Προς το περιεχόμενο

Case για εξωτερικο σκληρο δισκο

j0hnn1e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Μια και το κουτι που ειχα μεχρι τωρα τα "επαιξε" και εχω 500gb απο αρχεια που χρειαζομαι στο δισκο που ηταν μεσα, θα χρειαστω ενα καινουργιο "κουτι" ή κατι που να συνδεεται στον υπολογιστη.

99% ειναι το τροφοδοτικο της θηκης, μιας και ο δισκος δουλευει κανονικα. Οπως και να εχει ειναι εκτος εγγυησης οποτε κοιταζω για κατι καινουργιο.

Ειδα αυτο εδω στο πλαισιο.

Ξερει κανεις αν ειναι αξιοπιστο για την ασφαλεια του δισκου ή να κοιταξω κατι διαφορετικο? (ο δισκος ειναι 3,5'' SATA)

Δημοσ.

Νομίζω ότι θεωρείται καλό σαν μοντέλο και γενικά η μάρκα αυτή θεωρείται αξιοπιστη! Αυτό μόνο μην πάρεις, γιατί έχει μέσα μία συνδεσμολογία από όσο θυμάμαι από παλαιότερη συζήτηση στο φόρουμ, άστα να πάνε, πολύ μπερδεψούρα! Αλλά αυτό που κοιτάς κιόλας βολεύει αν έχεις και παραπάνω δίσκους και θες να τους "εξαφανίζεις" στο συρτάρι πχ!

Δημοσ.

Ειδα αυτο εδω στο πλαισιο.

Ξερει κανεις αν ειναι αξιοπιστο για την ασφαλεια του δισκου ή να κοιταξω κατι διαφορετικο? (ο δισκος ειναι 3,5'' SATA)

Αυτο το εχω εγω παντως παντως και παιζει απροβληματιστα αρκετο καιρο τωρα , παλιοτερα στο pc,τωρα στο media player .Δεν ξερω τι εννοεις με την ασφαλεια του δισκου ...σκονες και τετοια φοβασαι ?

Δημοσ.

Ναι γιατί μου φαίνεται κάπως "εκτεθιμενο". Αλλα αν λες ότι δεν σου έχει εμφανίσει τίποτα μάλλον αυτο θα πάρω. Περιμένω μήπως πει και κανενας άλλος τη γνώμη του για να εχω πιο συγκεντρωτικά στοιχεία ;-)

Δημοσ.

E αν θες περίμενε μπας και σου προτείνει και κανείς άλλος τίποτα σε κανένα άλλο μαγαζί, γιατί από όσο είδα στα μεγάλα καταστήματα έχει πέσει περονόσπορος όσον αφορά στην ποικιλία σε σχεση με παλαιότερα χρόνια... :confused:

Τουλάχιστον αυτή που είδες παίρνει και 2.5'' δίσκο αν ποτέ χρειαστείς! :rolleyes:

EDIT:

Είδα μόλις ότι το Πλαίσιο έχει και αυτήν που είναι usb 3.0, αλλά κάνει βέβαια 50 ευρώ(μιας που είναι πιο σύγχρονη)... :-)

Ή

Αυτήν που ναι μεν έχει usb 2.0 αλλά έχει και e-sata, που είναι πιο γρήγορο στην πράξη από την usb 3.0 και που πιθανότατα να έχεις ήδη θύρα esata στον υπολογιστή σου...Και παιρνει και 2.5'' σκληρούς... :-)

Δημοσ.

Ψαχνω κατι φθηνo στα 20 - 30 ευρω να παρω, γιατι μελλοντικα θελω να παρω time capsule (δουλευω σε mbp).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...