DeareN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Η διαφορα ομως με το getitnow ειναι οτι δεν υπαρχει μεγαλο αποθεμα ούτε στις αποθηκες, ούτε στους προμηθευτες για την ps3 250gb , αρα σιγουρα μιλαμε για πολυ λιγα κομματια. Τωρα αν η εταιρια παπασωτηριου κανει σαν την οθονη του getitnow δηλαδη πει οτι η 22αρα εξαντληθηκε αλλα στην ιδια τιμη σας δινουμε με τα ιδια χαρακτηριστικα την 23αρα θα ειναι σιγουρα μια πολυ καλη κινηση, σχεδον απιθανη βεβαια κατα την προσωπικη μου αποψη.
million_voices Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Να μιλησουμε λιγο σοβαρα? αν θελουμε βεβαια να μας αντιμετωπιζουν ως σοβαρους 1. Μην προτρεχουμε,ο Παπασωτηριου δεν εχει ιστορικο μουφα προσφορων και ελεεινων τροπων διαφημισης (δεν ειναι καν στο σκρουτζ νομιζω) οποτε περιμενουμε και βλεπουμε 2. Σε περιπτωση που αρνηθει να αποστειλει επικαλουμενος λαθος (πραγμα πολυ πιθανο για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας) ολοι εσεις που κραυγαζετε τι θα κανετε? (99% μια μαντρα γιατι μιλαμε για Ελλαδα ετσι ειτε σας αρεσει ειτε οχι και να μην ξεχνατε οτι η αγορα διαμορφωνεται κυριως απο εμας τους ιδιους ως καταναλωτες) ανυπομονω να διαβασω τα κηρυγματα και τις ιδεαλιστικες τοποθετησεις σας ps αν ο Παπασωτηριου και ο καθε Παπασωτηριου θελει να θεωρειται σοβαρο μαγαζι θα πρεπει να αποστειλει διαφορετικα αλλος ενας στο recycle bin απο τον οποιο αγοραζω μονο αν κατι με συμφερει τρελα
DeareN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Να μιλησουμε λιγο σοβαρα? αν θελουμε βεβαια να μας αντιμετωπιζουν ως σοβαρους 1. Μην προτρεχουμε,ο Παπασωτηριου δεν εχει ιστορικο μουφα προσφορων και ελεεινων τροπων διαφημισης (δεν ειναι καν στο σκρουτζ νομιζω) οποτε περιμενουμε και βλεπουμε 2. Σε περιπτωση που αρνηθει να αποστειλει επικαλουμενος λαθος (πραγμα πολυ πιθανο για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας) ολοι εσεις που κραυγαζετε τι θα κανετε? (99% μια μαντρα γιατι μιλαμε για Ελλαδα ετσι ειτε σας αρεσει ειτε οχι και να μην ξεχνατε οτι η αγορα διαμορφωνεται κυριως απο εμας τους ιδιους ως καταναλωτες) ανυπομονω να διαβασω τα κηρυγματα και τις ιδεαλιστικες τοποθετησεις σας ps αν ο Παπασωτηριου και ο καθε Παπασωτηριου θελει να θεωρειται σοβαρο μαγαζι θα πρεπει να αποστειλει διαφορετικα αλλος ενας στο recycle bin απο τον οποιο αγοραζω μονο αν κατι με συμφερει τρελα Συμφωνω με αυτα που λες και ετσι πιστευω οτι θα γινει. Πιθανοτατα τα παιχνιδια θα παραδωθουν αλλα για το playstation θα παραδωθουν τα ελαχιστα κομματια που εχουν σε προταιρεοτητα απο τις παραγγελιες και οι υπολοιποι θα λαβουν ενα ωραιοτατο μηνυμα το γνωστο πλεον για τα ελληνικα δεδομενα. Και μετα τι?
