το εχω με ανοιχτο το κουτι και εφτασε 97c κλινω λιγο το pc να δω αν εχει κουμποσει και μπενω να σας πω τις "εμπιριες" μου . .

Δημοσ.

το εχω με ανοιχτο το κουτι και εφτασε 97c κλινω λιγο το pc να δω αν εχει κουμποσει και μπενω να σας πω τις "εμπιριες" μου . .

Δεν το λυπασαι το καημενο? :shock:

Δημοσ.

οκ παιδια δεν ειχε κουμποσει καλα τωρα ειναι 55 c το περισσοτερο παω να δοκιμασω το παιχνιδι να σας πω . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...