Alexis407 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία κ θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας γιατί είμαι άσχετος! Θέλω να αγοράσω δώρο στην γυναικά μου ένα κινητό καλό!!!!!! αυτό που έχει είναι για πέταμα! έχω καταλάβει ότι έχει ερωτευτεί (εκτός από εμένα )κ τα iphone 3 k 4 τής apple! έχω καταλήξει σε αυτά εδώ: Iphone 3 8g Iphone 4 16g έχω ακούσει ότι τα 4 έχουν κάποια προβλήματα είναι αλήθεια ???? αν το έχει κανείς ας με ενημερώσεις θα το εκτιμούσα!!!!! ευχαριστώ!!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 To thread για το iphone 4 Επειδη 300+ σελιδες ειναι αρκετες,ριξτου μια ματια απο την αναποδη για να δεις τις προσφατες καταχωρησεις. Οι κατοχοι του υποστηριζουν οτι δεν υπαρχει καποιο φοβερο προβλημα(υποθετω πως αναφερεσαι στο θεμα της "λαβης του θανατου"οπου χανεται μερικως το σημα του τηλεφωνου αν το κρατησεις με συγκεκριμενο τροπο)
nikoskon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Αν πάρεις το 3, πάρε το 3GS, όχι το 3G. Και αν το βρεις σε λευκό, ακόμα καλύτερα αφού πρόκειται για γυναίκα. Το iPhone4 δεν ξέρω αν έχει έρθει σε λευκό ακόμα.
Haldol Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Οι κάτοχοί του υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει αξιόλογο πρόβλημα, ενώ οι μη-κάτοχοι υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που δε μπορείς ούτε να πάρεις τηλέφωνο. Βγάζεις τα συμπεράσματά σου. Και προς θεού, όχι το 3GS. Δεν αξίζει να δώσεις σχεδόν 500€ για κινητό και να έχεις οθόνη με τόσο μικρή ανάλυση.
nikoskon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Το ερώτημα είναι πότε έρχεται το 4άρι σε λευκό...;
Vasilisxd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση μπορεις να βρεις το 3Gs στα 300€. Αμα πας για καινουργιο παιρνεις το 4 με 650€. Μεταχειρισμενο το βρισκεις στα 500€. Sent from my iPhone using Insomnia
jimgeroul Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Και εγώ πιστεύω πως για δώρο για γυναίκα 3GS white is the best choice! Και (φυσικά, κατα την άποψή μου) όχι καινούργιο.. Ψάξε λίγο και θα βρείς αμέσως κάποιο σε καλή κατάσταση με 300-350.. Τα iPhone είναι συσκευές που Άν δεν τους κάνεις κάτι εσύ, δεν θα σουβγάλει πρόβλημα! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.