Vaggos02 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω με αυτα που λες και ετσι πιστευω οτι θα γινει. Πιθανοτατα τα παιχνιδια θα παραδωθουν αλλα για το playstation θα παραδωθουν τα ελαχιστα κομματια που εχουν σε προταιρεοτητα απο τις παραγγελιες και οι υπολοιποι θα λαβουν ενα ωραιοτατο μηνυμα το γνωστο πλεον για τα ελληνικα δεδομενα. Και μετα τι? Ακόμα δε τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Υπομονή μέχρι Τρίτη-Τετάρτη και βλέπουμε. Εδώ θα είμαστε και πάλι!
beez Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αυτα ειναι πολλα χρονια γνωστα στους παροικουντες και δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει τωρα να τα αναφερεις... Στο σαιτ δηλαδη του πλαισιου που εδωσε τους 500gb 2.5'' 19.99€ σε εκατονταδες ισως ατομα δεν τα εγραφε; Στο σαιτ του getitnow που εδωσε καμια 100στη κοματια 23αρες TV/mpeg4 philips 115€ δεν τα εγραφε; Και μαλιστα σε αυτες τις δυο περιπτωσεις οι τιμες ηταν πολυ πιο απιστευτες απο ο,τι στο ps3 εδω. Η καταστροφη της εικονας ενος μαγαζιου δεν στοιχιζει 500-1000-5000 ευρω και ειναι το πρωτο που σκεφτονται, ειδικα σε μια περιοδο κρισης. Τιποτα αλλο απο μενα, τα "χρησιμα" ποστ δυστυχως ειναι πλεον στο θεμα 1 στα 10. Δεν εχει νοημα να το λερωνουμε αλλο. εκτιμω την συνεισφορά σου στο φόρουμ και τις ανταλλαγες απόψεων αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση σε βρίσκω αρκετα επικριτικό. θα μου επιτρέψεις να εχω την δική μου αποψη ειτε αυτο σημαίνει οτι μπορει να βλεπω το ποτήρι μισο-αδειο και οχι μισο-γεμάτο ειτε το οτι μπορώ να εκφέρω την απόψη μου παρόλο που αυτο μπορει να μην προχωράει την συζήτηση (μακάρι ολοι να μπορούσαμε παντα να κάνουμε επικοδομοιτικά σχόλια) και τέλος τι να πω συγνώμη που λερώνω το θέμα- επειδή μου θυμίζει λιγο πρακτικές του παρελθόντος καλύτερα να το αφησουμε ανοιχτό και ο καθένας αποφασίζει για τον ευατό του αν τα σχολια καποιου ειναι χρήσιμα η οχι. στο θεμα μας τώρα - επειδη ολοι εχουν πέσει με τα μούτρα το βλεπω πολύ πιθανον να μην υπάρχει αρκετη ποσότητα για όλου π.χ. για εμένα που εβαλα την παραγγελια σήμερα. επιπλέον βλεπω και στις τιμές των παιχνιδιων μια αναντιστοιχία - δηλαδή υπάρχουν παιχνιδια 2007 με 30-40 ευρώ. π.χ. το vanquish το εχει 54 ευρώ - το ειχα παρει απο αμαζον για ενα 20ρικό - και ειναι και αυτο παινχιδι του 2010 οπως τα υπόλοιπα. το κυριο προβλημα οπως εχουμε ξαναπει για ονλαιν σοπ στιλ παπασωτηρίου ειναι οτι δεν υπάρχει πραγματική συνδεση με το στοκ και μπορει τωρα να εχουν μπει παραγγελιες για 300 πσ3 ενω ειχε μονο 50. μου πέρασε απο το μυαλό μήπως ειναι το δώρο κανενός απολυμένου εργαζόμενου προς τον παπασωτηρίου...
