nicolle Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Τον τελευταίο καιρό το bluetooth απο το hp λαπτοπ μου κολλάει. Οποτε θέλει στελνει, αλλες φορές οχι. ειδικά οταν ειναι να λαβει αν δεν παω στο εικονίδιο να κάνω ρύθμιση για λήψη δεν κανει τιποτα, ενω παλιοτερα δούλευε κανονικά. Τώρα εχει χαθεί απο τη γραμμή εργασιών κατω δεξιά ΚΑΙ το εικονίδιο του bluetooth. Οταν ελεγχω απο το hp wireless assistant μου λεει οτι ειναι ενεργοποιημένο και οτι η συσκευή λειτουργει σωστα..... Απο που θα ενεργοποιήσω το εικονίδιο? Αν κατεβάσω νεους drivers και τους κάνω εγκατάσταση υπάρχει περίπτωση να κανω βλακεία? Ευχαριστώ
nikomas50 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Στα ΧΡ: Πίνακας Ελέγχου\Συσκευές Bluetooth\Επιλογές τσεκάρεις το "Προβολή εικονιδίου στη Γραμμή ειδοποιήσεων".και Εφαρμογή. Αν είναι ήδη τσεκαρισμένο το ξετσεκάρεις πατάς εφαρμογή το ξανατσεκάρεις και ΟΚ.
nicolle Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Στα ΧΡ: Πίνακας Ελέγχου\Συσκευές Bluetooth\Επιλογές τσεκάρεις το "Προβολή εικονιδίου στη Γραμμή ειδοποιήσεων".και Εφαρμογή. Αν είναι ήδη τσεκαρισμένο το ξετσεκάρεις πατάς εφαρμογή το ξανατσεκάρεις και ΟΚ. Εχω vista .... εκεί ???
nikomas50 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχω vista για να το δω, αλλά επειδή υπάρχει μια σχετική ομοιότητα με τα seven, Πίνακας Ελέγχου\Υλικό και Ήχος\Προβολή Συσκευών και εκτυπωτών κάνεις δεξί κλικ στο Bluetooth\ρυθμίσεις Bluetooth τσεκάρεις το "Προβολή εικονιδίου στη Περιοχή ειδοποιήσεων".και Εφαρμογή. Αν δεν υπάρχει περίμενε οδηγίες από άλλον.
nicolle Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχω vista για να το δω, αλλά επειδή υπάρχει μια σχετική ομοιότητα με τα seven, Πίνακας Ελέγχου\Υλικό και Ήχος\Προβολή Συσκευών και εκτυπωτών κάνεις δεξί κλικ στο Bluetooth\ρυθμίσεις Bluetooth τσεκάρεις το "Προβολή εικονιδίου στη Περιοχή ειδοποιήσεων".και Εφαρμογή. Αν δεν υπάρχει περίμενε οδηγίες από άλλον. Οκευ το βρήκα!!! ειναι λεει ενεργοποιημένο αλλα ακόμη δεν μπορω να παρω ή να στείλω τίποτα..αρα που είναι το πρόβλημα θα σκασω...
nicolle Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Το ξετσεκάρισες....και............? ήταν ξετσεκαρισμένο και το τσεκάρισα και όλα οκευ...αλλου ειναι προφανως το προβλημα ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.