At0m0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παρόλο που δεν έχω καταλάβει jesus περί host και rapidshare κ.λπ., απλά να πώ ότι εγώ "συνδέομαι στο internet" μέσω του τρόπου (Β) που περιέγραψα σε εκείνο το "δαιδαλώδες" post, χρησιμοποιώντας ένα Linux (gentoo, χωρίς αυτό να έχει σημασία) το οποίο κάνει το "dialup" (για χ,ψ λόγους) αντί για το adsl-router μου. Συνεπώς για να αλλάξω IP (αυτή που φαίνεται στο internet), που συνεπάγεται αποσύνδεση και επανασύνδεση στον ISP μου, συνδέομαι στο Linux-άκι μου και εκτελώ την εντολή /etc/init.d/net.ppp0 restart Τόσο απλά. Προφανώς υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι να κάνεις το παραπάνω.
Bspus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το proxy απ οτι ειδα δεν βοηθαει σε αυτη τη περιπτωση. Βοηθαει μεσω του browser, δηλ. σε ενα site αλλα οχι στον game server. Ισως επειδη το παιχνιδι σου δεν χρησιμοποιει τον proxy. Ισως καταφερεις να το αναγκασεις να τον χρησιμοποιησει με προγραμματα σαν το proxifier (http://www.proxifier.com). Δεν εχω υποψη μου καποιο δωρεαν αλλα δεν εχω ψαξει κιολας Ισως να εχει και καποιο μηχανισμο ωστε να εναλασσεται τακτικα μεταξυ διαφορων proxies χωρις την παρεμβαση σου, διαφορετικα δεν φανταζομαι να σε βοηθαει πολυ, αμα ειναι να κανεις αλλαγες χειροκινητα. Σε οποιαδηποτε περιπτωση, αμα χρησιμοποιεις τους δωρεαν proxies που υπαρχουν πολυ δυσκολα θα καταφερεις καλες ταχυτητες και ping που ειναι απαραιτητα για download και παιχνιδια. Για να αλλαξεις πραγματικα την ιδια IP του router σου, ακομα και αν υπαρχει τροπος χωρις reboot ολου του router αλλα μονο του WAN interface (χλωμο) παλι για λιγο θα αποσυνδεθεις απο τo internet, αυτο δεν το αποφευγεις.
ioannnis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ισως επειδη το παιχνιδι σου δεν χρησιμοποιει τον proxy. Ισως καταφερεις να το αναγκασεις να τον χρησιμοποιησει με προγραμματα σαν το proxifier (http://www.proxifier.com). Δεν εχω υποψη μου καποιο δωρεαν αλλα δεν εχω ψαξει κιολας Ισως να εχει και καποιο μηχανισμο ωστε να εναλασσεται τακτικα μεταξυ διαφορων proxies χωρις την παρεμβαση σου, διαφορετικα δεν φανταζομαι να σε βοηθαει πολυ, αμα ειναι να κανεις αλλαγες χειροκινητα. Σε οποιαδηποτε περιπτωση, αμα χρησιμοποιεις τους δωρεαν proxies που υπαρχουν πολυ δυσκολα θα καταφερεις καλες ταχυτητες και ping που ειναι απαραιτητα για download και παιχνιδια. Για να αλλαξεις πραγματικα την ιδια IP του router σου, ακομα και αν υπαρχει τροπος χωρις reboot ολου του router αλλα μονο του WAN interface (χλωμο) παλι για λιγο θα αποσυνδεθεις απο τo internet, αυτο δεν το αποφευγεις. Nομιζω οτι αυτο ισχυει σε ολους τους game servers. Σε αναγνωριζουν μεσω του IP του router σου. Δεν μεσολαβει browser. Τα proxy δουλευουν μεσω του browser. Nα αποσυνδεθω, αλλα ανωδυνα.
isay Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Nομιζω οτι αυτο ισχυει σε ολους τους game servers. Σε αναγνωριζουν μεσω του IP του router σου. Δεν μεσολαβει browser. Τα proxy δουλευουν μεσω του browser. Nα αποσυνδεθω, αλλα ανωδυνα. Μια διευκρίνηση. Αν βάλεις τα στοιχεία του proxy στις ρυθμίσεις του internet explorer (και οχι του firefox, chrome, κλπ) τότε λόγω τρόπου δικτύωσης των windows, έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να ξεγελάσεις τα υπόλοιπα προγράμματα. Βάζεις τις ρυθμίσεις και επανεκκινείς browser και πρόγραμμα που θες να ξεγελάσεις. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.