million_voices Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 σε τετοιες περιπτωσεις ξεχωριζει η ηρα απο το σταρι αν θελουν να χτισουν η να διασφαλισουν το ονομα τους ακομα και με καποια χασουρα θα στειλουν διαφορετικα μπακαληδες θα ειναι οπως η πλειοψηφια των ελληνικων επιχειρησεων αργα η γρηγορα και με την οικονομικη στενοτητα που παιζει ο κοσμος θα επιβραβευσει τους σοβαρους θελει δεν θελει προσωπικα θεωρω το amazon πολυ ποιο ασφαλες (ακομα και σε θεματα doa και εγγυησεων) για αγορες απο τα ντοπια κωλοχανεια
trebelas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 μου πέρασε απο το μυαλό μήπως ειναι το δώρο κανενός απολυμένου εργαζόμενου προς τον παπασωτηρίου... Αμα εγινε ετσι χαλαλι στον τυπο που το εκανε..Θα το ευχαριστηθηκε τουλαχιστον.. Περα απο την πλακα η προσφορα με το Move στα 279 που ειπε ενας φιλος ειναι κατι αντιστοιχο.Τωρα κανει 320 Skroutz. Εμενα μου φαινεται ως μια πολυ καλη προσφορα σε καμια περιπτωση ιδια με τις αλλες που αναφερθηκαν που μιλαμε για 50% της αρχικης τιμης. Το αν θα δωθουνε τελικα θα δουμε..
citiz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλή τιμή, ακόμα και γω που δεν έχω τρέλλα με το gaming με τρώει να το χτυπήσω. Σε όποιον άρεσουν τα beat em up το super street figther 4 είναι κορυφή και στα 10€ είναι τέλεια τιμή.
beez Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 σχετικα με το sf4 περνει 9 στο gamespot αλλα εμενα μου φανηκε πολυ επαναληψη σαν gameplay οπως τοτε που το παιζαμε στην amiga απλως τωρα ποιο ρετουσαρισμενο, το παιχνιδι παραμενει το ιδιο και ειναι παρα πολύ απλο - για μενα βαρετό. dearen πως και πηρες το dantes inferno? αυτο απο οτι ειδα στο gamespot εχει 6,5 σαν βαθμολογια. επισης μια ερώτηση απο μενα ειδα οτι καποιοι παραγγειλανε 3 επιπλεον κοντρολλερ. το ps3 περνει 4 σύνολο? η θελει κατι στιλ multi-tap δεδομενου. ποια παιχνιδια π.χ. θα επαιζαν 4 ατομα ταυτόχρονα και εκει η τηλεόραση θα χωρίζετε στα 4? φανταζομε για κανα ποδοσφαιρακι θα ειναι καλα αλλα πως βλεπεις που βρίσκονται και οι 4 παίχτες? εγω πηρα bc2,bioshock 2, heavy rain, gow 3, read dead redemption. αν κατσει το βλεπω να τα παίζω για παντα με τις ωρες που εχω να διαθεσω για gaming παντως εγω προσωπικα αν και ειμαι απαισιόδοξος σε περίπτωση που δεν κάτσει η παραγγελια - απο την στιγμη που εχω λαβει αποδοχή παραγγελίας - θα την κάνω την καταγγελια για την τιμή των όπλων και ενοείτε παπασωτηριου θα μπει στα μαύρα καταστοιχα και θα ενημερώσω και φίλους και γνωστούς. για την ιστορία ετυχε και μίλησα πριν μερικές μέρες με το public και εχουν καταλάβει οτι τελικα οι προσφορές που βγάλανε στο τελος νοέμβρη για τα 5 χρόνια τους εκαναν ζημιά παρολο που λενε οτι τους κρέμασε ο προμηθευτής τους - συγκεκριμενα μου ειπανε οτι αναγκάστηκαν να πάρουν τις τηλεοράσεις ακριβότερα για να ικανοποιήσουν την ζήτηση.
c_access Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Έκλεισα και γω ενα PS3 μαζι με άλλα 2 παιχνίδια και ένα χειριστήριο. Να δούμε τι θα γίνει....
