Προς το περιεχόμενο

απο forthnet σε cyta-θεσσαλονικη παρασκευοπουλου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι εδω κι ενα χρονο στ forthnet στισ αρχεσ ηταν ολα μια χαρα ηχα και καλαη ταχυτηα 18 και δεν ειχα αποσυνδεσεισ. μετα απο ενα διαστημα η ταχθτητα μου επεσε αρκετα στα 14 και μπορει να εφτανε μεχρι 8 κ ειχα πολλεσ αποσυνδεσεις. ηρ8αν οι τςχνικοι πολλεσ φορεσ αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει οχι τοσο συχνες αποσυνδεσεισ αλλα η ταχθτητα ειναι πλεον 13-14. σκεφτομαι να αλλαξω και να παω στ cyta λετε να ειναι καλη επιλογη? αν βαλω 24 στην σιτα θα πλιρωνω και παγιο οτε?? κ αν εξακολουθει να υπαεχει το προβλημα κ φταει η γραμμη μου τι μπορω να κανω γι αυτο??? η περιοχη μου ειναι θεσσαλονικη παρασκευοπουλου

Δημοσ.

επειδη το 99 τις 100 φταιει ο χαλκος σε οποια εταιρεια και να πας οτι προβληματα ειχε ο χαλκος σου απο την προηγουμενη εταιρεια πανε στην καινουρια.ο μονος τροπος για να μην γινει αυτο θα ειναι να ενεργοποιησεις μια νεα εταιρεια χωρις να καταργησεις την παλια οποτε υποχρεωτικα να σου φερουν αλλο καλωδιο.βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να πετυχεις σε χειροτερο καλωδιο ουτε σημαινει οτι δεν μπορει να χαλασει παλι μετα απο λιγο καιρο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ειδικά αν έχει πρόβλημα ο βρόγχος δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε όποιο εναλλακτικό ISP και να πας, δυστυχώς ο ΟΤΕ είναι η μονάδικη λύση

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά θα αλλάξει βρόγχο...διότι αν έχει πρόβλημα ο δικός του και είναι σε εναλλακτικό δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί

Δημοσ.

Μα ο ΟΤΕ δεν είναι υποχρεωμένος να φτιάξει και τον χαλκό, ανεξάρτητα απο το αν είναι σε εναλλακτικό ή όχι ο συνδρομητής; (όχι τι κάνει στην πράξη, αλλά τι πρέπει να κάνει)

Πιστεύω πως δεν ισχύει αυτό που λες, αλλά ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω, οπότε αν επιμένεις, δεν έχω λόγο να διαφωνήσω...απλά δε το καταλαβαίνω πως στέκει λογικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι υποτίθεται ότι είναι, αλλά δεν έχω διαβάσει περίπτωση που να τον έχει φτιάξει :P

Δημοσ.

Α ρε ΕΕΤΤ που του χρειάζεται!!!Μαύρο θέλει και να σηκωθούν να φύγουν κι όσοι έχουν μείνει εκεί πέρα! Μόνο έτσι θα στρώσουν οι Γερμανοί!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...