Προς το περιεχόμενο

AVIAddXSub προβλημα

titi86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Το πρόβλημα μου είναι ότι μετατρέπω μια ταινία στο AVIAddXSub κάνει κανονικά την ενσωμάτωση αλλά ο ήχος της ταινίας μετά είναι πιο χαμηλός από πριν!!! Λύνετε; και αν ναι πως ; :blink:

Δημοσ.

Το AviAddXSubs ΔΕΝ κάνει μετατροπή βίντεο. Δημιουργεί ένα νέο container (.divx) και βάζει μέσα το video stream, το audio stream και προσθέτει και ένα επιπλέον stream με τους υπότιτλους σε μορφή xsubs (bitmap).

Αυτό λέγεται transcoding και όχι convertion. Δεν γίνεται καμία αλλαγή στα vιdeo & audio streams.

Που αντιλαμβάνεσαι την διαφορά της έντασης; Στο pc (αν ναι με πιο πρόγραμμα) ή στο dvd;

Δημοσ.

Transcoding είναι όταν μετατρέπεται από ένα code(codec) σε άλλο αυτό που κάνει το AviAddXSubs λέγεται muxing (multiplexing όπως το ακούτε moulti=πολύ plexing=πλέκω)

Δημοσ.

Το AviAddXSubs ΔΕΝ κάνει μετατροπή βίντεο. Δημιουργεί ένα νέο container (.divx) και βάζει μέσα το video stream, το audio stream και προσθέτει και ένα επιπλέον stream με τους υπότιτλους σε μορφή xsubs (bitmap).

Αυτό λέγεται transcoding και όχι convertion. Δεν γίνεται καμία αλλαγή στα vιdeo & audio streams.

Που αντιλαμβάνεσαι την διαφορά της έντασης; Στο pc (αν ναι με πιο πρόγραμμα) ή στο dvd;

ok sorry για την λάθος διατύπωση !!! την αλλαγή της έντασης την αντιλαμβάνομαι στο pc προς το παρόν, στο dvd δεν το δοκίμασα ακόμα!!!

τι μπορεί να φταίει τότε;;;

Δημοσ.

Το πρόγραμμα δημιουργεί αρχεία .divx (όπως είπα) και ανοίγουν συνήθως με το divx player (αν είναι εγκατεστημένο).

Αυτό που ήθελα να ξέρω είναι, αν γίνει αναπαραγωγή και του αρχικού avi και του divx με το ίδιο πρόγραμμα υπάρχει διαφορά στην ένταση;

Λογικά δεν θα πρέπει να υπάρχει. Αν τα δοκιμάζεις σε διαφορετικά προγράμματα τότε μπορεί να είναι από διαφορετικές ρυθμίσεις.

Νομίζω το vlc μπορεί να παίξει αρχεία divx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...