krokos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Να μιλησουμε λιγο σοβαρα? αν θελουμε βεβαια να μας αντιμετωπιζουν ως σοβαρους 1. Μην προτρεχουμε,ο Παπασωτηριου δεν εχει ιστορικο μουφα προσφορων και ελεεινων τροπων διαφημισης (δεν ειναι καν στο σκρουτζ νομιζω) οποτε περιμενουμε και βλεπουμε 2. Σε περιπτωση που αρνηθει να αποστειλει επικαλουμενος λαθος (πραγμα πολυ πιθανο για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας) ολοι εσεις που κραυγαζετε τι θα κανετε? (99% μια μαντρα γιατι μιλαμε για Ελλαδα ετσι ειτε σας αρεσει ειτε οχι και να μην ξεχνατε οτι η αγορα διαμορφωνεται κυριως απο εμας τους ιδιους ως καταναλωτες) ανυπομονω να διαβασω τα κηρυγματα και τις ιδεαλιστικες τοποθετησεις σας ps αν ο Παπασωτηριου και ο καθε Παπασωτηριου θελει να θεωρειται σοβαρο μαγαζι θα πρεπει να αποστειλει διαφορετικα αλλος ενας στο recycle bin απο τον οποιο αγοραζω μονο αν κατι με συμφερει τρελα Παιδιά ξεχνάτε ευκολα...το ολο σκηνικο με τα παιχνίδια εχει ξαναπαίξει (19/1/2010 - έχω κρατήσει και τα email) Aποσπασμα απο την πρώτη απαντηση στην ΤΟΤΕ παραγγελία μου: "Επιλογή: Αποστολή μαζικά των εμπορευμάτων όταν όλα είναι διαθέσιμα.Επιθυμητές ώρες παραλαβής: 17:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ Στην παραγγελία περιλαμβάνονται τα παρακάτω είδη: Soulcalibur IV (X360) Games τμχ. 1 - 5,00 Euro Eternal Sonata (X360) τμχ. 1 - 5,00 Euro Rainbow Six : Vegas 2 (X360) τμχ. 1 - 5,00 Euro Far Cry 2 (X360) Games τμχ. 1 - 5,00 Euro -----------------------------------------------------------------------------" Kαι ενώ λοιπον στο site έγραφε διαθέσιμα και σε άφηνε να παραγγειλεις, μετα απο καιρο σου ερχοταν ενα μαιλ που ελεγε "Δυστυχώς όλα τα προϊόντα που επιλέξατε είναιεξαντλημένα. Στο κατάστημα της Στουρναρη πάρα πολλοί τίτλοιείναι σε ειδική προσφορά και εξαντλούνται άμεσα. Τηλ.210-3809821 εάν θα θελετε να δεσμεύσετεπαιχνίδια και να σας τα αποστείλουν από κει." οπου δεν υπηρχε τιποτα φυσικα...
originalhoyas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως για καλό και για κακό έχω τυπώσει και τις σελίδες με τις προσφορές ώστε να τις έχω, αν δια μαγείας από αύριο είναι εξαντλημένα (καθώς όλα τα παιχνίδια που παρήγγειλα σήμερα είναι στην πρώτη κατηγορία διαθεσιμότητας) και να τους τρέξω λίγο.
power_ran Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μουαχαχα το βλέπω να πιάνει 50 σελίδες το thread. Το παληκάρι που το ξεκίνησε ξέρουμε που δουλεύει??? Μήπως αυτός είναι ο απολυμένος του Παπασωτηρίου? (χιουμορ)
Genatos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μουαχαχα το βλέπω να πιάνει 50 σελίδες το thread. Το παληκάρι που το ξεκίνησε ξέρουμε που δουλεύει??? Μήπως αυτός είναι ο απολυμένος του Παπασωτηρίου? (χιουμορ) LOL, φοιτητης ειναι ακομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα