updown90 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδία , θα ήθελα να ρωτήσω μήπως και γνωρίζετε κάτι για το πρόβλημα μου. Καταρχήν βρίσκομαι κύπρο και ο παροχέας μου είναι η cytanet, η οποία απο την μέρα που έβαλα την σύνδεση μου έδωσε ένα thomson tg585 v6 το οποίο δουλεύει κανονικότατα. Λόγω του ότι ήθελα να δοκιμάσω το νέο thomson tg585 v8 το αγόρασα απο αγγλία μέσω e-bay, αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα στην ρύθμιση της σύνδεσης. Ο παροχέας μου απο ότι έχω καταλάβει χρησιμοποιέι ETHoA όπως φαίνεται και ποιό κάτω: Connection Information Uptime: 0 days, 0:11:51 Data Transferred (Sent/Received) [kB/MB]: 797,26 / 3,39 Connection Settings PVC Info (VPI.VCI): 8.35 Type: ETHoA TCP/IP Settings IP Address: ΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧ.ΧΧΧ/ΧΧ Default Gateway: ΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ Primary DNS: ΧΧΧ.ΧΧΧ.Χ.ΧΧΧ Secondary DNS: ΧΧΧ.ΧΧΧ.Χ.ΧΧΧ Όταν όμως ξεκινώ το οδηγό ρύθμισης του TG585 V8 υπάρχουν μόνο 2 επιλογές : Bridged και Routered PPP. Έχω δοκιμάσει με Bridged , ανάβουν όλα τα λαμπάκια πράσινα αλλά δέν έχω προσβαση στο διαδίκτυο. Με Routered PPP δέν μπορώ να προχωρήσω επειδή ζητά όνομα χρήστη και κωδικό για τη σύνδεση πράγμα που δέν υπάρχει καθώς το μόνο που χρειάζεται το ETHoA που είναι στο άλλο μόντεμ είναι απλά ένα user ως ονομα χρήστη. Η ερώτηση μου είναι πώς μπορώ να ρυθμίσω το μόντεμ μου έτσι ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ με τη σύνδεση μου;Έχω ελέγξει και υποστηρίζει ETHoA αλλά δέν μπορώ μέσω του οδηγού ρύθμισης να έχω πρόσβαση σε αυτό. Μήπως είναι το firmware; Το έχω αναβαθμίσει στο τελευτάιο αλλά πάλι τίποτα. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 αν και πρωτη φορα ακουω αυτο που λες το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να το ρυθμισεις ethoa απο telnet.υπαρχει manual για το cli interface του Thomson
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.